Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Баден - Відень. Відпочинок і не тільки. Звіт про поїздку - Путівник від Михайла Шварца

  1. Як я економлю на готелях до 20%?

Я - пристрасна прихильниця Австрії. Їжджу туди щороку, коли з чоловіком, коли одна. Зазвичай в кінці травня - початку червня. Це саме чудове час - вже тепло, все цвіте, але ще немає спеки і божевільного напливу туристів. Я непогано говорю по-німецьки, так що відчуваю себе в країні цілком комфортно.

Я непогано говорю по-німецьки, так що відчуваю себе в країні цілком комфортно

Дякую за листа. З цікавістю чекаю ваші звіти про поїздки на e-mail: [email protected].

Сьогодні розповість про свою подорож Lina.

Я - пристрасна прихильниця Австрії. Їжджу туди щороку, коли з чоловіком, коли одна. Зазвичай в кінці травня - початку червня. Це саме чудове час - вже тепло, все цвіте, але ще немає спеки і божевільного напливу туристів. Цього разу чоловік застрайкував, і я вирішила поїхати одна. Я непогано говорю по-німецьки, так що відчуваю себе в країні цілком комфортно. Квитки взяла туди-назад ще в січні, «Ред-тікет» на Австрійські авіалінії , Обійшлося це трохи більше 6000 руб. Візу і бронь готелів оформила через турфірму, оскільки ходити самій було лінь. Планувалося 4 дня в Бадені під Віднем і 3 дні в самому Відні.

І ось, за місяць до поїздки моя приятелька раптом каже: "У мене річний шенген, я ніколи не була в Австрії. Візьми мене з собою! »Чому б ні? Я не проти спробувати себе в ролі екскурсовода. Переграли готелі з одномісних номерів на двомісні, подруга купила квитки, правда, на інший рейс.

Я прилетіла в Швехат (віденський аеропорт) перша. Попила кави, почитала, подрімати, заздалегідь замовила таксі на Баден. До речі про таксі. Ціни сильно «гуляють». Якщо в минулому році була єдина такса до Бадена - 50євро, то в цей раз з мене хотіли 70 і навіть 75. Але в одній з фірм, що надають такі послуги, виявилося всього 53 євро. І ось прилетіла подруга. Через півгодини ми були вже в Бадені. Готель «Вілла гутенбрун» . Оголошене 4 зірки. Насправді - тверда «трійка». Номери більш ніж скромні, меблі старі. Хоча сама вілла, особливо парадний зал і ресторан - хороші, нічого не скажеш! Розпис, ліпнина ... Мінібара в номерах немає, тому на ресепшен можна замовити будь-які напої, в тому числі чай або каву, горішки і т. Д. Годували нас дуже непогано, персонал ввічливий, прибирання кожен день.

Але головна причина, по якій ми вибрали цей готель - він заскленим переходом з'єднаний з Римськими термами. Отримавши на ресепшн махрові халати і махрові тапочки, ми прямо в цьому вбранні відправлялися в купальні. Взяли вечірні сеанси (з 19 до 22 год), вони на 4 євро дешевше. У термах 3 басейни: гарячий, теплий, прохолодний і джакузі. Ми купалися в теплому, там маса різних водних масажів і «бурлілок». На березі можна полежати в шезлонгу або сходити в ресторан.

Баден - це повний релакс. Це неквапливі прогулянки в парку біля ставка і в Розаріум, в Курпарк біля казино, це крихітні старовинні кафе-кондитерські. А прогулянки в горах за Віденським лісом !? Коли по одній з численних стежок забираєшся так високо, що крізь гілки видно далеко внизу не тільки Баден, але і околиці. Ми догуляли до мисливського замку імператора Франца-Йосипа і до руїн старовинної фортеці. А спускаючись вниз через район особняків, милувалися кожним з них, оскільки не милуватися ними просто неможливо.

Як я економлю на готелях до 20%?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Як я економлю на готелях до 20%?
»Чому б ні?
Як я економлю на готелях до 20%?

Новости