Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза до Австрії - Service4Travel - візова підтримка, переклади, апостиль

Австрія - країна, в самому серці Європи. Одна з найбагатших країн світу з високим рівнем життя, розвиненою економікою і інфраструктурою. Практично вся територія країни знаходиться на Альпах, є гірськолижної «меккою» для туристів, поряд зі Швейцарією.

Культура тут дуже розвинена у всіх її проявах: архітектура, театр, кіно, балет, музика, література і образотворче мистецтво
Культура тут дуже розвинена у всіх її проявах: архітектура, театр, кіно, балет, музика, література і образотворче мистецтво. Прекрасне місце для пізнавального, естетично приємного проведення часу. До речі, якщо інтелектуальний відпочинок вам не чужий, - обов'язково прогуляйтеся музеями країни. Австрія дала світові величезну кількість діячів культури і науки, зокрема фізики, філософії, економіки, медицини і психології.

Тим, хто віддає перевагу активному відпочинку, Австрія може запропонувати не тільки гірськолижні курорти, але і кристально чисті озера, гарячі термальні джерела і неймовірні пейзажі.

Дізнайтеся вартість оформлення візи до Австрії, необхідні документи, а також перелік наших послуг тут.

КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ ПРО АВСТРІЇ

Столиця - Відень Столиця - Відень

  • Популярні міста:
  • Грац - архітектура (спадщина ЮНЕСКО), музеї, плавучий острів і різноманіття
  • фестивалів;
  • Інсбрук - відпочинок, гірські пейзажі, активний відпочинок;
  • Майрхофен - гірськолижні курорти, нічні клуби, старі села;
  • Цель-ам-Зеє - гірськолижні курорти, автентичні місця і традиції;
  • Серфаус - складні гірськолижні курорти, дорогі готелі, лікувальні курорти.

Мова: німецька

Клімат: помірний перехідною тип, однак сильно залежить від висоти. Літо тут тепле і сонячне (середня температура +20 С, проте зменшується при підйомі в населені пункти, розташовані вище, аж до 0 С). Зима м'яка - в гірській місцевості середня температура -14 С, а на рівнинах - до -2 С.

Грошова одиниця: євро

Часовий пояс: +1

  • Екстрені служби:
  • Пожежна служба: 122
  • Поліція: 133
  • Швидка допомога: 144
  • Довідкова: 1611 Отримати

Є два туристичних сезону: літній (пік - липень, серпень) і зимовий (Різдвяні свята). Гірськолижний сезон триває цілий рік, однак, не у всіх населених пунктах.

На замітку ТУРИСТОВІ

На замітку ТУРИСТОВІ

Австрія - країна з розвиненим туризмом, а це значить, що вона сильно залежить від сезонів. Екскурсійний сезон тут високий влітку і восени - з травня по вересень (піші прогулянки, фестивалі, концерти) і жовтень-листопад (прогулянки містами, відвідування різних закладів, зимова естетика). В цей час тут досить комфортна погода, багато туристів, хоча і ціни завищені. Якщо потрібно відпочити в Австрії дешевше або з меншою кількістю туристів - їдьте в міжсезоння.

Велика частина туристів отримують візу в Австрію для відвідування гірськолижних курортів. Зимовий відпочинок тут доступний круглий рік, проте, самий пік відвідин триває з січня по квітень місяць.

Що стосується міжміського транспорту - зверніть увагу на потяги. Залізнична мережа тут досить розвинена, а решта види транспорту виконують скоріше допоміжну роль, коштують дорожче і їдуть довше. Для пересувань по місту пропонуються автобуси і трамваї. Що потрібно знати - для туристів є пільгові квитки на громадський транспорт, які дійсні 1-3 дні. Квитки можна придбати в касах Vorverkaufsscheine і в тютюнових кіосках.

Таксі в Австрії оплачується по лічильнику, чайові не обов'язкові, але приймаються. Зверніть увагу, що таксі потрібно попередньо замовляти по телефону, через інтернет - зловити таксі на вулиці не можна. Для автомобілістів: деякі дороги в Австрії платні (від € 0,15 за 1 км).

Чайові в ресторанах і кафе прийнято залишати в розмірі 5-10% від суми замовлення, хоча збір за обслуговування включений в рахунок. До речі, багато туристів відзначають, що відпочиваючи в Австрії варто запам'ятовувати тих, хто вас обслуговує. Відвідуючи заклад повторно, вам нададуть підвищений уваги і сервіс «як для своїх».

Оформити візу в Австрію!

Новости