Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зупинитися в Австрії

Зальцбург - земля замків і палаців, монастирів і церков, музеїв і фестивалів. Зальцбург-місто - нерозривно пов'язаний з ім'ям великого Моцарта. Саме тут щорічно проводяться музичні фестивалі. У землі Зальцбург є єдиний музей кельтів під відкритим небом. Верхню Австрію покривають гори і пагорби, і тільки на півночі - низкогорье і рівнина Інфіртель. Тут самі східні льодовики Альп.

Є й озера. Найдавніші Абатства і монастирі датуються восьмим століттям. В Лінці збереглася найдавніша церква Австрії, багато музеїв. Сюди їдуть любителі гірських лиж, водного, кінного та пішого туризму.

Ще один край озер - історична область Зальцкаммергут, розмістилася відразу на землях Верхньої Австрії, Штирії і Зальцбурга. Тут багато курортів, колишня літня резиденція імператорів. На обох берегах Дунаю збереглися величні монастирі.

Австрія давно стала країною зимового туризму, а для австрійців туризм - основне джерело доходів. Тому система обслуговування відпочиваючих налагоджена і різноманітна. Тут легко знайти підходящий варіант розміщення і проживання, який би вид відпочинку ви не вибрали: гірськолижний або оздоровчий, активний або екскурсійний.

Традиційно в Австрії розвинена мережа міжнародних корпорацій готелів: Hilton, Bristol, Ibis, Austria Trend, Mariot і інші з високими стандартами обслуговування. Можна зупинитися в замках і палацах, обладнаних в чудові готелі Schlosshotel. Крім роскошщних апартаментів можна вибрати замок з різноманітними оздоровчими процедурами високого класу.

Курорти Австрії пропонують бальнеологічні центри. Тут поєднуються проживання та оздоровчі процедури, консультації лікарів та дієтологів. Працюють косметичні салони.

Працюють косметичні салони

Зручні для проживання пансіонати Gasthof. Ці сімейні заклади пропонують номери, ресторани з національною кухнею. Часто пансіонати обладнані кімнатами для зберігання спортивного інвентарю, що вельми зручно для шанувальників активного відпочинку. Є сауни і басейни. Сільський туризм в Австрії стає все популярнішим. Розміщуються туристи на фермах і в сільських готелях. Організовано прокат спортивного спорядження, човнів і велосипедів.

Розвинена мережа кемпінгів для любителів подорожей на авто. Є варіанти розміщення для машин з причепами або для встановлення намету. Кемпінги обладнані всіма необхідними комунікаціями, необхідним для нормального проживання. Для молоді та студентів можливі варіанти проживання в гуртожитках Jugendherberge.

джерело: www.visit-it.ru .

Новости