Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші десерти в світі

  1. Популярний десерт з Греції
  2. Найдорожчий десерт зі Швейцарії
  3. Популярні десерти Німеччини: цибульний пиріг
  4. Кухня Болівії: «вогняні» пиріжки салтенья
  5. Австрійський штрудель - найпопулярніший десерт

Минулого разу я розповіла вам про національні пироги Франції, Італії, Латвії, США та Болгарії. Сьогодні ми зробимо з вами ще одне кулінарне віртуальну подорож і перемістимося в інші країни, де спробуємо досить екзотичні, але дуже популярні десерти. Вони вже стали для багатьох звичними. Крім того, ми знову познайомимося з національними пирогами, які готуються з різними начинками.

Почнемо, мабуть.

Всі, кому довелося побувати   в Афінах   і Греції в цілому, відзначають, що місцева кухня неймовірно проста, страви смачні і дуже корисні Всі, кому довелося побувати в Афінах і Греції в цілому, відзначають, що місцева кухня неймовірно проста, страви смачні і дуже корисні. Це правда. Греки при приготуванні в основному використовують тільки натуральні, свіжі продукти, багаті мікроелементами і вітамінами. На столі ви обов'язково знайдете запечену на грилі рибу і морепродукти, салати з овочів, заправлені оливковою олією і безліч спецій, які також мають здатність оздоровлювати організм.

Що ж прийнято в Греції є на десерт? Фрукти. Але не можна сказати, що тільки ними справу і обмежується. Випічка тут теж вітається, проте в її склад також входять корисні компоненти. Щоб ви в цьому переконалися, розповім докладніше про традиційний грецькому пирозі. Виглядає досить апетитно.

Популярний десерт з Греції

Його назва важко вимовити. Я думаю, ви вже запам'ятали, як називається святкова закуска з Латвії. Напевно як мінімум кілька разів прочитали вголос або про себе. Тепер же я пропоную вам поповнити словниковий запас ще одним кулінарним шиком. Отже, знайомтеся - спанакопіта.

Це традиційний грецький пиріг з начинкою з шпинату. Щоб зробити начинку, потрібно змішати шпинат з часником, сиром фета і спеціями. Спанакопіта відрізняється також найтоншим тестом і можливістю стати одним з основних десертів в релігійний пост. З рецепта просто забираються яйця і молочні продукти, сам пиріг же зовні залишається таким же апетитним, а всередині ситним.

Пропоную зараз побалувати себе чимось солоденьким, переміститися в Женеву , Базель або Берн і подивитися на найдорожчий і популярний десерт зі Швейцарії. Не подумайте, що при його виробництві використовують золото, алмазну крихту або кристали Сваровскі. Інгредієнти в ньому цілком звичні.

Найдорожчий десерт зі Швейцарії

Зовні це абсолютно звичайна випічка. Енгадінська горіховий пиріг акуратний, має круглу форму і симпатичну корочку, за якою і ховається весь смак - начинка з волоських горіхів і меду. Як не дивно, найдорожчий десерт зі Швейцарії виглядає саме так: за великим рахунком зазвичай.

Однак це не заважає енгандінскому горіховому пирога вважатися одним з популярних гастрономічних надмірностей швейцарського кантону Граубюнден.

Скільки ж коштує цей закритий пиріг з медово-горіховою начинкою? За невеликий шматочок вагою трохи менше півкіло вас попросять віддати приблизно 18 швейцарських франків. Дорого, зате солодко, добре втамовує голод і просто необхідно спробувати, щоб познайомитися з кулінарними традиціями Швейцарії.

Знову згадаємо про несолодкі начинки завдяки німецькій кухні. У Німеччині дуже люблять пиво, не будуть же місцеві жителі запивати їм булочки з маком або тістечко зі збитими вершками. Тому вони придумали рецепт солоної випічки, що чимось нагадує крекер, але він має форму пирога.

