Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірські лижі 2015 - гірськолижні тури до Австрії, Андорри, Німеччину, Норвегію, Італію, Швейцарію, Францію

  1. Гірськолижні тури в Австрію
  2. Гірськолижні тури в Андорру
  3. Гірськолижні тури в Болгарію
  4. Гірськолижні тури в Італію
  5. Гірськолижні тури в Словаччину
  6. Гірськолижні тури до Франції
  7. Гірськолижні тури до Швейцарії

Зима - зовсім не привід сидіти вдома і мріяти про спекотному сонці і ласкавому морі. Це час року може виявитися не менш яскравим, цікавим і насиченим, ніж літо. Гірськолижні тури - відмінний спосіб провести зиму з задоволенням.

Сучасні туроператори запропонують вам різноманітні тури на гірськолижні курорти. Це може бути гірськолижний відпочинок в Австрії або Андоррі, в Італії або Болгарії, можна відправитися в Словаччину, Францію чи Швейцарію.

Підбери собі путівку
Ви ставите умови - ми підбираємо найкращий варіант!

Гірськолижні тури в Австрію

Вирішивши купити гірськолижний тур в Австрію, ви можете розраховувати на дійсно різноманітний відпочинок. Тут можна покататися на лижах або санках, пограти в теніс або сквош, покататися на кінній упряжці. При цьому заняття собі до душі в Австрії зможуть знайти і дорослі, і діти.

Гірськолижні тури в Андорру

Вибираючи тури в Андорру, ви отримуєте в своє розпорядження шість упорядкованих гірськолижних станцій, 91 підйомник, 152 траси різних видів складності, включаючи безпечні спуски для новачків і екстремальні - для професіоналів.

Гірськолижні тури в Болгарію

Болгарія у більшості туристів асоціюється з пляжним відпочинком, однак ця країна може запропонувати своїм гостям і інші розваги. Гірськолижні тури до Болгарії відрізняються доступністю, а тому користуються сьогодні великою популярністю.

Гірськолижні тури в Італію

Любителям активного відпочинку Італія готова запропонувати велику кількість прекрасних гірськолижних курортів. Ви можете відправитися на відомий Курмайор, який знаходиться недалеко від гори Монблан, або віддати перевагу курорт Червінія, що розташовується на засніжених вершинах Маттерхорн і Монте-Роза.

Гірськолижні тури в Словаччину

Гірськолижні курорти Словаччини стають все більш популярними. Сьогодні, вибираючи саме цей напрямок, ви можете розраховувати на широкий спектр послуг: можливість покататися на лижах, ковзанах, санках. Крім того, на курортах Словаччини діє велика кількість прокатних фірм, магазинів, розважальних і спортивних центрів.

Гірськолижні тури до Франції

Франція - одна з найбільших гірськолижних територій в світі, тому саме сюди відправляються і любителі-сноубордисти, і професіонали гірськолижного спорту.

Гірськолижні тури до Швейцарії

У цій країні вам буде запропоновано величезний вибір трас, високий рівень обслуговування, розвинена інфраструктура і можливість кататися на лижах цілий рік. Швейцарія - відмінний вибір для тих, хто шукає яскравих вражень.

На якому б курорті ви не зупинили свій вибір, можете бути впевнені, що професійні менеджери RGB Tour підберуть для вас найбільш вдалий сценарій відпочинку. Просто заповнюйте заявку зі своїми побажаннями - ми подбаємо про те, щоб ваші мрії стали реальністю.

Новости