Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічний автобусний тур! «Поза конкуренцією або Швейцарсько-італійська бездоганність ... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан! »

Дата туру: 28.12.2017

Тривалість туру: 8 днів

Маршрут туру: Львів - Мюнхен - Цюріх - Люцерн - Ансі - Женева - узбережжя Лігурійського моря Італії (2 ночі) - Сан-Ремо - Ніцца - Монако - Мілан - Клагенфурт - Будапешт - Львів
(Австрія, Угорщина, Німеччина, Італія, Франція, Швейцарія)

Вартість туру:

Дорослі - 311 EUR:

Діти до 16 років - 291 EUR.

Подробиці туру:

День 1. Львів
Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А»
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Переїзд і поселення в транзитному готелі на території Чехії. Ночівля.

День 2. Мюнхен - Замок Нойшванштайн
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Баварію.
Оглядова екскурсія «Серце Баварії - Мюнхен». Затишні, незрівнянні дворики, оригінальна скульптура, річка Ізар, канали, мости, запах смажених ковбасок - все це Мюнхен. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців і численними баварськими святами, які можуть подарувати приїжджим масу вражень.

У вільний час пропонуємо на вибір:
• відвідування замку Нойшванштайн (48 € + вх. Квиток). Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, удаваного фантастичною театральної декорацією на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, несучі в фантастичний світ «казкового короля» Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
• «На прийом до короля» (26 € + вх. Квиток) - відвідування Мюнхенській резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінної скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Германіі.130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї та палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.
• Пропонуємо вечірню екскурсію «Пивними ріками Мюнхена» (30 € / 23 €)! Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом «Октоберфест». Вулиці старого міста проведуть нас по найзнаменитішим пивним, а екскурсовод розповість не тільки про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, але і про всіляко відомий свято і його традиції !!! У нас навіть буде можливість спробувати кілька сортів пива і звичайно - нема на голодний шлунок: баварські пікантні сосиски з капустою послужать гарною закускою.
Поселення в транзитний готель на території Німеччини. Ночівля.

День 3. Цюріх - Люцерн - Рейнський водоспад
Сніданок. Виселення з готелю.
Сьогодні нас чекає чистий кришталевий повітря, чудові пейзажі величних Альп, краса лугів і озер, посипаних самими різними кольорами. Нас зустрічає маленький «рай» на землі - Швейцарія. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Маленький великий місто».

Цюріх - місто спокою і розміреності, дивних вуличок і динамічних нових районів, але в той же час це один з найяскравіших і великих міст Швейцарії. Неймовірної чарівності місту задає гладь Цюріхського озера і готичні шпилі, підкреслені альпійськими вершинами, - Цюріх дійсно дуже картинний місто. Але фінансова столиця Швейцарії в прямому сенсі знає собі ціну, стабільно входячи в число найбільш дорогих міст світу ... Вільний час.

Для всіх шкодують пропонуємо факультативні екскурсії:

  • «Казковий Люцерн» (28 € / 18 €). Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектура в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стара будівля в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішим статуєю з каменю ...
  • «Рейнський водоспад» (38 € / 30 €) - місце безупинного шуму, найменшої водяного пилу в повітрі і десятків маленьких веселок, які грають на бризках. З шириною 150 метрів і висотою 23 метра, Рейнський водоспад з гордістю носить звання найбільшого за обсягом води, що падає водоспаду Європи, так що подивитися тут дійсно є на що.
    Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 4. Ансі - Женева
Сніданок. Виселення з готелю.
Запрошуємо на екскурсію «Альпійська Венеція». У підніжжя французьких Альп розташувався мальовничий, майже казковий, місто - курорт Ансі, немов ожилий з полотна середньовічного художника. Місто поділене на острівці численними каналами, і завдяки їм придбав назву французька Венеція, а про будівлі старого міста кажуть, що вони стоять «ногами в воді». Мандрівники поспішають сюди, щоб погуляти по «найкрасивішою селі Франції» і перекусити у води в оточенні карнавально помітних кольорів, якими в Ансі прикрашений буквально весь центр. Ну а фото на тлі Острівної палацу - обов'язковий атрибут, без якого подорож в цей славний містечко просто немислимо. У вільний час рекомендуємо екскурсію:

