Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Країни де більше всіх СПА-готелів і курортів

Країни де більше всіх СПА-готелів і курортів

Що може бути краще, ніж розслабляючий масаж після тривалої екскурсії по місту, що допомагає відновити сили і з радістю дивитися в наступний день? Спа-готелі і курорти - наймодніші і популярні місця відпочинку на сьогоднішній день. Крім різноманітних масажів тут запропонують унікальні процедури, такі як гідротерапія, грязьові ванни і багато іншого. Ми розповімо про тих країнах, де знаходиться найбільша кількість спа-готелів і курортів.

США - 1471. Спа стали невід'ємною частиною відпочинку для середнього і вищого класу американських туристів. Клієнт хоче грати цілий день в гольф і отримати масаж в кінці дня. У числі активних відвідувачів спа-центрів все частіше стали з'являтися і чоловіки, хоча спочатку такий вид відпочинку вважався виключно жіночим.

Японія - 1040. Спа-курорт Hawaiians - найцікавіший і привабливий спа-комплекс, який складається з кількох басейнів у традиційному стилі «театр», з уявленнями на сцені, банкетні можливостями і готелями. Один з басейнів - найбільший в світі і занесений в Книгу рекордів Гіннесса.

Австрія - 900. Спа-готелі і курорти тут пропонують будь-яку існуючу в світі процедуру - від традиційних натуральних засобів, таких як ванна Кнайппа або австрійська ванна з сіном, до всіляких масажів (балінезійський, тайський, тригерних зон, ченців Шаоліня), звукотерапії, водотерапіі, аюрведи та багатьох інших. Постійно розробляються нові процедури, наприклад, розтяжка і розслаблення хакі, особливо важлива для напруженої зони шиї і плечей людей, які багато годин поспіль проводять за комп'ютером.

Австралія - 611. Австралійські спа спробували інтегрувати містику культури австралійських аборигенів в свої пропозиції, додаючи в засоби для масажу австралійські рослини і мінерали, рецептами з ними поділилися вожді місцевих племен. Названі такі процедури загадковим ім'ям «Мрії».

Бразилія - 593. Кількість спа і курортів тут буде рости протягом п'яти наступних років. Це, швидше за все, посприяє зростанню оздоровчого та велнес-туризму не тільки в Північно-Східному регіоні країни, але і там, де туризм поки що не є пріоритетним сектором економіки, проте має великий потенціал і можливість зростання.

Нова Зеландія - 580. Термальні води і грязі Роторуа широко відомі своїми цілющими властивостями ще з давніх часів. Туристи з Північної Азії (включаючи Південну Корею і Китай) - головні клієнти спа-бізнесу Роторуа, вони вважають, що місцеві спа-процедури допомагають розслабити м'язи і борються з болем. Близько 44% всіх туристів, що прибувають на Роторуа, подорожують по Новій Зеландії, а потім спеціально приїжджають сюди, щоб познайомитися з місцевими природними спа.

Італія - 579. В Італії сотні спа-комплексів і традиційних термальних лазень, спа-процедур, грязьових ванн та інших різноманітних терапій і технік розслаблення. У країні близько 2300 джерел з мінеральною водою на 930 курортах, з яких використовується близько 1000. Дві третини з них холодні, в інших температура вище 20? C, а в деяких досягає l00? C, такі вважаються геотермальними.

Канада - 523. Канадські спа намагаються створити власний, індивідуальний імідж, хочуть відрізнятися від інших, представляючи свої косметику та послуги як унікальний продукт. Одні збільшують кількість зарубіжних процедур, зокрема, стало більше скандинавських спа, особливо в Квебеку. Концепція такого спа полягає в чергуванні гарячої і холодної температур протягом двох-чотирьох годин. Інші приваблюють відвідувачів кремами і косметичними засобами з інших частин світу - з Азії і з Близького Сходу. Але є і спа-центри, що діють за принципом «повернення до витоків», пропонуючи клієнтам повністю натуральну, нетоксичну косметику, а також послуги, які були в ходу кілька десятиліть тому.

Південна Африка - 510. Більшість спа-курортів і готелів лежить в найкрасивіших куточках країни, вони доповнюють список пам'яток, які приваблюють сюди іноземних і місцевих туристів. Найкращі спа-комплекси зазвичай відкриваються при тих готелях, які найбільше подобаються туристам, які мріють розслабитися далеко від міста.

Мексика - 469. У місцевій спа-індустрії намітилася серйозна тенденція відходу від традиційних спа-центрів в сторону медичних з наявністю серйозного обладнання, але, одночасно, які продовжують пропонувати клієнтам і розслабляючу терапію. Однією з найважливіших медичних процедур є лімфатичний дренаж, що сприяє зниженню ваги і зменшенню целюліту. Також в нових спа-центрах активно використовується барокамера, яка насичує тіло киснем. Цей тренд сприяє відкриттю медичних спа-центрів у великих містах країни і на тих курортах, де в основному відпочивають іноземці. Однак і самі мексиканці з інтересом поставилися до нових процедур і готові за них платити.

повернутися до списку новин >> повернутися до списку новин >>

Подорожі починаються тут

1000. Дві третини з них холодні, в інших температура вище 20?
C, а в деяких досягає l00?

Новости