Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В "Наталі Турс" анулюють всі підтверджені тури

У компанії пояснили рішення відмовою партнерів від співпраці У компанії пояснили рішення відмовою партнерів від співпраці   Фото: ТАСС, Сергій Савостьянов   Москва

Фото: ТАСС, Сергій Савостьянов

Москва. 4 липня. INTERFAX.RU - Глава "Наталі Турс" Володимир Воробйов заявив, що буде анулювати підтверджені тури своїх клієнтів, так як не контролює ситуацію з партнерами.

"Зараз існує проблема, пов'язана з тим, що через негативної інформації ми не можемо останні кілька днів виконати зобов'язання перед нашими партнерами, і вони веерно відключають" Наталі Турс "від обслуговування. Ми не бачимо іншого розвитку подій, як приступити до ануляції вже підтверджених нами послуг ", - сказав він в ефірі радіостанції" Ехо Москви "у середу.

Він також повідомив, що планує в середу провести оперативну нараду з виниклих проблем. "Ми не можемо відправляти туристів найближчим часом, так як не контролюємо ситуацію з партнерами, тому змушені анулювати туристичні поїздки. Протягом дня ми приймемо рішення, які дії робитимемо далі", - додав глава "Наталі Турс".

Прес-секретар Російського союзу туріндустрії (РСТ) Ірина Тюріна в середу повідомила "Інтерфаксу", що у вівторок відбулася зустріч керівництва управляючої компанії однієї з агентських мереж з главою "Наталі Турс". "Сторони домовилися, що найближчим часом керуюча компанія направить туроператору реєстр проблемних заявок для отримання повернень. Воробйов підтвердив своє бажання відшкодувати кошти за заброньованим турам, але констатував, що на сьогоднішній день терміни повернення позначити неможливо", - розповіла вона.

Тюріна додала, що за даними глави "Наталі Турс", загальне число клієнтів туроператора, які не зможуть скористатися оплаченими турами в липні, досягає 1,5 тисячі.

2 липня Воробйов закликав агентства, що працюють з "Наталі Турс", підтримати партнера у важкій ситуації, закликавши їх до "розуміння і терпіння". Він заявив, що намагається мінімізувати незручності для клієнтів компанії, шукає нових приймають партнерів замість тих, хто відмовився працювати з туроператором.

Туроператор "Наталі Турс" 29 червня повідомив агентствам про скасування з 30 червня чартерних програм в чотири країни - Іспанію, Італію, Грецію і Туреччину, мотивуючи це тим, що потрібно знизити витрати від літаючих недозавантаженими чартерних рейсів.

Напередодні, 3 липня, Асоціація туроператорів Росії повідомила, що туристи "Наталі Турс" стикаються з проблемами при заселенні в готелі Іспанії, Італії, Туреччини і Греції через несплату, також неоплаченими в деяких випадках виявляються авіаквитки і трансфери.

Новости