Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Собор Святого Стефана | Серія 'Готична архітектура - чудові монументи' | OrangeSmile.com

Рік появи: 13 століття.

Розташований у Відні собор Святого Стефана є одним з найважливіших національних символів Австрії. Він розташований в самому центрі історичного району, перший храм на його місці зводили ще в середині 12 століття. Собор, яким гості Відня можуть милуватися зараз, будувався в період з 13 по 15 століття. Готичний собор сильно постраждав в роки Другої світової війни, його реставрація триває і зараз. Незважаючи на це, в соборі і раніше зберігаються безцінні релігійні реліквії, серед яких Пёчская ікона 17 століття.

Вони являють собою ніщо інше, як старе підземне кладовище, яке було засноване за розпорядженням імператора Карла VI на початку 18 століття. Імператор заборонив ховати людей на старих міських кладовищах, лише за приблизними оцінками в роки його правління під землею було поховано більше 11 000 чоловік. Віденський собор не перестає дивувати своїм розкішним оформленням і значними розмірами, висота його південній вежі становить понад 136 метрів. Після останньої реконструкції дах собору прикрашають старовинні герби, що зовсім не характерно для більшості старих церков. Вони являють собою ніщо інше, як старе підземне кладовище, яке було засноване за розпорядженням імператора Карла VI на початку 18 століття Далі - Мирський замок
У цих місцях Австрії можна порекомендувати кілька місць для поїздки. Пізнавальний океанарій Haus des Meeres в Австрії познайомить ваших дітей з жителями морських глибин ( двадцять хвилин прогулянковим кроком ). Дивовижний природний парк Donau-Auen, відмінний кандидат на збагачення вашого туру, розпланований за все в двадцяти хвилинах їзди на автомобілі . Використовуйте шанс вивчити у Відні чудовий тематичний парк Wiener Prater - легендарний об'єкт тяжіння для маленьких мандрівників в Австрії.
Далі є теж дещо визначна. Мабуть, у Відні вам буде цікаво обстежити і древній храм Dom Sankt Stephan (Stephansdom), що сусідить з St Stephens Cathedral. Ймовірно, вам цікаво було б розвідати величний палац Hofburg Palace неподалік буквально за чотириста метрів . До того ж, район магазинів upscale у Відні теж дислокується у відносній близькості - десять хвилин прогулянковим кроком . Було б цікаво відвідати сусідній ( двадцять хвилин прогулянковим кроком ) Центр фауни Австрії зоопарк Haus des Meeres. На додачу, Відень побалує вас художньою галереєю Albertina. неподалік, в дванадцяти км , Запрошує відвідувачів старовинний замковий ансамбль Burg Perchtoldsdorf. І наостанок, італійська кухня ресторану Мішлен Cantinetta Antinori у Відні улестить вас своїми тонкими делікатесами.

Новости