Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Австрії в грудні

У грудні в   Австрії   , Як і в багатьох країнах, де розвинені зимові види відпочинку, самий розпал туристичного сезону У грудні в Австрії , Як і в багатьох країнах, де розвинені зимові види відпочинку, самий розпал туристичного сезону. Погода в цю пору року задоволена м'яка, як, втім, і вся зима. Однак в період зими, в різних районах Австрії, спостерігаються часом досить відчутні перепади температур. Температура повітря в гірськолижних долинах -2˚С, в горах до -15˚С, а інших районах країни в середньому до + 10˚С. Температура води теж опускається нижче нуля.

Грудень - це прекрасний час для відвідування країни . Австрія в грудні зустрічає своїх гостей привітною передріздвяною святковою атмосферою. Багато, хто не раз бував в Австрії, стверджують, що це чарівне час, мабуть, краще для першого знайомства з цією країною.

Австрії має репутацію одного з найбільш фешенебельних гірськолижних курортів Європи, і це не дивно. Всю зиму, і грудень тому не виключення, снігопади трапляються досить часто. Цей факт, в сукупності з прекрасними гірськими схилами, і великою кількістю, навіть взимку, сонячних днів, і створює можливості для прекрасного зимового відпочинку.

Якщо вирішите вирушити до Австрії в зимовий час, обов'язково правильно підберіть свій гардероб, враховую погоду в грудні саме того району країни , Який вирішили відвідати.

Детальніше про погоду в Австрії в грудні читайте тут.

Новости