Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

SPA (СПА) Австрія. Бад Тацмансдорф

Бад Тацмансдорф знаходиться недалеко від Відня в 125 км. Всього в 1,5 годинах їзди. Це провінція Бургенланд. Тут прекрасний клімат, дуже м'який з безліччю ясних сонячних днів. Курорт відомий своїми оздоровчими комплексами на основі термальних вод. Тут розташований чудовий ліс з пішохідними стежками. Провінція Бургенланд відома також замком Естергазі.

Оздоровлення забезпечується природно - кліматичними особливостями краю. Це вуглекислі мінеральні води, торф'яні грязі, термальні води і т.д. Бад Тацмансдорф - це курортна зона, яка включає в себе термальні джерела. Термальні комплекси курорту включають термальні басейни, в тому числі криті, басейни для спортивних занять, басейни для дітей, джакузі, штучні водоспади, гідромасажні ванни, сауни (фінська, арома, трав'яна і т.д.), фітнес центри, салони краси, велнес і багато іншого. Крім усього іншого на курорті проводять лікувальну гімнастику, підводний масаж, лімфодренаж, класичний масаж, інгаляції, електротерапію і т.д.

Термальні води допомагають при лікуванні таких захворювань як ревматизм, сприяють відновленню обмінних процесів в організмі і допомагає при неврологічних недугах. У термальній воді проводять витягування хребта.

Торф'яні грязі курорту допомагають при жіночих недугах, сприяють одужанню і поліпшенню стану при захворюваннях опорно - рухового апарату, ревматизму і т.д. Ці бруду мають розгладжують. Крім того, вони сприяють зняттю запальних процесів. Можливі торф'яні обгортання.

Вуглекислі мінеральні води містять в складі магній, хлорид, кальцій, залізо, натрій і ін. Корисні нашому організму компоненти. Можливе проведення сухих ванн. З їх допомогою проводиться лікування серцево - судинної системи. Таку воду дуже корисно пити. Адже вона допомагає при остеохондрозі, підвищеної кислотності, профілактика виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, при сечокам'яній хворобі, під час реабілітації після операцій, при хворобах сечовивідних шляхів, при цукровому діабеті і т.д.

    Показання для лікування на курорті Бад Тацмансдорф:
  1. Серцево-судинні захворювання.
  2. Порушення кровообігу венозного.
  3. Проблеми з тиском.
  4. Захворювання опорно - рухового апарату.
  5. ревматизм
  6. проблеми гінекологічні
  7. Ендокринні захворювання: надмірна вага, цукровий діабет
  8. Порушення обмінних процесів в організмі.
  9. Мочекам'яна хвороба
  10. остеопороз

SPA (СПА) готелі

Попередній СПА курорт Наступний СПА курорт
Повний список СПА курортів




Новости