Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі лижні курорти Австрії для початківців лижників

Австрія - це невелика країна в Західній Європі, розташування якої послужило швидкому розвитку в сфері туризму. Завдяки Альпійським горах Австрія є однією з найулюбленіших туристами країн, де можна добре провести зимові канікули. Неважливо, чи є ви професіоналом в одному з видів зимового спорту або не можете встояти на лижах. Тут ви без проблем і травм навчитеся цієї майстерності під наглядом професіоналів. З введенням безвізового режиму, попит на лижні курорти Австрії для початківців буде тільки рости, адже зимовий Буковель поступається за якістю сервісу і протяжності лижних трас.

З введенням безвізового режиму, попит на лижні курорти Австрії для початківців буде тільки рости, адже зимовий Буковель поступається за якістю сервісу і протяжності лижних трас

Щоб не загубитися в усі різноманітності курортів, які пропонує Австрія, ми склали для вас список найпопулярніших і відвідуваних лижних курортів Австрії для початківців лижників. Будемо вдячні за доповнення списку своїми улюбленими курортами, особливо якщо вони підходять для початківців і знаходяться в Австрії. Перед відвідуванням гірськолижного курорту обов'язково купуємо гірськолижний одяг, виберіть лижну куртку на 5-10000 мм і щільніше штани. Недорогі лижні куртки були тут http://www.kurtka.kiev.ua/kurtki_sky/ фірми Nevica і ONeill, а в минулому році можна було купити лижний костюм за 2000 грн в цьому ж магазині.

1. Сант-Антон. У 2001 році тут проходив Чемпіонат світу з лижного спорту, що свідчить про його популярності не тільки серед туристів, але і професійних спортсменів. І дійсно, за кількістю туристів курорт Сант-Антон посідає перше місце серед інших курортів Австрії. Любителі зимового спорту знайдуть тут все, що необхідно, для комфортного відпочинку. У розпорядженні відпочиваючих знаходяться траси різного рівня складності, загальна протяжність яких 260 км. До слова, тут також є лижна школа, де ви зможете вивчити всі особливості цього виду спорту. До ваших послуг також тенісний корт, кінотеатр і різноманітні ресторани, кафе, клуби.

2. Лех. Важко знайти місце, яке б більш підходило для відпочинку з сім'єю, ніж Лех. В першу чергу цей курорт славиться своїми якісними трасами, бездоганним сервісом і різноманітністю розваг. Також тут передбачено безліч дитячих спусків з пологим схилом. Крім, звичних і відомих кожному зимових видів спорту ви можете спробувати себе в параглайдінгом. Як і на всіх курортах тут величезна кількість різних ресторанів, кафе, дискотек та іншого.

3. Цель-ам-Зеє. Великий курорт, розташований поруч в досить тихій місцевості, головною особливістю якого є те, що відвідувати курорт можна в будь-який час року. Цей курорт підходить тим, хто бажає освоїти всі тонкощі і особливості лижного спорту. Безліч коротких спусків допоможуть з легкістю освоїти різні трюки. На курорті працює 10 лижних шкіл, тому проблем з навчанням не буде.

На курорті працює 10 лижних шкіл, тому проблем з навчанням не буде

4. Зельден. Один з найбільших молодіжних гірськолижних курортів Австрії. До ваших послуг траси, загальною тривалістю 150 км, майданчики для фрірайду і спеціальні траси для сноубордистів. Також тут розташований великий спортивний центр, де ви можете поплавати в басейні, відпочити в сауні і зіграти в боулінг. Нічне життя на курорті Зельден досить гучна, безліч барів, клубів і дискотек не дадуть вам занудьгувати.

5. Заальбах. Цей австрійський курорт для початківців розташований в самому старому гірському районі Австрії. Тут більше 200 трас різного рівня складності, а також розвинена система підйомників, яка зробить відпочинок особливо приємним. На території ви знайдете школи, де вас навчать кататися на лижах і сноуборді. Тут у вас буде можливість спробувати катання на санях на кінської упряжі та навіть відвідати одне з національних шоу.

Новости