Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти та санаторії Австрії

  1. Особливості оздоровлення в Австрії
  2. Відновлювальне лікування на території Австрії

Людям, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом, серцево-судинною системою, ЦНС, дихальними шляхами, імунною системою, рекомендується відвідування австрійських термальних курортів і санаторіїв

Людям, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом, серцево-судинною системою, ЦНС, дихальними шляхами, імунною системою, рекомендується відвідування австрійських термальних курортів і санаторіїв. При бажанні процедури, запропоновані австрійськими лікувальними установами, можуть бути суміщені поїздками по країні, походами в гори, спортом та іншими цікавими і корисними заходами.

Особливості оздоровлення в Австрії

Найчастіше австрійські санаторії відвідують люди середнього і старшого віку, і сім'ї, в яких є маленькі дітки. Курорти відмінно підійдуть відпочиваючим, привітає активний спосіб життя, а також виступають за натуральне збалансоване харчування. Перебування в сільській місцевості можна чергувати з відвідуванням таких міст, як Відень, Гарц, Зальцбург. Каринтійський озера відмінно підходять людям, які не можуть дозволити собі відпочинок на морі через непереносимості занадто високих температурних показників. Приїзд на озера можна поєднати з відвідуванням СПА-процедур, благотворно впливають на здоров'я людини.

Один з найбільш популярних курортів Австрії - Бад Тацмансдорфа. Тут практикується застосування термальних вод сильної дії, за допомогою яких відбувається лікування шлунково-кишкового тракту, а також «легка» мінеральна вода. Великою популярністю користуються Радіонова штольні, розташовані в Бад Гаштайн - Бад Хофгаштайн.

При лікуванні різних груп захворювань в австрійських санаторіях може застосовуватися радоносодержащая, йодиста, сірчиста, сольова і інша вода і грязі, що мають подібний мінеральний склад. На Терме Лаа та інших курортах практикується використання термальної води при відновлювальної терапії для дітей навіть грудничкового віку. Однак існують установи, в яких не рекомендується підпускати малюків до термального басейну, серед таких Бад Вальтерсдорф. Це пов'язано з високою концентрованістю лікувальної води. Спеціально для відпочинку всією сім'єю тут обладнані басейни, концентрація термальної води в яких знаходиться в межах норми, допустимої для дітей молодше шкільного та шкільного віку.

Відпочинку з дітьми в Австрії приділяється особлива увага. До переваг оздоровчих програм даної країни можна віднести наявність:

  • великих водно-реакційних просторів, що діють круглий рік;
  • дитячих басейнів;
  • гірок водного типу;
  • клубів для дітей.

Адміністрація установ організовує туристичні походи для всієї родини, спортивні заходи, під час яких відпочиваючі мають можливість покататися на лижах, зайнятися верховою їздою, стрільбою з лука. Ще одна перевага Австрії - наявність великої кількості заповідних зон, відвідування яких допоможе відпочити як фізично, так і морально, залишивши всі проблеми і клопоти в галасливому мегаполісі. Варто відзначити наближеність заповідної природи до культурних центрів, доїхати сюди можна всього за один-півтора години.

Відновлювальне лікування на території Австрії

Відпочинок відновлює плану необхідний людям, які мають такі проблеми, як:

  • хвороби ЦНС;
  • виснаження організму;
  • необхідність реабілітації при отриманні травм;
  • зайва вага;
  • втома хронічного типу та ін.

Австрійські курорти гармонійно об'єднали в собі мальовничу природу, оптимальні кліматичні умови, високий рівень обслуговування і прийнятність цінової політики. Тут є велика кількість центрів традиційної медицини, що пропонують ефективні комплекти лікувальних послуг. Щорічно тисячі громадян з різних держав вибирають в якості місця для відпочинку саме цю країну.

Новости