Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Neon Tour | Австрія - Neon Tour

Австрія - країна багатого музичної спадщини

Незважаючи на свої досить скромні габарити, а також брак «плоских місць», країна Австрія протягом довгих років займає одне з лідируючих позицій в рейтингах найбільш відвідуваних туристами країн. Нічого дивного, адже у Австрії велика кількість інших достоїнств: величні і нескорені Альпи, чисті гірські озера, мальовничі долини Дунаю, самобутня історія і культура. Сюди з'їжджаються мандрівники з усього світу, причому як цінителі культурної спадщини, так і активного спортивного відпочинку. В результаті цього туризм приносить державі чималі доходи, і воно визнано одним з найбільш красивих місць у всій Європі. Ви хочете побувати в Австрії? Немає нічого простішого, вам потрібно просто купити путівку в турфірмі «Неон-тур» за доступною ціною.

Розташована ця країна в центральній частині Європи, у неї немає виходів до моря. Велика частина Австрії - гори, всього третина країни знаходиться нижче п'ятисот метрів над морем. Столицею є відомий туристам місто Відень. Країна входить в Євросоюз, цікаво, що в конституції зазначено, що вона повинна зберігати вічний нейтралітет.

Що подивитися (пам'ятки і розваги)

Перераховувати головні визначні пам'ятки Австрії можна дуже довго. Отже, що ж готує вабить і довгоочікувану подорож до Австрії?

Нижня Австрія. У цій місцевості розташовується місто Баден, який розташовується в Віденському лісі. Саме тут знаходяться курорти з сірчаними джерелами, відвідати які з кожним роком хоче все більшу кількість туристів. Та й у самому Віденському лісі можна бродити годинами, насолоджуючись незвичайною природою, як це багато століть назад робили царствені особи.

Верхня Австрія. В даному регіоні можна подивитися більш десяти старовинних замків, а також монастирів. Крім того, для тих, хто хоче не тільки відпочити, а й поправити здоров'я, в цій місцевості відкрито кілька хороших курортів, в тому числі Санкт-Вольфганг.

Візитною карткою Відня вважається по праву Собор Святого Стефана, будівництво якого закінчилося більш 800 років тому. Навіть люди, які далекі від мистецтва і класичної музики, чули про знамениту Віденській опері. Нею керували найвідоміші й талановиті митці. Якщо будете в австрійській столиці, обов'язково відвідайте це чудове місце. Однак є одне «але» - якщо ви плануєте замовити тур до Австрії в літні місяці, то ви не зможете потрапити на оперу, оскільки сезон починається з вересня. Шанувальникам класичної музики також рекомендується відвідати музей Моцарта - будинок, в якому композитор жив, і написав оперу «Одруження Фігаро».

Якщо ви вже встигли визначитися з тими місцями, які хочете подивитися, телефонуйте в «Неон-тур», наші менеджери можуть не тільки прорахувати тур , А й допомогти відкрити візу.

Що привезти (сувеніри, шопінг)

Австрію вважають країною подарунків, тому сувеніри тут знайдуться для всіх. Консерваторам сподобаються фігурки і посуд з порцеляни. Творчим особистостям припадуть до душі подарунки, привезені з музею Моцарта, або ж різні сувеніри з символікою австрійських музикантів і композиторів. А тим, хто небайдужий до пива, сподобаються пивні кухлі.

А тим, хто небайдужий до пива, сподобаються пивні кухлі

Ви хочете побувати в Австрії?
Отже, що ж готує вабить і довгоочікувану подорож до Австрії?

Новости