«Женева - столиця світу» (38 € / 30 €). Женева, оточена горами, розкинулася на пагорбі біля берегів величезного синього альпійського озера і річки Рони, на самому кордоні з Францією. Колись місто почався з римського поселення, але завдяки щасливому збігу обставин і волі жителів перетворився в неофіційну столицю світу. В ході екскурсії у нас буде прекрасна можливість відвідати район міжнародних організацій, найпрестижніший для проживання ще з часів Стародавнього Риму район Колоні, побачити символ міста - найвищий фонтан у світі, сфотографуватися у «Стула зі зламаною ніжкою», а потім, прогулятися по старим вуличках Женеви пішки.
Переїзд на Лігурійське узбережжя Італії в районі міста Сан-Ремо. Поселення в готель. Ночівля.

Зустріч Нового 2018 года !!!

День 5. Ніцца - Монако - Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря.

  • Для всіх бажаючих пропонуємо екскурсію на цілий день на Лазурний берег Франції: «У гостях у красуні» (38 € / 30 €). Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ....
  • У вільний час рекомендуємо екскурсію «Перлина Лазурного берега» (43 € / 38 €). На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалося крихітне держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте - Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на меленькую територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші ..
    Повернення в готель. Ночівля.

День 6. Мілан - озеро Комо - Бергамо
Сніданок. Виселення з готелю.
Після невеликого переїзду нас зустрічає - «Столиця моди - Мілан», оглядова екскурсія. У Мілані є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, який вважається одним з найдинамічніших в Європі. Мілан - столиця моди і дизайну, але також і місто, багатий пам'ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі символ Мілана - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний Собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєї незрівнянної акустикою і знаменитими композиторами, твори яких були тут поставлені ...

Вільний час. Пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

  • «Озеро Комо - джерело натхнення» (38 € / 30 €). Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
  • Екскурсію по місту Бергамо (38 € / 30 €). Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, яка називається «Верхнє місто», знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...

Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 7. Клагенфурт - Будапешт
Сніданок. Виселення з готелю.
Оглядова екскурсія «Клагенфурт - місто озер і гномів». Справжня гордість Австрії - Карінтія - незабутній озерний край з діамантовим розсипом відмінних водних курортів. Його величну столицю - старовинний Клагенфурт - можна з повним на те правом назвати огранованим діамантом в оправі одного з найбільших і найкрасивіших карінтскіх озер - озера Вертерзее. Клагенфурт, особливо його стара частина, має славу одного з найкрасивіших міст Австрії. Тут минуле возз'єднується з цим: старовинні вузенькі вулички м'яко переходять в сучасні просторі проспекти, відмінне архітектурна спадщина древніх майстрів безтурботно є сусідами з модерністськими будівлями ...
• Для всіх бажаючих - відвідання з екскурсоводом (c квітня по жовтень) розважально-пізнавального парку Мінімундус - «Світ в мініатюрі» (23 €). Тут знаходиться близько 170 пам'яток з 53 країн світу, відтворених в масштабі 1:25. З легкістю можна оглянути будівлю Опери в Сіднеї, відвідати лондонський Тауер, сфотографуватися на фоні Бранденбурзьких воріт і з'їсти надзвичайно смачне морозиво біля Ейфелевої вежі ... смачного!
Переїзд в Будапешт. У вільний час пропонуємо:
• річкову прогулянку «Ажурна прикраса Будапешта» (26 € / 18 €), незабутнє водну подорож по Дунаю ...
Поселення в транзитний готель. Ночівля.

День 8. Львів
Сніданок. Виселення з готелю
Переїзд в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Безкоштовний трансфер на ж.д вокзал.

д вокзал

У вартість туру входить:

• групова страховка (в разі самостійної подачі необхідна індивідуальна страховка - оплачується додатково)
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
• Проживання в готелях категорії Standard зі сніданками.
• П'ять екскурсій (згідно програми туру)

Додатково оплачується:

• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки;
• особисті витрати;
• депозит на факультативні екскурсії - 16 євро (тариф стандарт). Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти під час туру не повертаються.

Новости