Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зимовий відпочинок на гірськолижних курортах: Франція, Австрія, Швейцарія

  1. Гірськолижний відпочинок в Альпах як прекрасне поєднання релаксу з екстримом
  2. Погода і клімат в альпійських горах
  3. Найбільш популярні курорти і їх переваги
  4. організація відпочинку

Гірськолижний відпочинок є величезним сегментом туристичного ринку. Багато фанатів даного виду спорту зізнаються, що не можуть нормально жити не відвідуючи засніжені верхівки гір хоч раз на рік.

Гірськолижний відпочинок в Альпах як прекрасне поєднання релаксу з екстримом

Гірськолижний відпочинок є величезним сегментом туристичного ринку. Багато фанатів даного виду спорту зізнаються, що не можуть нормально жити не відвідуючи засніжені верхівки гір хоч раз на рік. Це може пояснити екстрим і божевільні емоції, який людина відчуває долаючи новий спуск. Одним з кращих місць для занять гірськолижним спортом є Альпи розтягуються на територію таких країн як Австрія, Франція і Швейцарія. Крім класичних спусків на лижах і сноуборді, європейські гірські бази відпочинку пропонують відпочинок в термальних джерелах, спортивних комплексах, ресторанах і багато-багато іншого. Якщо Ваш відпустку випав на зимову пору року - побалуйте себе відпочинком в засніжених Альпах.

Погода і клімат в альпійських горах

Альпи є величезним гірським хребтом покривають собою 8 країн і займають більшу частину європейської території. Застиглі льодовики з крутими гірськими схилами і природними цілющими джерелами. Одним з величезних переваг даних гір є їх м'який, оксамитовий клімат. Середня температура в літні місяці досягає 14-15 ° C вище нуля, а в зимовий час (січень) не опускається нижче 15 ° C морозу. Щоденні пишні снігопади в горах не рідкість, білі верхівки тримаються близько шести місяців в році. Найбільш вдалий час для гірськолижного відпочинку - починаючи з середини грудня, і закінчуючи квітнем (оксамитовий сезон). Тому відпочинок на гірськолижних курортах Австрії, Франції і Швейцарії настільки популярний і підходить як для активних дітей, так і для пенсіонерів бажаючих подихати гірським повітрям і насолодитися прекрасними видами.

Найбільш популярні курорти і їх переваги

Дізнавшись основну інформацію про регіон відпочинку варто перейти до ознайомлення з основними і найбільш популярними курортами Європи.

Франція мабуть володіє найбільшою кількістю гірськолижним курортів: 380 станцій з гарантовано приємним сніжним покриттям і високим рівнем сервісу, що виключає випробування дискомфорту під час спуску і великі черги на затребувані підйомники. Найпопулярніші регіони для гірськолижного відпочинку у Франції це Куршевель, Тінь, Шамоні, Межев, Валь-Торанс, Ле-Дез-Альп, Мерібель, Валь-д'Ізер і багато інших. Дані курорти чудово підійдуть як для досвідчених професіоналів, так і для початківців лижників, які не дуже впевнено почувають себе на ногах. Все спорядження для катання справно, його якість і цілісність контролюється працівниками, вони також підбирають потрібну пару в залежності від росту, ваги і рівня професіоналізму.

Все спорядження для катання справно, його якість і цілісність контролюється працівниками, вони також підбирають потрібну пару в залежності від росту, ваги і рівня професіоналізму

Ще одним ідеальним місцем для проведення зимових канікул без сумнівів є західна частина, з такими гірськолижними курортами в Автрії як: Заальбах - Хинтерглемм, Кітцбюель, Целль-ам-Зеє - Капрун, Заальбах - Хинтерглемм, Бад-Ішль, Пітцталь, Бад-Кляйнкірхайм, Бад-Вальтерсдорф і інші. Також як і французькі курорти логістика і рівень сервісу знаходиться на найвищому рівні. Загальна протяжність трас на перерахованих вище курортах варіюється від 40 до 250 км., А швидкісні кабіни, крісельні та гондольні підйомники в єдину мить доставлять Вас на самий верх спуску.

Дві третини території даної держави «зайняті» альпійськими, мальовничими горами, тому хто-хто, а швейцарці точно знають толк в якісному гірськолижному відпочинку. Професійна мастило і настройка спорядження разом з ретельною обробкою трас - гарантія повного занурення в атмосферу екстриму і веселощів. Основні гірськолижні курорти в Швейцарії : Еенгельберг, Адельбоден, Лаутербруннен, Гштаад, Гріндельвальд, Майрінген, Вербье, Саас-Фе.

Таким чином, якщо Ви звикли до комфортного і висококласному гірськолижного відпочинку або ж просто хочете якісно втягнутися в культуру лижників і сноубордистів відмінним варіантом буде відвідування цих трьох країн.

організація відпочинку

Для того, щоб не заплутатися в Цих не вимовляємо регіонах краще звернутися до професіоналів туристичного агентства Yana Luxury Travel, які зможуть підібрати потрібну путівку виходячи з Ваших запитів і бюджету.

Новости