Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Самостійні тури по Австрії в Філлах

Австрійське місто Філлах, розташований в мальовничій альпійській долині, входить до числа популярних центрів туризму цієї гірської країни. У Філлах охоче приїжджають прихильники індивідуальних турів, які самостійно здійснюють інтернет бронювання авіаквитків в Австрію в онлайн режимі. На сайтах бронювання любителі подорожей можуть підібрати зручні маршрути свою поїздку і знайти вигідні пропозиції авіакомпаній.

Дістатися до Філлаха туристам можна різними шляхами, найчастіше любителі самостійних турів долітають до Клагенфурта, роблячи пересадку в Відні, а потім на автобусі їдуть до місця відпочинку. З Відня до Клагенфурта (столиці землі Карінтія, на території якої розташований Філлах) можна доїхати і на поїзді. Є ще варіанти перельоту з Москви в Інсбрук або Зальцбург, з якими російську столицю пов'язує пряме авіасполучення.

Популярність Філлаха серед туристів пояснюється тим, що місто, що розкинулося на березі річки Драва, в оточенні гірських вершин, здатний забезпечити різнобічний відпочинок. Перше поселення на місці сучасного Філлаха заснували стародавні римляни; в Середні століття місто стало одним з найпомітніших центрів ремесла і торгівлі в Каринтії. У старій частині міста збереглося чимало пам'яток архітектури, які приваблюють поціновувачів екскурсійного відпочинку.

У старій частині міста збереглося чимало пам'яток архітектури, які приваблюють поціновувачів екскурсійного відпочинку

Найбільшу увагу туристи, самостійно приїжджають в Філлах, приділяють зазвичай величного замку Ландскрон, зведеному в XI столітті. Не так давно завдяки зусиллям міської влади відреставровано кілька залів замку, зараз в них організована музейна експозиція. У число пам'яток австрійського міста входять церква Святого Хреста, перша згадка про яку відноситься до XII століття, і церква Святого Якоба, зведена в XIV столітті.

Серед архітектурних пам'яток XX століття найбільшої уваги заслуговує неоготический храм Святого Миколая, збудований в 1903 році. Цінителів музейних експозицій в Філласі можуть зацікавити Міський музей, Галерея сучасного мистецтва і музей «Фарцойгмузеум». Популярність Філлаха приніс Міжнародний театральний фестиваль, який проходить на сцені міського театру, що входить в число місцевих визначних пам'яток.

Прихильники активного відпочинку приїжджають в Філлах протягом всього року. Взимку туристів тягнуть схили гори Добрач (2166 м), тут облаштовані чудові гірськолижні траси, перепад яких становить 820 м, а загальна протяжність - близько 80 км. У літню пору любителям активного проведення часу пропонуються водні прогулянки по річці Драва, туристичні походи по схилах Добрачев; в околицях Філлаха є місця, здатні зацікавити скелелазів.

Тих мандрівників, які воліють поєднувати самостійний відпочинок за кордоном з оздоровленням організму, привертає бальнеологічний курорт Вармбад-Філлах. Він розташований за три кілометри від міста, європейську славу цьому містечку принесли термальні води, цілюща сила яких була відома древнім римлянам. Приємному відпочинку в Філласі, що нараховує близько 60 тисяч жителів, надають численні розважальні заклади.

У південно-австрійському центрі туризму є сучасні готелі, здатні порадувати постояльців високим рівнем сервісу. При підготовці самостійного туру в цей куточок Австрії ви зможете здійснити бронювання готелів зі знижками, якщо завчасно скористаєтеся послугами інтернет-системи. Найчастіше для проживання прихильники «дикого» відпочинку підбирають готелі, розташовані в старовинних особняках.

Новости