Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Русский інструктор з гірських лиж та сноуборду в Цель ам Зее, Капрун | Австрія. Офіційна гірськолижна школа. | ALPLUX - Інструктори, Готелі, Трансфери

Ціни занять в Капрун >>
Ціни занять в Цель-ам-Зеє >>

Вам потрібен російськомовний інструктор з гірських лиж або сноуборду на австрійському гірськолижному курорті Цель ам Зее - Капрун? Тоді ви прийшли за адресою. Пропонуємо Вам заняття з інструктором Мирославом, який має найвищу австрійську кваліфікацію, величезний досвід, і дуже приємний в спілкуванні! Таким чином він успішно проводить заняття як з досвідченими так і з початківцями гірськолижниками і сноубордистами.

Крім Мирослава в Капруне доступні і інші досвідчені російськомовні інструктори. Деякі краще ладнають з дітьми, іншим краще даються заняття з досвідченими гірськолижниками, а хтось краще проводить заняття по сноуборд фрістайлу в парку. Ми знаємо практично всіх інструкторів особисто і підберемо найкраще підходить саме для Вас!

Льодовик Китцштайнхорн дозволяє кататися на гірських лижах і сноуборді з ранньої осені і до пізньої весни! Тому він відмінно підходить для відкриття і закриття гірськолижного сезону. У свою чергу курорт Цель-ам-Зеє - відмінне місце для катання в розпал зими.

Для замовлення заняття з Мирославом або іншим гірськолижним або сноуборд інструктором в Цель ам Зее - Капрун або на іншому гірськолижному курорті Австрії, будь ласка, заповніть форму справа, напишіть емейл [email protected] або телефонуйте +43 680 142 9999 (Ірина)

Новости