Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2019 - "Золоті Острова"

  1. КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2019 Куди поїхати на Новий рік - питання, яким задаються з кожним роком...
  2. Як вигідно купувати тур на новий рік

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2019

Куди поїхати на Новий рік - питання, яким задаються з кожним роком все більше людей Куди поїхати на Новий рік - питання, яким задаються з кожним роком все більше людей. Вже практично зникла традиція готувати салати, та й "Блакитний вогник" вже мало хто дивиться. І це зрозуміло. Адже зараз у нас з'явилося багато можливостей провести довгі вихідні цікавіше.

Особливо гостро питання, куди поїхати на Новий Рік, встав за останні два роки. Оскільки раніше найпростішим, бюджетним та зручним варіантом відзначити свята закордоном був Єгипет. Але на даний момент авіасполучення з єгипетськими пляжними курортами закрито. Зате відкрито багато інших країн. Тому в цій статті розберемося, куди ж все-таки можна злітати на Новий Рік в 2019 році.

Куди поїхати на новорічні свята за Різдвяної атмосферою

Звичайно ж в Європу! Ну погодьтеся, красива ялина, ярмарки, фігурки ангелів і звичайно Санта - створюють відчуття казки. Будемо чесні, Новорічна Європа - задоволення відносно не дешеве. По-перше, попит на святкові тури завжди великий. А по-друге, в Європу на Новий Рік не літають чартери. Це означає, що до складу турів включені перельоти регулярними рейсами, за якими до стандартною ціною буде доплата. Наприклад, поїхати в хостел в Фінляндію можна за 66т.р. на двох. Але до цієї ціни буде доплата від авіакомпанії, плюс оформлення візи і гроші з собою. Тобто в результаті буде витрачена сума не менше 100т.р. Справедливості заради зазначимо, що якщо в 2019 році поїхати на Новий Рік в Фінляндію, вражень і спогадів вистачить ще на багато років вперед. Так що, якщо є можливість, обов'язково розгляньте цю країну. Теж саме стосується Франції, Англії, Німеччини - тури туди на Новий Рік дорогі, але дуже цікаві. Але, в ці країни віза оформляється в Москві.

Звичайно ж в Європу

Куди поїхати в Європу на Новий рік не дорого?
В першу чергу вигідніше їхати в ті країни, віза в які оформляється в Воронежі. А це Чехія, Італія, Іспанія та Греція. При цьому в Чехії не тільки найяскравіша атмосфера, а й найвигідніша ціна. Від 40 т.р. на двох без доплат і віз.
Полетіти на Новий Рік в Іспанію і Італію теж можна. Але це буде трохи дорожче. В Іспанії та Італії можна чудово погуляти, відвідати визначні пам'ятки і музеї (які влітку переповнені туристами) і звичайно влаштувати шопінг. Поїхати на Новий Рік 2019 Грецію теж можна, але там новорічний відпочинок іншого плану. Як правило це п'ятизірковий готель (і відповідна ціна), ол інклюзив, спа-центри та новорічні гала-вечері. Відмінний варіант, для тих хто хоче релаксу і романтики.

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК В РОСІЇ
Варіантів насправді безліч: Новорічний Санкт-Петербург чи Москва, Великий Устюг , Карелія, гірськолижні курорти Росії і т.д. і т.п. А найпростіший і бюджетний варіант, це автобусний тур з Воронежа .
КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2019 НА ПЛЯЖ

Тут все просто, в бік Азії, якщо хочемо гуляти, є екзотичні фрукти і вбирати місцевий колорит. В сторону Карибів, якщо хочемо все включено і великий готель.
В Азію на Новий рік можна поїхати в Гоа, в Таїланд, В'єтнам - саме в ці країни Тут все просто, в бік Азії, якщо хочемо гуляти, є екзотичні фрукти і вбирати місцевий колорит
літають чартери. Самий бюджетний варіант Гоа, від 66т.р. стоять тури на Новий Рік. На Кариби можна полетіти: в Домінікану, Кубу, Мексику. З цих країн найвигідніший новий рік 2019 буде в Домінікані. Тури туди йдуть від 170т.р.

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2019 з Воронежа

Насправді зараз з Воронежа можна полетіти куди завгодно. Але це буде переліт регулярним рейсом (тобто з доплатою) з пересадкою в Москві. Чартерні тури з Воронежа на Новий рік 2019 є в Туреччину і в ОАЕ. Обидві країни безвізові. Ціна поїздки в ОАЕ з Воронежа на Новий рік 2019 починається від 80 т.р. на двох без харчування і від 140 на все включено. Можна, можливо Насправді зараз з Воронежа можна полетіти куди завгодно задуматися, як краще поїхати на Новий Рік 2019 за 180 т.р. в Домінікану, але з Москви або за 140т.р. в Емірати, але з Воронежа ....

Туреччина на Новий Рік 2019 з Воронежа теж гідний варіант. Оскільки, поїхати в Туреччину на Новий Рік насправді найдешевше і зручніше. Так, в море в цей час тут купатися не можна. Але тут можна насолодитися прогулянками під сонцем в легкій куртці по морському березі або в мандариновою гаю, ходити в спа або купатися в критому басейні. В саму Новорічну ніч в готелях Туреччини проводять святкову вечерю і влаштовують заходи.

У ТАЙЛАНД з Воронежа ТУРИ 2019
А тепер на Новий Рік з Воронежа можна полетіти і в Таїланд. Новорічний тур в Таїланд з Воронежа починається 29.12.2019 року та триває цілих 11 ночей і плюс одна ніч в польоті. Знайти тур в Таїланд з Воронежа 2019 можна в нашому пошуку https://ostrova.travel/ Для цього потрібно поставити місто вильоту Воронеж, вказати дату вильоту 29 грудня і обов'язково вказати тривалість 12 ночей. Натискаємо "ШУКАТИ ТУРИ" і вуаля ... вибираємо відповідний готель і летимо відзначати найкращий Новий Рік)

Як вигідно купувати тур на новий рік

Новий рік - це період ажіотажного попиту на все, включаючи путівки закордон Новий рік - це період ажіотажного попиту на все, включаючи путівки закордон. Тому «гарячі тури» придбати в грудні навряд чи вийде. Навпаки, більш вигідно планувати новорічний відпочинок заздалегідь. Для цього існує акція «раннє бронювання».
Тобто якщо ви бронюєте тур до грудня, ціна буде на 30-45% менше ніж безпосередньо перед вильотом. На Новорічні та Різдвяні тури 2019 акція «Раннє бронювання» вже стартувала.
Ознайомитися з цінами на Новорічні тури ви можете на нашому сайті в пошуку турів .
Слід враховувати, що ціна динамічна і з кожним днем ​​вона зростає відповідно до курсу валют. Тому як тільки ви знайшли підходящий варіант для себе, залишайте заявку на сайті або телефонуйте 2-908-916

Куди поїхати в Європу на Новий рік не дорого?

Новости