Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австрія, Китцштайнхорн - відмінне катання на лижах

Гірськолижний курорт розташований на північних схилах Китцштайнхорн, на висоті 1 975-3 000 метрів над рівнем моря Транспорт з долини забезпечують дві кабіни канатні дороги. Біля нижніх станцій знаходиться велика безкоштовна автостоянка. Якщо ви оселитеся в недалекому Капруне або Целль-ам Зе, можете також скористатися скі-бусами. Скі-пас можна купити біля автостоянки або заздалегідь онлайн. На канатній дорозі можна піднятися на висоту 3 029 метрів, де вам відкриється чудовий вид на Альпи, а також прямо на Целль-ам-Зе. Якщо ви захочете відпочити від лиж, то можете відвідати дві панораматіческіе тераси, галерею, національний парк і ресторан.

Целль-ам Зе,

Але зараз він пропонує тільки широкі льодовикові скелі з трасами різного рівня складності, натуральний сніг, багато варіантів лижних трас для фрірайдерів, три сноупарка і найбільшу австрійську superpipe для фрістайлеров. Крім того, тут можна спробувати проїхати слалом, який знаходиться на окремій смузі на одній з червоних гірськолижних трас. Весь комплекс в хорошому стані. Тут є кабіни канатні дороги і канатні дороги з сидіннями, крім того, деякі з них обогреваеми. Однак на коротких трасах можна скористатися класичним якорем. Окремі траси пронумеровані і добре позначені, так що і під час перших відвідин Альп зовсім не потрібно побоюватися такого величезного гірськолижного комплексу. На карті, яку ви отримаєте, придбавши скі-пас, ви самі виберете собі трасу в залежності від ступеня складності або настрою.

На карті, яку ви отримаєте, придбавши скі-пас, ви самі виберете собі трасу в залежності від ступеня складності або настрою

Якщо ви хочете вдосконалити свої навички, можете оплатити послуги інструктора. Тут є кілька лижних шкіл, і навчання призначене для груп і одинаків. Без проблем можна також взяти на прокат спорядження. На Китцштайнхорн ви також знайдете два магазини зі спортивними товарами, що можеть бути до речі. Природно, тут є рятувальна служба, а також інформаційна служба, сервіс і камера зберігання лиж.

Природно, тут є рятувальна служба, а також інформаційна служба, сервіс і камера зберігання лиж

Коли вас здолає голод і втома, то можете вибрати з п'яти варіантів підкріплення. Безумовно, варто згадати ICE CAMP, що знаходиться на висоті 2 600 метрів над рівнем моря Це унікальний світ льоду і снігу з трьома великими голку. Кожен з трьох голку має діаметр 12 метрів, і вони з'єднані між собою. Внутрішній дизайн щороку інший, але завжди захоплюючий. В одному з голку ви знайдете бар, де можете випити напій з крижаних склянок. Відразу поруч розміщений кіоск з закусками, зручні сидіння, шезлонги, і крім цього грає стильна музика для чудового відпочинку. Коли вам буде холодно, можете зігрітися в опалювальних кімнатах відпочинку.

Коли вам буде холодно, можете зігрітися в опалювальних кімнатах відпочинку

У лютому і березні гірськолижні траси, як правило, більш повні - через весняних канікул у Австрії і сусідніх країнах. Погода в горах непередбачувана, тому ви можете прожити тиждень, повну сонця, але також весь час може йти сніг.

Погода в горах непередбачувана, тому ви можете прожити тиждень, повну сонця, але також весь час може йти сніг

В околицях ви знайдете широкий спектр готельних закладів - від найдешевших апартаментів до затишних сімейних пансіонатів і розкішних, включаючи спа. Якщо ви оселитеся в недалекому Капруне або Целль-ам-Зеє, то не потрібно турбуватися про вечірніх розвагах. Перш за все в Целль-ам-Зеє ви знайдете безліч ресторанів, барів і магазинів. Вільний час ви можете також скрасити прогулянкою навколо великого озера або саме на згаданому курорті.

GPS: 47 ° 12'28.5 "N 12 ° 41'04.2" E

Текст: Вероніка Шубертова

Фото: Ірена Мазанкова

Переклад: Алла Куцерова

Новости