Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

індивідуальні тури

  1. Замки і фортеці навколо Відня
  2. Політ на повітряній кулі по Австрії
  3. Мюнхен - Інсбрук - Зальцбург - Відень
  4. романтика Відня

Індивідуальні тури - це тури, складені за вашим побажанням, це маршрути тільки по тим курортам і містам, відвідати які вам цікаво. Індивідуальні тури передбачають будь-яке побажання готелю, міста, транспорту, харчування. Вам залишається тільки отримувати задоволення від подорожі, а незабутні враження і бездоганний сервіс ми вам гарантуємо.

Exclusive-Europa - кращі індивідуальні тури по Європі.

Exclusive-Europa - кращі індивідуальні тури по Європі

Замки і фортеці навколо Відня

Тривалість: 7 ночей / 8 днів Екскурсія по найкрасивіших місцях південної частини Віденського лісу доведе Вас до міста Баден, знаменитого своїми термальними джерелами.

Тривалість: 7 ночей / 8 днів Екскурсія по найкрасивіших місцях південної частини Віденського лісу доведе Вас до міста Баден, знаменитого своїми термальними джерелами

Політ на повітряній кулі по Австрії

Тривалість: близько 5 годин Повітряна куля був першою можливістю для людей, які прагнули здійснити подорож навколо світу. Ми можемо надати Вам можливість опинитися на висоті кількох сотень метрів від землі, дозволити Вам побачити найкрасивіші куточки Австрії, оцінити пишноту природи і отримати незабутні враження.

Ми можемо надати Вам можливість опинитися на висоті кількох сотень метрів від землі, дозволити Вам побачити найкрасивіші куточки Австрії, оцінити пишноту природи і отримати незабутні враження

Мюнхен - Інсбрук - Зальцбург - Відень

Тривалість: 8 днів / 7 ночей Історична спадщина міста приваблювало і приваблює туристів з усього світу. У числі частих гостей Бадена потрібно відзначити Моцарта, який написав тут «Чарівну флейту», і Бетховена, який склав в Бадені знамениту 9-ту симфонію. Вартість: від 156 651 рублів (€ 2100)

Вартість: від 156 651 рублів (€ 2100)

романтика Відня

Тривалість: 5 ночей / 6 днів Цей тур до Відня спеціально розроблений для закоханих і для романтиків. Протягом усієї подорожі Вас чекатимуть приємні дрібниці, які зроблять Вашу поїздку незабутньою і наповнять її духом казки. Вартість: від 55 503 руб (+1575 євро)

Всі індивідуальні тури Європи

Новости