Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Календар професійних свят в 2019 році: Всі професійні Свята 2011

... разом відчути значимість
і важливість проробленої роботи

У всі часи люди визнавали, що престижним може стати практично будь-яке заняття - все залежить від того, як людина буде працювати. Будь-яка професія по-своєму унікальна. У кожній професії є своя специфіка роботи, свої цінності і свої герої. І, звичайно ж, практично у кожній професії є свій святковий день - власний професійне свято!

Відзначати професійні свята - чудова традиція, яка зародилася в нашій країні ще в «застійні роки». Певний колорит є у кожного професійного свята. Наприклад, в день працівника торгівлі всі продавці усміхнені і уважні до покупців, а ті, в свою чергу, не скупляться на компліменти і покупки.

Професійне свято - це один з приводів зібратися разом і відчути значимість і важливість проробленої роботи. Ці дні, не будучи офіційними вихідними днями, відзначаються членами різних професійних спільнот. Частина з цих свят відзначається на території конкретної країни, а багато хто має міжнародний статус.

Все частіше до переліку вже існуючих професійних свят додаються свята, присвячені новим професіям, які з'явилися зовсім недавно. І, як вважають багато фахівців, головною функцією таких нових професійних свят є передача досвіду, створення нових соціальних груп і зміна соціального простору.

Ці свята потрібні і важливі, тому що вони допомагають формувати професійне співтовариство. І все частіше сьогодні професійне свято виступає в ролі командоутворюючі тренінгу.

Професійне свято виконує свою головну місію - об'єднує співробітників в команду і дозволяє дізнатися їх в максимально неформальній обстановці, поза офіційними програм. Адже ніщо так не зближує співробітників однієї компанії, як святкування знаменної події за одним столом!

Загальний свято - це і підведення підсумків, і позначення основних шляхів майбутнього розвитку компанії, і нагородження кращих у своїй справі, ну, і, звичайно, веселе корпоративний захід. І тут вже ніхто не сперечатиметься, що професійні свята треба відзначати професійно.

Не пропустіть своє професійне свято і не забудьте привітати колег!
читайте поздоровлення на професійні свята

Новости