Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Католицьке Різдво з Києва, Різдвяні тури 2019

У неробочий час компанії "Директ Тур"
Ви можете писати в Viber і там залишати заявки
(Ми не довідкова аеропорту)

для бронювання онлайн використовуйте посилання нижче

Режим роботи: ПН-ПТ: 10.00 - 18.30, СБ: 10.30 - 14.30

Курс валют: USD / UAH 27,61 EUR / UAH 30,75

РОЗСИЛКА ГОРЯЩИЕ Поїздки та КВИТКИ

У неробочий час компанії Директ Тур   Ви можете писати в Viber і там залишати заявки   (Ми не довідкова аеропорту)   для бронювання онлайн використовуйте посилання нижче   Режим роботи: ПН-ПТ: 10

Вашій увазі пропонуються захоплюючі тури на Католицьке Різдво по Європі, які стануть для Вас і Ваших близьких найкращим новорічним подарунком, що дарує тільки позитивні емоції і гарний настрій. Захоплюючі тури на Різдво з Києва на автобусі або літаку дозволять вам насолодитися зимовими видами європейських міст, прикрашених чудовою різдвяною ілюмінацією і святковими ялинками. Мальовничі снігові простори Фінляндії, кришталеві озера австрійських Альп, виразне чарівність казкових баварських містечок, занесених пухнастим снігом, і, звичайно ж, новорічний Париж в усьому його пишності - вибір пропонованих маршрутів зможе задовольнити запити найвибагливішого мандрівника.

Традиційні передноворічні розпродажі і різдвяні ярмарки - ще один приємний сюрприз різдвяних турів, який дозволить вам придбати чудові подарунки і сувеніри з дійсно чарівним цінами. Дорогі бутики, величезні супермаркети і прості сувенірні лавки запропонують вам кращі товари зі знижками, а участь в народних гуляннях дозволить повною мірою долучитися до різноманітних вишукувань місцевої кухні.

В цей час всі жителі і гості європейських міст долучаються до особливій атмосфері загального святкового настрою і щирого привітного веселощів. Подорожуючи під Католицьке Різдво по Європі, ви зможете познайомитися з найцікавішими національними звичаями і обрядами, які перетворюють новорічний тиждень в яскраве незабутнє шоу. Вас чекають зустрічі з справжнім Санта Клаусом і його помічниками ельфами, що біжать за оленячої упряжкою, відвідування різдвяних ярмарків і прикрашених з нагоди свята, що наближається історичних пам'яток. Гостинність першокласних готелів допоможе відпочити від нескінченного вуличного свята в затишному комфорті облаштованих за останнім словом техніки номерів.

Низькі ціни на пропоновані тури на Католицьке Різдво в Європу - ще один подарунок, який слід отримати якомога швидше, так як кількість «горящих» путівок обмежена.

ПІДБІР ТУРУ ПО КРИТЕРІЯМ

На жаль турів, що відповідають вашому запиту, не знайдено.
Спробуйте змінити критерії пошуку!

Туроператор "Директ Тур" м.Київ © 2008 - 2019

Будь-яке використання матеріалів сайту в Інтернеті тільки з посиланням на сайт https://www.vse-oteli.com/

Новости