Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза до Австрії, візовий центр Воронеж.

Для мандрівників по Європі улюблене місце це столиця Австрії, чарівна своєю розкішшю і культурними пам'ятками Відень

Для мандрівників по Європі улюблене місце це столиця Австрії, чарівна своєю розкішшю і культурними пам'ятками Відень. Російським громадянам, щоб зануритися в світ старовини Відня, необхідна віза в Австрію (шенгенська), оформити її можна у двох консульствах - в Москві і Санкт-Петербурзі. Також оформити її допоможе Воронезький візовий центр «ВІЗАВОРОНЕЖ», на сайті якого є вся детальна інформація про терміни розгляду та необхідні документи. Слід врахувати, що запис на подачу електронна, незалежно самі ви подаєте на візу до Австрії або за допомогою нашого акредитованого візового центру. У зимовий період чергу може доходити до одного місяця. Вартість послуг та необхідні документи на візу в Австрію (Тут!).

Знаменитий місто з двотисячолітньої історією розташований на сході країни поряд з Альпійськими горами, головна водна артерія Дунай. Це економічний центр і одночасно місто-музей з безліччю пам'яток архітектури різних стилів, які перебувають під егідою ЮНЕСКО, велич площ і мальовничих вуличок в обрамленні зеленого намиста іменованого Віденським лісом.

Перебувати в Австрії і не побувати у Віденській опері, символі Відня, просто злочин. Державна Опера, її будівля на Рінгштарссе було побудовано в 1869 році за кресленнями фон Зіккардсбурга (архітектора), інтер'єр від Едварда ван дер Нюлль. Призначенням опери була розвага представників королівського двору Австрії.

Відкриття театру ознаменувалося прем'єрою опери Моцарта - знаменитим «Дон Жуаном». Пост глави і першого диригента театру десять років займав шанувальник Вагнера Х. Ріхтер. Після нього керівництво довірили видатному композитору та диригенту Густаву Малера, при якому Віденська опера знайшла титул кращого театру Європи.

1945 рік приніс Відні руйнування, опера теж постраждала. До 1955 року повністю зруйновану бомбардуванням Віденську оперу відродили в відповідності зі старовинними кресленнями, і сцена «Штаатсопер» відкрила свою завісу для великих голосів Паваротті і Домінго, Марії Каллас і Лізи Делла Каса і багатьох інших.

На підмостках знаменитої сцени творили прославлені диригенти - Ріхард Штраус, Клемперер, Кріпс, Фуртвенглєр, Де Сабат, Мітропулос, відомому Герберту фон Караянов довірили художнє керівництво.

Сьогодні популярний індивідуальний туризм, замовивши трансфер до Відня, можна насолодитися красою культурного життя столиці, відвідавши Віденську оперу, яка відкрита для всіх бажаючих незалежно від його переваг і фінансів. Тут проводять знамениті Віденські бали та подання (оперні та балетні), безліч концертів і сольних виступів. Колектив Державної опери пишається своїм театром і власною балетною трупою.

Потрапити в цю культурну країну зимових курортів можна по візі в Австрію. Подати документи при наявності двох шенгенських віз, використаних протягом трьох останніх років ви можете в Воронезький візовий центр «ВІЗАВОРОНЕЖ».

Новости