Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зеефельд (Seefeld). Австрія, гірськолижні курорти

  1. Зеефельд: про курорт
  2. Зеефельд як дістатися
  3. Інформація про зону катання:
  4. Зеефельд: гірські лижі

Зеефельд: про курорт

Курорт розташувався на високогірному плато на висоті 1200 метрів в оточенні мальовничих вершин, всього в 20 км від Інсбрука. Затишне містечко розкинувся на завжди сніжному і залитому сонце плато. Славу особливого курорту Зеефельд придбав ще в XIX столітті, коли в ньому збиралася подихати чістешім повітрям вся європейська художня богема. І сьогодні завдяки розвиненій інфраструктурі курорту і його вдалому місцю розташування, тут любить відпочивати елітна публіка.

Рекомендується: підходить любителям бігових лиж, заможних туристам, охочим пожити в чистому гірському містечку, подихати свіжим духам, позайматися зимовими видами спорту, оцінити рівень готелів.
Не рекомендується: тим, хто їде кататися і жадає різноманітних трас.
плюси:
- Короткий трансфер від Інсбрука;
- Престижний курорт з традиційною архітектурою та богемної атмосферою;
- Багато готелів виского класу (5 * і 4 *), ресторанів і магазинів;
- Величезні можливості для любителів бігових лиж;
- Один з найкрасивіших і сонячних курортів Тіролю.
мінуси:
- Високий рівень цін;
- Маленька власна зона катання;
- Обмежені можливості для експертів;
- Досить дорогий для такого району катання скипасс;
- Низькі висоти курорту, короткий сезон з природним снігом.

Зеефельд як дістатися

Найближчі міжнародні аеропорти - Інсбрук (21 км, http://www.innsbruck-airport.com ), Мюнхен (138 км, www.munich-airport.de ) І Зальцбург (200 км, www.salzburg-airport.com ). Час в дорозі на машині від Мюнхена - 1,5-2 ч.
Найближча ж / д станція - Зефельд (Seefeld im Tirol). Потяги з аеропорту Інсбрука кожну годину, в дорозі - 45-55 хв; з аеропорту Мюнхена поїзд з двома пересадками (в Мюнхені і Інсбруку). Розклад поїздів, автобусів та вартість квитків: oebb.at .

Офіційний сайт: https://www.seefeld.com/

Карта трас: http://www.piste-maps.co.uk/Piste-Maps/Austria/

Інформація про зону катання:

Зона катання: 1200-2064 м
Загальна протяжність трас: 48 км (Зеефельд), 200 км - загальна протяжність трас на курортах за єдиним Happy Ski Card, скіпасс, який крім Зеефельда дійсний на підйомники Гарміш-Партенкірхен (Garmisch-Partenkirchen), Тіролер Цугшпітцарени (Tyroler Zugspitz-Arena) і Міттенвальд (Mittenwald).
Траси: Сині - 48%, червоні - 29%, чорні - 12%
Сезон: початок грудня - кінець березня / початок квітня

Скі-паси Зеефельда

Скіпасс Happy Ski Card на 1 день:
Для дорослих - 44,5-55,5 євро, для молоді 16-18 років - 42,5-52,5 для дітей 6-15 років - 31,5-38,5 євро.
Скіпасс Happy Ski Card на 6 днів:
Для дорослих - 232-261 євро, для молоді 16-18 років - 213-240 для дітей 6-15 років - 139-157 євро.
Більш детальна інформація про ціни на на https://www.seefeld.com/en/holiday-tyrol-ski .

Зеефельд: гірські лижі

Зеефельд був місцем проведення головних змагань з бігових лиж під час зимових Олімпіад - тут більше 200 км рівнинної лижні. Зараз це милий, чарівний містечко, з типовою камерної архітектурою, одне з найулюбленіших місць багатих відпочиваючих. Зеефельд традиційно приваблює туристів величезними можливостями для заняття всіма видами спорту. На курорті дві головних зони катання: Зеефельдер Йох-Хермелекопф з максимальною висотою підйому 2100 м і Гшвандкопф (висота 1500 м). У першій зоні катання є кілька крассная трас і вельми мальовничих синіх. В цілому регіон ідеально підходить для початківців і середньо катаються лижників. Можна зробити скісафарі і по найближчих районах, а також з'їздити покататися на Штубай і німецький Гарміш (не більше години шляху, є спеціальний об'єднаний абонемент).
В цілому регіон ідеально підходить для початківців і середньо катаються лижників. Можна зробити скі-сафарі і по найближчих районах. У об'єднаний гірськолижний регіон Olympiaregion Seefeld входять п'ять курортів: Лойташ (Leutasch, 1130 м), Мезерн / Бюхен (Moesern / Buchen, 1200 м), Рaйт (Reith, 1130 м), Шарнітц (Scharnitz, 964 м) і власне Зеефельд-ім -Тіроль (Seefeld im Tirol, 1200 м). У багатоденний скипасс (Happy Ski Card) входять траси курортів в Цугшпітц-Арена (Zugspitz-Arena), а також німецького класичного курорту Гарміш-Партенкірхен.

Зеефельд, Apres-ski:

Як і належить курорту такого рівня, Зеефельд має безліч хороших і гастрономічних ресторанів. Найстаріший винний льох курорту знаходиться в легендарному готелі Klosterbrau, а його гастрономічний ресторан Ritter Oswald Stube відзначений багатьма кулінарними гідами. У інших «п'ятірок» курорту також не бракує в відмінні ресторанах, зокрема, користуються популярністю обидва заклади в Dorint Vital Royal & Spa. Вельми вишукані страви подають в ресторані готелю Zum Gourmet. Central славиться своїм вибором вин. У казино курорту пропонують смачно повечеряти до / після гри. Apres-ski курорту носить світський характер, без зайвого шуму і розгулу молодіжних курортів Австрії. В Buffalo можна знайти хороший віскі, багато туристів люблять проводити час в розважальному комплексі готелю Ferienhotel kaltschmid (там розміщується кілька барів і клубів). Потанцювати можна на дискотеці Tenne, але до ранку на цьому курорті гуляти не прийнято.

Не тільки лижі:

Зеефельд - справжній сімейний курорт, який організовує спеціальні програми для дітей протягом усього сезону. Лижні школи (з окремою територією) і дитячі сади є в кожному селищі регіону. В гірськолижні школи приймають дітей з 3-4 років, а якість навчання вважається одним з кращих в Австрії. Спеціальні дитячі підйомники є в Мезерне і Шарнітце.
Матеріали по темі:
Офіційний сайт Зеефельда
Карта трас Зеефельда

Новости