Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пам'ятки Німеччини: основні відомості

  1. Забронювати готель в Берліні
  2. Випуск «Орел і Решка» в Берліні

Німеччина - чудова країна з великою історією, наукою, цивілізацією і культурою

Німеччина - чудова країна з великою історією, наукою, цивілізацією і культурою. Куди б Ви тут не приїхали - усюди живуть свої легенди, від абсолютно фантастичних і казкових, як, наприклад, в Боденвердер або Гамельне, місті барона Мюнхгаузена, до реальних і історичних. І ці легенди не просто існують, вони переказуються екскурсоводами, любовно культивуються, заради них створюють музеї, їм ставлять пам'ятники. Тому тури в Німеччину знаходять якусь особливу забарвлення, що виділяє цю країну серед інших європейських держав.

Що подивитися в Німеччині Що подивитися в Німеччині? Практично скрізь, в кожному місті Німеччини є центр з казково-пряниковими чарівними будиночками, з карильйона і дзвонами, з мостовими, акуратно викладеними камінням, і величні собори.

Мова тут йде не тільки про загальновизнаних офіційних пам'ятках Німеччини. Всюди є будови, сучасні або старовинні, які Вам неодмінно захочеться закарбувати. А квіти? Уже в кінці зими на клумбах проростають перші проліски, потім нарциси, а в травні нестримно вибухають мільйони різнобарвних рододендронів, після чого все літо туристам залишається тільки ходити і милуватися, вдихати рожеві аромати і фотографувати.

Бажаєте краси Бажаєте краси? Достатньо буде лише відкрити очі - і вона навколо Вас. Вся Німеччина - майже суцільно пейзажна глянсова листівка.

А ці села на зелених пагорбах, кожна з яких з обов'язковим куполом церкви, а також з живописно розташованими, рівними черепичними флюгерами і дахами!

Тут комфортно жити і не менш комфортно відпочивати Тут комфортно жити і не менш комфортно відпочивати. Адже в Німеччині досить складно заблукати - скрізь стоять яскраві і докладні покажчики, інформаційні центри, розкладу, плани. При наявності грошей в кишені, а ще краще - на банківській каре, відпочинок в Німеччині можна собі організувати на вищому рівні.

Втім, навіть якщо грошей у Вас обмаль, то Ви можете їздити по цій чудовій країні на дешевий «квиток вихідного дня» або автостопом і абсолютно безкоштовно насолоджуватися цілим безліччю пам'яток Німеччини.

Тут мало підстав для побоювання за свій гаманець і своє життя Тут мало підстав для побоювання за свій гаманець і своє життя. Величезні, на всю стіну, вікна і скляні двері на перших поверхах - саме так тут живуть люди. Дитячі іграшки завжди валяються в пісочниці біля будинку, а батьки абсолютно не бояться, що вони в якийсь момент зникнуть. Велосипеди залишаються біля дверей, дуже часто навіть не защелкивая замок. Лише у великих містах Німеччини варто, мабуть, бути трохи обережніше.

Можливість помилуватися маленькими декоративними будиночками і скуштувати всі плоди дуже розвиненою сфери послуг - це не єдині причини для відвідування цієї країни Можливість помилуватися маленькими декоративними будиночками і скуштувати всі плоди дуже розвиненою сфери послуг - це не єдині причини для відвідування цієї країни. Німеччина - душа Європи, серце великої і могутньої європейської культури. Шиллер, Гете, Шопенгауер, Гегель, Кант, Вагнер, Бетховен, Бах і десятки не менш знаменитих імен, назавжди увійшли в пантеон світової культури, - все це Німеччина. Розкол католицької церкви - це також Німеччина.

Країна контрастів: батьківщина комуністичного вчення і батьківщина нацизму - це Німеччина Країна контрастів: батьківщина комуністичного вчення і батьківщина нацизму - це Німеччина. Це ж держава є країною, де вже з 19-го століття почав розвиватися «капіталізм з людським обличчям», тобто стала розроблятися в теорії, а також застосовуватися на практиці нова ідея соціальної держави.

Нинішня Німеччина значно змінилася. Однак побувати тут, подихати цим чистим повітрям, пройтися по різним середньовічним мостовим - все це як і раніше заманливо і чудово.

Ви все ще роздумуєте, чи варто вирушати в Німеччину? Відкиньте всі Ваші сумніви! Відпочинок в Німеччині залишить величезний приємний слід у Ваших спогадах.

Забронювати готель в Берліні

Для ознайомлення з визначними пам'ятками Німеччини, зокрема з цікавими місцями Берліна, вам знадобиться десь оселитися. Спеціально для вас нижче представлені готелі Берліна, розділені на три категорії: популярні готелі, розкішні готелі і дешеві готелі. Тут ви зможете забронювати номер в готелі Берліна завчасно відповідно до ваших побажань і фінансових можливостей. Для вашої зручності тут наведено інформацію про розташування готелів щодо центру міста, а також кількість зірок.

Просто виберіть сподобався вам готель, натиснувши на кнопку «Подивитися готель». Далі ви опинитеся на сторінці, де можна забронювати готель. Там же знаходиться більш детальна інформація про нього, відгуки, оцінки, фотографії, розташування на карті, особливості та, звичайно ж, ціни.

Якщо ви побажаєте ознайомитись з іншими готелі, можна просто вибрати зверху місто «Берлін», і перед вами відкриється список всіх готелів Берліна, доступних для бронювання.

Випуск «Орел і Решка» в Берліні

«Орел і Решка» - програма про подорожі, що показує одне місто з точки зору економного туриста і туриста, що не обмежує себе в засобах. У цьому випуску учасники програми вирушили в Берлін - столицю Німеччини. Про те, як можна провести час в цьому чудовому місті економного мандрівникові і мандрівникові, не обмеженого засобах, дивіться на відео нижче.

Німеччина на мапі

Можливо, вам також буде цікаво:


Що подивитися в Німеччині?
А квіти?
Бажаєте краси?
Ви все ще роздумуєте, чи варто вирушати в Німеччину?

Новости