Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Австрії - що вибрати? Гірськолижні тури в Австрію з Ростова-на-Дону купити

Для кожного туриста   відпочинок в Австрії   означає щось своє

Для кожного туриста відпочинок в Австрії означає щось своє. Для одних це віденська опера і гірські лижі. Для інших - яблучний штрудель і гірські лижі. Для третіх - щось ще і гірські лижі. Одним словом, гірські лижі присутні неодмінно. турфірма ЮТБ відповідально заявляє: в справі гірськолижного туризму Австрія попереду ... ну нехай не всієї планети, але вже всіх Альп - точно.

В горах цієї дивовижної країни багато льодовиків, так що кататися там можна цілий рік, навіть влітку - і це одна з причин, по якій спеціалізовані гірськолижні тури до Австрії з Ростова-на-Дону користуються таким високим попитом. Друга причина криється в тому, що поїздки туди доступні всім. Подорож в цю країну не загрожує різкою зміною клімату і не має на увазі тривалого трансферу - Австрія поруч, під боком, на сусідньому шматочку Європи. А вартість турів настільки різноманітна, що кожен може відправитися в подорож без шкоди для свого бюджету. Популярним варіантом останнім часом стала можливість купити тур в подарунок .

Припустимо, ви вирішили порадувати і здивувати кохану жінку і подарувати їй на свято весни відвідування гірськолижного курорту. Для того щоб вибрати путівку, вам потрібно знати наступне: чи збирається ваша улюблена кататися, наскільки добре вона стоїть на лижах, будете ви з нею подорожувати удвох або з дітьми. І, звичайно, вирішите, яку суму ви готові викласти. Далі - справа техніки.

Якщо ви обидва плануєте кататися і при цьому відправляєтеся до Австрії з дітлахами - вам в Серфаус (земля Тіроль). Тут є унікальні дитячі гірськолижні парки - з каруселями, підйомниками «як у великих», парком динозаврів, сніговими горами і тунелями, дитячими готелями з вихователями, які організовують дозвілля дитини, поки ви підкорюєте схили.

Якщо поїздка буде без дітей, але рівень катання у вашій парі різний (один - профі, другий - новачок) - вибирайте Цель ам Зее або Лех. Тут ви знайдете траси різної складності - і для тих, хто тільки недавно встав на лижі, і для профі.

Якщо кататися планує тільки один з вас - тоді сміливо вирушайте в Майрхофен або Кіцбюель. Про ці курортах справедливо кажуть, що там можна чудово відпочити і поза трасами.

Тури на 8 березня краще бронювати заздалегідь, щоб знизити їх ціну. Втім можна сподіватися, що перед святом з'являться гарячі тури - таке теж буває.

Чекаємо Ваших дзвінків:

(863) 240-45-40,

244-13-10,

244-13-20,

22-11-033 (моб.)

Онлайн підбір туру в Австрію з Ростова-на-Дону

Новости