Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП-10 гірськолижних курортів в Європі для дітей

Попереду чудова пора для дитячих розваг - зима. У парках Москви вже у всю починають працювати катки та гірськолижні траси. Саме час подумати, де і як, з користю провести зимові канікули.

У сьогоднішньому огляді - європейські гірськолижні курорти для дітей, на яких вчать кататися на лижах і розважають.

1. Гірськолижний курорт Serfaus-Fiss-Ladis в Австрії (Серфауc-Фисс-Ладіс)
Серфаус відомий дитячими лижними і розважальними програмами. На курорті ретельно стежать за екологією, тому автомобілям в'їзд сюди заборонений. Для дітей від 3 років: гірськолижні школи і дитячі сади Murmli Crèche і Berta's Kindergarten, спеціальний дитячий підйомник. Навчання в школі складається з 10 ступенів.
Дитячі розваги Серфаус Фис Ладіс
Парки розваг Kinderschneealm, Berta's Kinderland і Murmli Park, дитячий ресторан. Атракціони: Ведмежа Гірка, Печерний Світ, Индейская Село або Ліс Динозаврів. Природний парк з оленями, орлами і білками, за якими можна спостерігати в природному середовищі. Знаменитий Igludorf - лабіринт зі снігу та льоду. Безліч тематичних маршрутів, ігрових майданчиків, тюбінгів, снігових полів і санних спусків. Є керлінг, скелелазіння, катання на моторних санках, прогулянки на снігоступах.
1
2. Гірськолижний курорт Nassfeld в Австрії (Нассфельд)
Деякі спуски ідеально підходять для катання усією родиною, також є дитячі спуски і зони. Для малюків 3-5 років міні-клуб BOBO: ігри, мультфільми та спілкування з однолітками під наглядом вихователів. У наступних готелях є власні дитячі сади: Wulfenia, Sonnenalpe, Hubertushof, і наш улюблений готель Ramsi. На курорті працює чудова мережа готелів Kinderhotels для сімейного відпочинку.
Дитячі розваги Нассфельда
Криті басейни, тенісні корти, ігрові майданчики, сніговий парк, оздоровчі центри, дискотеки і кінотеатри. У зимовому Day Park можна кататися на снігових мотоциклах, скутерах, санях, запряжених кіньми.

3. Гірськолижний курорт Цель-ам-Зеє в Австрії (Zell am See)
Центр Європейського спортивного регіону. Чистий і доглянутий містечко на березі Целльского озера. Для катання дітей відведена велика територія на лінії підйомника «Арайтбан». У гірськолижних школах Шмітта, Китцштайнхорн і Майскогеля дітей навчають зимовим видам спорту в веселій ігровій манері. Школа в Капруне славиться кращими інструкторами, а школа у підйомника «Шміттенхеебан» прийнятними цінами. На курорті є дитячі гірськолижні сади: в Цель-ам-Зеє (від 1 року), і в Шюттдорф, у підйомника «Арайтбан» (від 2 років).
Дитячі розваги в Цель ам Зее
Відкриті льодові катки, тенісні корти, катання на поні, вітрильний спорт на льоду і інші зимові види спорту, зимові походи.

4. Гірськолижний курорт Bad Gastein в Австрії (Бад Гаштайн)
Один з сами дорогих гірськолижних курортів Австрії, гірський Монте-Карло. У центрі курорту розташований мальовничий водоспад. На курорті є гірськолижний дитячий сад, ігровий майданчик і парк. Зимових видів спорту дітей навчають кілька гірськолижних шкіл: Skischule Schlossalm, Pflaum und Krvanja OHG і інші. Приступати до занять можна з 4 років.
Дитячі розваги Бад Гаштайна
Пригодницький лижний парк в Дорфгаштайн, дитячий парк Gaste Schneepark в лижному центрі Аргенталь, розважальний центр в Штубнеркогель. На лінії підйомників Шлоссальм і Штубнеркогель є дитячі майданчики.

5. Гірськолижний курорт Schladming (Шладмінг) в Австрії
У Шладмінге працюють кілька гірськолижних шкіл, в більшості з них відкриті дитячі клуби. Заняття проходять на спеціальних дитячих трасах. У Рамзау є дитячий центр Kinderland: няні для дітей до 3 років, і заняття для дітей до 5 років. Дитячі клуби відкриті в філіях гірськолижної школи Tritscher в Рормоосе і Планай. У дитячому клубі Bobos Kinderclub є ясла і дитячий ресторан. Взагалі послуги з нагляду за дітьми пропонує більшість готелів в Шладмінге: Pichlmayrgut, сімейні готелі Stegerhof і Bliem's ​​Familienhotel, Thaler.
Дитячі розваги Шладмінга
Басейн, тенісні корти, відкритий льодовий каток, призовий тір.Катаніе на санях, запряжених в трійку коней.

