Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австрія.Кріммльскій водопад.Національний парк.Что подивитися.

  1. Національний парк - Кріммльскій водоспад. Недалеко від села Кріммль, що розташувалася всього в 150...
  2. Авіаквитки за хорошими цінами від Jetradar.

Національний парк - Кріммльскій водоспад.

Недалеко від села Кріммль, що розташувалася всього в 150 кілометрах від міста Зальцбург, на радість всім місцевим жителям, падає вниз з висоти 380 метрів - Кріммльскій водоспад. Це найвищий водоспад в Європі і п'ята за висотою в світі.

Тала льодовикова вода падає вниз трьома каскадами. Але водоспад водоспадом, а про річку, яка його утворює, пом'янути буде не зайвим. Так ось річка під назвою Залках, в землі Зальцбург чомусь все назви починаються зі слова Зальц, що в перекладі означає сіль, бере свій початок на північ від села, на висоті 2300 метрів над рівнем моря.


Сам водоспад географічно розташований на півдні ущелини Герлос, який знаходиться на території Національного парку високий Тауерн. Води річки Зальцах, як і багато інших в даному регіоні впадають в Дунай-Батюшку.

Сама ж село Кріммль знаходиться на висоті близько 1060 метрів над рівнем моря. До місця падіння водоспаду, від винуватиці назви оного, можна дістатися за 30 хвилин пішки або за 5 хвилин на автобусі, що курсує між селом і водоспадом. Level.travel Бронювання турів


Що подивитися.

Багато екскурсії обмежуються оглядом тільки нижнього ярусу водоспаду. Це зрозуміло: туристичним фірмам час - гроші. Але якщо ви - неспешащіе нікуди туристи-мандрівники, то ви обов'язково скористаєтеся можливістю піднятися вище - до самого верху - верхнього ярусу.

Туди веде крута і важка дорога, в розумінні західного туриста, і прекрасно-обладнана траса, якщо на неї дивитися з точки зору: а де наша не пропадала. Єдине про що потрібно пам'ятати іноземному туристу: це зручна закритий одяг і взуття. Tripinsurance.ru - туристична страховка, яка реально працює


Що стосується нашого туриста, то йому на ці примхи західних любителів комфорту, можна покласти звичайний хрестик - наша людина, додаткові негаразди і позбавлення, лише допомагають залишити в пам'яті незабутні моменти від зекономлених грошей.

Ну і що, якщо біля водоспаду дуже прохолодно - завжди можна знайти спосіб зігрітися - треба всього лише активніше рухатися. Вся дорога від початку підйому до спуску вниз займе якихось 4 - 5 годин. І то, це час розраховано, для вже невідновних пивних животиків.

Tourex.me - туроператор екскурсійних турів


me - туроператор екскурсійних турів

Зате, неляканих негараздів ноги вдумливих мандрівників, винагородять очі оних грандіозна краєвидами, які відкриваються з дороги і незабутніми враженнями від водопадa і особливо від самого підйому, який і є суть справжнього туриста.

Щорічно сюди приїжджає близько 300 тисяч чоловік, і лише невелика частина з них напружує себе підйомами до місця виникнення даного спадаючого явища. Тому скористайтеся нагодою, і дайте ногам залишити в пам'яті це австрійське диво під назвою Кріммльскій водоспад. Оренда автомобілів у всьому світі


У початку дороги до верхів'їв водоспаду, як і належить в австрійських першоджерелах по туризму, облаштовано кілька, в типовому альпійському стилі будиночків, в яких продаються місцеві сувеніри, а так же, для боротьби з вогким холодом, закуски і напої.

Природно, що друкарні Австрії приділяють туризму підвищену увагу, а тому брошурки і проспекти, які висвітлюють життя водоспаду, тут є не тільки в наявності, але і на прилавку. Можна навіть купити фільми про нього, в виконанні не ізвезстних Режисер і листівки з його зображенням. Кріммльскій водоспад відкритий для відвідування з квітня по жовтень. intui.travel - трансфери


Так уже повелося в Австрії: якщо є можливість заробити грошей на гулящих, то це саме те місце. Кріммльскій водоспад віднесений до національного парку Хохе Тауерн (високий Тауерн) і утворює навколо унікальний вологий клімат, в якому росте і мешкає безліч представників неповторних видів флори і фауни.

Висота водоспаду 380 м, він спадає вниз по 3 рівням-сходами, утворюючи безліч бризок, парів і шуму в теплу пору року, а в морози - він замерзає, залишаючи вигадливі «зимові квіти» з льоду.


Кількість туристів протягом року дозволяє утримувати і охороняти парк з його природними цінностями. Взагалі перед відвідуванням водоспаду в літню пору, рекомендується взяти з собою непромокальний плащ, а також взути промокне в непогоду закрите взуття, тому як навколо стоїть водяний пил, яка відповідає вологості 103%. Вартість відвідування варіюється від 3 євро за вхід і до комбі-квитка 8,80 євро, який також включає в себе спецтрасі уздовж водоспаду. Травелата - гіпермаркет турів


Травелата - гіпермаркет турів

Час роботи водоспаду - з середини квітня до середини жовтня 08: 00-18: 00. Дістатися легше за все з боку Зальцбурга на своєму авто. Можна також і на громадському транспорті - поїзді або на автобусі до Целль-ам-Зеє. А від вищеназваного населеного пункту безпосередньо до міста Кріммль або відразу до зупинки Mittersill.


А від вищеназваного населеного пункту безпосередньо до міста Кріммль або відразу до зупинки Mittersill

Живемо один раз, а подивитися потрібно так багато!

Тут можна знайти дешеві авіаквитки та забронювати готель.

гарячі тури

Порівняй - виберіть страховку самі.

Віза онлайн з доставкою додому

Авіаквитки за хорошими цінами від Jetradar.

НАВЕРХ

Новости