Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

озера Карінтії

Каринтія є однією з 9 федеральних земель Австрії і знаходиться на її півдні

Каринтія є однією з 9 федеральних земель Австрії і знаходиться на її півдні. Якщо Каринтія не асоціюється у вас з другим по висоті гірському піку в Європі Гросглёкнер (Großglöckner), то ви як мінімум чули про невимовну красу, прозорої води її глибоких озер.

Найкрасивішим і великим озером Карінтії вважається Вертерзее (Wörtersee). Ще в 19 столітті аристократи віденського двору воліли Вертерзее місцем відпочинку. Одним з найглибших озер Карінтії є Мілльштеттер-Зеє (Millstätter See). У його водах водяться більше 22 видів риб.

У разі, що ви не любитель прохолодної води озер, вам підійде відпочинок на озері Клопайнер-Зеє. Температура води цього маленького водоймища влітку піднімається до 30 градусів Цельсія!

Телефонуйте за номером +43 (0) 676-64-07-307 або залишайте заявку на сайті і наші менеджери дадуть відповідь на всі виниклі у Вас питання.

озера: Оссиахер Зеє , Фаакер зе , Вайсс , Клопайнер , Вертер зе

Каринтія (Kärnten) це федеральна земля (Bundesland) на півдні Австрії, що межує зі Словенією та Італією, повна гір і озер, запах якої австрійці асоціюють з дитинством. За неповторну красу її так само називають "Австрійської Рів'єрою". Площа Карінтії становить 9 536 кв. км, а столицею землі є місто Клагенфурт-ам-Вертрезе (Klagenfurt am Wörthersee). Знаменита Каринтія своїми озерами - Вертерзее і Фаакерзее, розташованими між могутніми австрійськими Альпами. Влітку там краще насолоджуватися прохолодною водою озер, а взимку люди з усіх куточків світу відправляються у відпустку до Каринтії, щоб отримати насолоду від гірськолижним відпочинком, яким славиться Австрія. Гірськолижний сезон в Карінтії триває з грудня по квітень. На льодовику Мелльталер Глетчер (Mölltaler Gletscher) кататися можливо практично цілий рік.

Новости