Популярні десерти Німеччини: цибульний пиріг

На відміну від попереднього, німецький цибульний пиріг відкритий.

На тонкий шар пісочного тіста викладається дрібно нарізану ріпчасту цибулю, змішаний зі сметаною і запікають у духовці. Ця страва неодмінно включається в меню ресторанів національної кухні. будучи в Берліні , Обов'язково покуштуйте його. Не можу дати гарантії, що ви зустрінете німецький цибульний пиріг в будь-якому столичному закладі, але в провінції Баден-Вюртемберг точно. Тут це найпопулярніший десерт, улюблені ласощі більшості.

А тепер вас чекає щось екзотичне - десерт з перчинкою, думаю, це найбільш підходяще вираження для цієї страви з Болівії.

Кухня Болівії: «вогняні» пиріжки салтенья

Напевно не помилюся, якщо припущу, що багато про самій цій країні нічого не чули, не кажучи вже про її кулінарні традиції Напевно не помилюся, якщо припущу, що багато про самій цій країні нічого не чули, не кажучи вже про її кулінарні традиції. Якщо не читали пост про Потосі , Пропоную потім переміститися по посиланню. А поки можна тільки спробувати уявити: це явно щось дуже оригінальне, з цікавим смаком, який складно описати. Так, кухня Болівії така. У двох словах не розкажеш, але я спробую описати вам знамениті болівійські пиріжки сальтенья.

Включаємо уяву і малюємо в ньому солодке тісто, додаємо до нього начинку з м'яса, родзинок, часнику і гострого соусу. Ну як, ще пожежі в роті не відчули? Якщо немає, то погано уявляли.

Болівійські пиріжки в дійсність дуже гострі і з незвички можуть навіть змусити вас пустити сльозу Болівійські пиріжки в дійсність дуже гострі і з незвички можуть навіть змусити вас пустити сльозу. Однак потім швидко входиш у смак і вже із задоволенням ласуєш цим популярним «вогненним» десертом. До речі, тут подібні страви їдять вранці, в крайньому випадку до годин 2 дня, пізніше болівійські пиріжки ви в продажу не знайдете.

Ну і під кінець напишу про всіх добре відомому десерті - австрійському штрудель. Чому мова йде саме про Австрію? Тому що це батьківщина цієї страви.

Австрійський штрудель - найпопулярніший десерт

Безумовно, купити штрудель або спекти його самостійно можна в будь-якій країні. Однак, лише побувавши у Відні або Зальцбурзі , Ви по-справжньому оціните його смак.

Вам запропонують величезну кількість начинок: фруктові, ягідні, нудотно-солодкі і з кислинкою. Вибирайте на свій смак, але знайте: класичний австрійський штрудель роблять з начинкою з яблук і кориці.

Цей «вихор» (так з німецької мови перекладається назва популярного десерту) представляє собою акуратно скручений рулет з невеликих шарів тесту з ягодами або фруктами прийнято рясно посипати цукровою пудрою і подавати разом зі збитими вершками або кулькою ванільного морозива.

Ну ось, сподіваюся, популярні десерти різних країн світу вам сподобалися, захотілося щось спробувати на їх батьківщині або приготувати самостійно. У будь-якому випадку буду рада, якщо ви провели час з інтересом і хорошим настроєм.

А якщо збираєтеся в подорож чи ділову поїздку, пропоную зекономити на оплаті авіаквитка і готельного номера. Потрібно просто ввести потрібні дані в форму, натиснути на «Знайти» і вибрати кращу пропозицію.

До зустрічі на блозі про найкрасивіші міста світу , Не забувайте натискати на соціальні кнопки, якщо вам сподобалася запис.

Що ж прийнято в Греції є на десерт?
Скільки ж коштує цей закритий пиріг з медово-горіховою начинкою?
Ну як, ще пожежі в роті не відчули?
Чому мова йде саме про Австрію?

Новости