Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Посол Австрії в Україні вперше відвідав Закарпатську область

Головна

» політика »Посол Австрії в Україні вперше відвідав Закарпатську область

Сьогодні проходить перший в Україні офіційний візит Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Австрія в Закарпатську область, під час якого сторони обговорять цікавить Австрію потенціал Закарпаття, повідомила прес-служба Закарпатської ОДА Сьогодні проходить перший в Україні офіційний візит Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Австрія в Закарпатську область, під час якого сторони обговорять цікавить Австрію потенціал Закарпаття, повідомила прес-служба Закарпатської ОДА.

В ході зустрічі з виконуючим обов'язки голови Закарпатської ОДА Ігорем Свищо посол Австрії Вольф Дітріх Хайм, заявив, що Закарпаття цікавить Австрію в сфері розвитку економічних, освітніх і культурних зв'язків.

Гість зазначив, що в Закарпатті вже не перший рік функціонують кілька австрійських підприємств. Так, Вольф Дітріх Хайм намір відвідати одного з найбільших європейських виробників лижного спорядження, підприємство «Фішер-Мукачево».

Австрія є одним з п'яти найбільших закарпатських інвесторів. Тому посол Австрії запропонував презентувати потенціал Закарпаття в Палаті економіки Відня. За його словами, кілька українських міст і регіонів України, зокрема Дніпропетровськ і Київ, уже вдало презентували себе на цьому заході.

Новости