6. Гірськолижний курорт Les Houches (Лез Уш) у Франції
Курорт Les Houches (Лез Уш) Позначка кращих сімейних курортів Famille Plus. Курорт знаходиться біля підніжжя найвищої в Європі гори Монблан, в мальовничій долині Шамоні. Кататися в Лез уше вчать малюків з 3 років. На курорті працюють дитячі інструктори.
Дитячі розваги Лез Уша
Спілкування з їздовими собаками і катання на упряжках в парку ХаскіЛенд. Відвідування козячої ферми. На курорті є дитяча залізниця, яка веде в парк дитячих розваг. Аквапарк Piscine du centre sportif Richard Bozon з водоспадом, водними гірками і штучної рікою.
7. Гірськолижний курорт Morillon (Морійон) у Франції
Гірськолижний курорт Морійон - також володар відзнаки Famille Plus. Морійон - традиційна французька село, де навіть збереглися старовинні каплиці 15-18 століть. Діти від 6 місяців до 10 років можуть провести час в дитячій селі. Вчитися катання на гірських лижах можна з 3 років, а дітей до 3 років можна віддати в ясла. Якщо діти старше і не катаються, для них є клуби Piou Piou (3-4 роки) і Pooh the Beginner (4-8 років).
Недалеко від села є дитячий сноупарк, де буде інтресно бордерам від 5 до 12 років. На спуску Марвел діти від 7 років можуть кататися на санках. У фіналі поїздки довжиною 5 км. малюків пригощають гарячим шоколадом.
Дитячі розваги Морійон
Катання на собачих упряжках, каток і уроки фігурного катання на мальовничому озері Анессі. У селі є кінотеатр і дискотека. Любителі естріма можуть зайнятися параглайдінгом, дельтапланеризмом, політати на вертольоті або повітряній кулі. У спорткомплексі Морійон - басейн і дитячий аквапарк.

8. Гірськолижний курорт Avoriaz у Франції (Авориаз)
Авориаз - місце, вільне від автомобілів, гості курорту пересуваються пішки, на лижах, крісельних підйомниках або на таксі, в ролі яких виступають кінські упряжки. Для зручності більшість готелів доступні для відвідувачів на лижах.
Для дітей відкрита Дитяче село (Village Des Enfants) - гірськолижна школа для дітей від 3 до 16 років, якою керує олімпійська чемпіонка з гірськолижного спуску Анни Фамоз. Дитячі схили для катання. По сусідству з селом відкрито дитячий садок Les P'tits loups (від 3 місяців до 5 років).
Дитячі розваги Аворіаза
Найбільший гірський аквапарк світу: критий і відкритий басейни, річка зі змінним плином, водний half-pipe, гірки, стінки для лазіння, дитячий «жабник» і багато чого ще. Каток, спортивний центр. Прогулянки на снігоступах, собачих упряжках, мотосанях або сноумобілях.

9. Гірськолижний курорт Val d'Isere у Франції (Валь-д'Ізер)
Валь-д'Ізер також удостоєний «сімейного» знака якості Famille Plus. На курорті діють 15 гірськолижних шкіл, серед яких є спеціалізовані школи слалому і сноуборду. Для малюків від 18 місяців до 13 років відкрита дитяча село Village des Infants. Діти проводять час з однолітками в вікових групах - під наглядом професійних нянь, аніматорів і гірськолижних інструкторів. Малюки можуть кататися на санках - для цього є окремі санні траси, окремі зони відведені для навчання лижного спорту.
Дитячі розваги Валь д'Ізер
Спортивний центр з гімнастичним залом і майданчиками для ігор, скалодром і клуб парапланеризму, відкритий льодовий каток і закритий басейн, тренажерний зал і боулінг. Також можна кататися на собачих упряжках або займатися параглайдінгом.

10. Гірськолижний курорт Zermatt (Церматт) в Швейцарії
Швейцарський курорт, над яким височить вечноледяной пік Маттерхорн, працює цілий рік. Автомобілі в Церматте - поза законом, і всі гості курорту пересуваються тільки на старомодних візниках або сучасних електромобілях. А ще можна покататися на електричній залізниці Gornergrat, провідною на схил Ріффельберг.
Церматт - старовинне містечко, де збереглося безліч історичних будівель.
Діти до 9 років користуються підйомниками безкоштовно. У дитячому гірськолижному парку Sonnega малюків вчать кататися на лижах і сноубордах, а в клубі Kinderparadis Zermatt проводять майстер-класи. Дитяча траса в Церматте всього одна, але вона довга, рівна і широка. У дитячій гірськолижній школі Stoked відкрито дитячий садок для дітей від від 2,5 років. Заняття для дітей 4-8 і 6-12 років проходять на майданчику Snowflakes Kids Park, де є тренувальні зони для кожного віку.
Дитячі розваги Церматта
У Церматте малюки познайомляться з овечкою Воллі - символом всіх дитячих послуг курорту. Все почалося з книжки «Воллі на Маттерхорні», яку написав власник одного з місцевих ресторанів. Тепер значок із зображенням героя книги прикрашає кращі місця для дітей в Церматте: магазини, ресторани, готелі, дитячі садки та клуби. Наприклад, ім'я знаменитої овечки носить дитячий сноупарк Wolli Park на горі Sunnegga. Значком Воллі відзначені і кращі дитячі готелі Церматта: Bristol з ігровою кімнатою, Schweizerhof і La Ginabelle з дитячим клубом і розважальною програмою. З дітьми також можна зупинитися в готелі-ресторані Riffelberg або апартаментах Felicé, Ferienhaus, Matterhorngruss, Chalet Cortina, Dent-Blanche Apartments.

джерело: workingmama.ru

Новости