Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бад Хофгаштайн

  1. Бад Хофгаштайн

Бад Хофгаштайн


Бад Хофгаштайн
Гастайненталь, маючи в своєму розпорядженні такими регіонами гірськолижного катання, як Бад Гастайн і Бад Хофгастайн, є одним з найбільших і найкрасивіших гірськолижних курортів землі Зальцбург. Найближчі міжнародні аеропорти: Зальцбург (96 км), Мюнхен (266 км), Інсбрук (194 км).
Розташований на висоті 860 метрів, в найширшій частині долини, Бад Хофгаштайн набагато більш схожий на типові австрійські курорти, ніж Бад Гаштайн. Архітектура представлена ​​альпійськими шале, елегантні спокійні готелі, неширокі алеї, струмок і красива готична церква. Спокійний курорт, здавна відомий цілющими мінеральними джерелами. Багато хто приїжджає сюди заради цілющих джерел і лікувального комплексу, який є головною визначною пам'яткою курорту. Казино в сусідньому Бад Гастайні надає клієнтам безкоштовне таксі. Лижникам, що зупинився в Бад Хофгастайн, доведеться їздити на автобусі в Ангерталь, де багато схилів для малопідготованих лижників і одна з лижних шкіл.
SKI INFO: висоти катання: 830-2686 м; протяжність трас: 200 км (24 км чорних, 116 км червоних, 60 км синіх), з них 170 км пов'язаних в районі Бадгаштайн і Бад Хофгаштайн (Stubnerkogel- Schlossalm); підйомники: всього 55 (бугельні - 31, крісла - 15, кабіни - 9).
SKIPASS (Euro) 6/13 днів: дор. - 146/245, діти - 90/155.

Екскурсії в Австрії

Веб камера:
ru.bergfex.com

Новости