Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кітцбюель - старовинна земля Тіроль

  1. Різноманітність можливостей для активного відпочинку в Кітцбюелі:
  2. Як доїхати до Kitzbühel?
  3. Як я економлю на готелях?

Кітцбюель - затишне старовинне містечко, розташоване в східній частині землі Тіроль, користується особливою популярністю у лижників, як один з найстаріших гірськолижних курортів. Відстані: до Інсбрука - 100 км, до Мюнхена - 120 км, до Зальцбурга - 80 км.

Відстані: до Інсбрука - 100 км, до Мюнхена - 120 км, до Зальцбурга - 80 км

Кітцбюель (Kitzbühel) - затишне старовинне містечко, розташоване в східній частині землі Тіроль, користується особливою популярністю у лижників, як один з найстаріших гірськолижних курортів. Відстані: до Інсбрука - 100 км, до Мюнхена - 120 км, до Зальцбурга - 80 км.

Починаючи з 1928 року, в Кітцбюелі вже стали споруджувати висотні підйомники, згодом, велика мережа підйомників і численних канатних доріг обплутала весь район. Лижне сафарі Кітцбюель-Рестерхее, протяжністю 164 км, включає в себе 52 траси. Тут же розташовані знаменита гірськолижна траса етапу кубка світу Streif і вражаючий сноубордпарк «Райський сад». Об'ємна мережу гірськолижних трас, протяжністю близько 120 км, дозволяє випробувати свої сили любителям лижного катання будь-якого рівня майстерності.

Всі маршрути розташовані поблизу Кітцбюеля і проходять по дивно мальовничих місцях. В кінці довгої траси можна спокійно відпочити в затишному кафе. Тим же, хто хоче трохи відволіктися від всепоглинаючої лижні, дана можливість покататися на ковзанах, випробувати себе на тобоггане, пограти в теніс або зайнятися плаванням.

Традиційна тирольская кухня або кухні народів світу - можна міняти переваги кожен день і насолоджуватися майстерністю місцевих шеф-кухарів в численних ресторанах. Стильні бари, гучні дискотеки, нічні клуби і казино - розваги не знають часу доби і дозволяють відпочити на повну котушку.

Від центру міста до підйомників курсують безкоштовні автобуси, такі маршрути об'єднують всі численні виходи на траси. Абонементи на підйомники значно спрощують туристам життя. А наявність 3 лижних шкіл з проведенням як індивідуальних, так і групових занять дозволить освоїтися на лижні новачкам. Заняття проводять досвідчені інструктори, вартість за три дні навчання складе близько 90 EUR, а за 6 днів - 120 EUR.

Різноманітність можливостей для активного відпочинку в Кітцбюелі:

  • різнорівневі за майстерністю траси, протяжністю: 24 км, 65 км, 75 км;
  • 5 гондольних підйомників;
  • 28 крісельних підйомників;
  • 27 бугельних підйомників;
  • фанпарк і хайфпайпи;
  • 120 км бігової лижні;
  • загальна протяжність трас - 164 км;
  • школи і курси сноуборду для дітей і дорослих.

Відпочинок на гірськолижному курорті не обмежується тільки лижними трасами і спусками на сноуборді. Веселі відкриті і закриті льодові катки, санні траси, катання на незабутніх кінних упряжках, протоптані красиві піші маршрути, басейни, тенісні корти, кінний спорт - розваги знайдуться на будь-який смак. Відпочити після нелегких лижних спусків і пробіжок допоможуть різні оздоровчі та лікувальні салонні процедури, сауна і басейн. Різнобічна інфраструктура Кітцбюеля нікого не відставить байдужим.

Як доїхати до Kitzbühel?

Що б ви не вибрали - просторий автобус-шатл, персо-
нальное VIP-таксі або поїзд, Кітцбюель має зручне спільнота-
ня з аеропортами Мюнхена, Зальцбурга і Інсбрука.

Поїзд:

  1. Міжнародний залізничний вокзал Кітцбюеля Схему проїзду см. На www.oebb.at
  2. У зимовий сезон квитки на Сніговий експрес з аеропорту Зальцбурга можна заброніроватьна www.salzburg-airport.com

автомобіль:

  1. З Інсбрука: шосе А12 до Вьоргль-Ост, 30 км по федеральній дорозі до Кітцбюеля.
  2. З Мюнхена: шосе A12 до Куфштайн-Зюд, 26 км по федеральній дорозі до Кітцбюеля.

літак:

  1. Аеропорт Мюнхена: 160 км
  2. Аеропорт Зальцбурга: 80 км
  3. Аеропорт Інсбрука: 90 км

Аеропорт Мюнхена: 160 км   Аеропорт Зальцбурга: 80 км   Аеропорт Інсбрука: 90 км

Кітцбюель (Kitzbühel)
Кіцбюель, Австрія

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Як я економлю на готелях?
Як доїхати до Kitzbühel?

Новости