Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні тури в Австрію з Єкатеринбурга

Говорячи про Австрію, на думку відразу приходять гірськолижні спуски, альпійський найчистіше повітря, казковий Новий Рік і багато-багато снігу. Це тому, що Австрія є країною номер один за гірськолижним курортам. Саме сюди прямують лижники, та й не тільки лижники з усього світу, щоб відпочити на чудових альпійських курортах, приємно повеселитися і набратися сил. Гірськолижні тури в Австрію завжди користувалися надзвичайною популярністю.
Говорячи про Австрію, на думку відразу приходять гірськолижні спуски, альпійський найчистіше повітря, казковий Новий Рік і багато-багато снігу З кожним роком розвиток гірськолижної інфраструктури набирає обертів, рівень обслуговування в готелях стає все вище і популярність австрійських зимових курортів зростає і зростає. Туристи з усього світу активно купують гірськолижні тури в Австрію. Це відбувається закономірно, тому що найбільший приплив грошей в австрійську державну скарбницю йде саме з туристичної сфери. У свою чергу це означає, що вкладати в неї кошти і новітні технології має великий сенс. Ця обставина грає на руку і численним туристам, яким приїжджати до Австрії стає приємніше з кожним роком. наприклад, гірськолижні тури з Єкатеринбурга користуються великим попитом, тому що багато жителів Уралу теж хочуть насолодитися принадами відпочинку і в Альпах.

Гірськолижні курорти
В Австрії знаходяться такі відомі на весь світ курорти - Майрхофен, Зельден, Цель ам Зее, Заальбах, Ішгль і багато другіе.Оні розташовуються на Тіролі і Зальцбурзі.

Зельден - «зимова Ібіца», як по праву її називає молодь. І хоча молодіжним курортом прийнято вважати Майрхофен, але за статистикою на Зельден прилітає куди більше молодих людей, адже нічні розваги тут цікавіше. Молодіжні компанії зазвичай набувають в нашій компанії гірськолижні тури в Австрію з Єкатеринбурга на курорт Зельден або Майрхофен.

Чому тури взимку саме в Австрію
Приїхавши до Австрії, жодна людина не занудьгує. Крім катання на гірськолижних спусках, тут можна насолодитися катанням на санках і ковзанах по озеру, затягнутим дзеркальним льодом. Можна приємно прогулятися, щоб побачити водоспад в заледенілих скелях - воістину приголомшливе видовище. Саме тому гірськолижні тури до Австрії починають бронювати за півроку до початку сезону, щоб вибрати найкраще місце.
Австрія включає в себе більше 800 гірськолижних регіонів. Один з найвідоміших - Майрхофен привертає лижників своїми ялиновими лісами, де по невеликих стежках можна чудово прогулятися, насолоджуючись чистим альпійським повітрям. Також в Майрхофені побудований аквапарк з вирами і водоспадами, захоплюючими дух.
Новий рік в Австрії - це невимовної видовище і незабутні відчуття. Зустрівши Новий рік, можна відправитися в романтичну подорож на санях, а ввечері погрітися біля старовинного каміна в заздалегідь знятому шале. Щоб відзначити це свято в Австрії з сім'єю або друзями, потрібно просто придбати в офісі нашої компанії вже готові гірськолижні тури 2018 з Єкатеринбурга.
Багато лижні траси з'єднані між собою, в цілому їх протяжність становить близько 22 000 кілометрів. Спуски різної категорії складності, тому задоволеним залишиться кожен лижник. Для новачків на гірськолижних курортах Австрії працюють спеціальні школи з досвідченими інструкторами.
Вибір Австрії з Єкатеринбурга в якості країни для зимового відпочинку завжди буде для Вас успішним. Адже це - відпочинок, про який важко пожаліти і ще важче забути.

Новости