Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Австрії

  1. Основні курорти

Уявіть спокій і тишу, найчистіше повітря і старовинні міста, уявіть Австрію. Це європейська частинка раю. Кожен сезон користується шаленою популярністю у туристів. Взимку можна покататися на гірських лижах і сноубордах, влітку насолодитися найчистішими озерами Австрії. Доповнюють будь-який відпочинок екскурсії в музеї та старовинними вулицями країни. 33 задоволення в одній країні - 33 миті щастя і безтурботності в Австрії.

Нескінченно красива природа, помірний клімат, різноманітність пейзажів - від снігових вершин до квітучих луків і полів, джерело цілющих джерел, запаморочлива кухня, гостинність та затишок .. «Рай?» - подумаєте ви? Австрія . Дивовижна країна, яка справді є рай для туристів.

Державна мова:

Німецька
Різниця в часових поясах: Відстає на 4 години
Грошова одиниця: Євро (EUR), 1 EUR = 100 євроцентів
Віза: потрібна шенгенська віза, консульський збір 35 EUR
Вартість «типової» вечері: В кафе від 15 EUR, в ресторані від 25 EUR

Нескінченно красива природа, помірний клімат, різноманітність пейзажів - від снігових вершин до квітучих луків і полів, джерело цілющих джерел, запаморочлива кухня, гостинність та затишок .. «Рай?» - подумаєте ви? Австрія .

Дивовижна країна, яка справді є рай для туристів.

Думаючи про країну для проведення чергової відпустки, кожен з нас вибирає не тільки красиве і комфортне місце, але і орієнтується на стиль відпочинку, який вважає за краще. Це можуть бути прогулянки та екскурсії по визначних пам'ятках, лежання на теплих пісках і прийняття сонячних ванн, активний відпочинок, пов'язаний зі спортом, а кому-то подобається місця, де люди починають жити у вечірній час і ніч проходить в нестримному веселощі і танцях.

Говорячи про Австрії , Можна з упевненістю назвати її країною, де кожен знайде своє з перерахованого вище.

Ця маленька країна славиться своїми курортами незалежно від пори року. Взимку, наприклад, мандрівники з усього світу збираються туди для того, щоб підкорювати на всіх снарядах прекрасні гори, які здивують багатьох своєю пристосованістю і обладнанням для катання.

Австрія культивує гірськолижний спорт і пропонує дійсно шикарні умови для занять їм. Рівень сервісу і ціни, при цьому, порадують вибагливих туристів різного рівня достатку. І хай не соромляться ті, хто вважає за краще морський відпочинок і жаркі країни - Австрія і без моря запропонує різноманітність своїх озер на будь-який смак. Притому, влітку, температура в них досягає належного рівня, щоб насолодитися всією красою розваг на воді.

Після активного проведення часу, кожному захочеться повернутися в готель , В якому панує дух гостинності та затишку. Широкий вибір для проживання на курортах Австрії - від готелів , Схожих на замки до маленьких «домашніх» номерів з теплим ароматом місцевої випічки - не залишать байдужим будь-якого гостя. Кожне місце проживання забезпечене комплексом розваг для любителів нічного способу життя - дискотеки, бари, казино та інші розважальні заклади не дадуть занудьгувати під час відпочинку.

Повертаючись до випічки - на цьому дійсно варто зупинитися докладніше і дати відчути всю колоритність місцевої кухні. Національні традиції в приготуванні страв складалися з змішання кухні різних країн, включаючи Іспанію , Угорщину , Італію та інших.

Чи знали ви, що ароматний яблучний штрудель це споконвічно австрійське блюдо? Тільки на батьківщині, в Австрії , Його часто подають з найніжнішим ванільним кремом, який доповнює і без того смачний десерт.

Дивно те, що кухня радує як швидкими і досить простими стравами, так і кулінарними шедеврами, які приголомшують самою ідеєю приготування. Винний соус, пончики, основу яких становить картопля, багатошарові торти - все радості ласунів знайдуться в Австрії !

Важливою складовою відпочинку є не тільки відпочинок сам по собі. Природно хотілося б привести в здоровий тонус свій організм і тіло. І саме для цього багато туристів спрямовуються в Австрію , Наслухавшись про її сприятливому кліматі, цілющі джерела і повітрі, просякнутому безліччю корисних мікроелементів. Все це не тільки омолодить тіло і поверне особі здоровий колір, але і дійсно посприяє позбавленню від ряду захворювань.

Основні курорти

  • Відень
  • Кітцбюель
  • Цель ам Зее
  • Інсбрук
  • Каринтія
  • Зальцбург
  • Шладмінг-Дахштайн
  • Долина Етцталь
  • Форарльберг

Готелі Австрії

Погода

Клімат Австрії можна назвати помірним. Найхолодніше тут в січні: в деяких районах температура повітря досягає приблизно 3-5 градусів нижче нуля, а в горах бувають морози до -15. Втім, літо, особливо на рівнині жарке, наприклад, в столиці Австрії у другій половині літа повітря нерідко прогрівається до +30.

Додати відгук про тур і турфірмі ЗЕНІТ

«Рай?
» - подумаєте ви?
«Рай?
» - подумаєте ви?
Чи знали ви, що ароматний яблучний штрудель це споконвічно австрійське блюдо?

Новости