Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австрія, де зупинитися

  1. Пересування по Австрії
  2. Пам'ятки та цікаві місця Австрії
  3. Де зупинитися в Австрії
  4. Мобільний зв'язок в Австрії

Перш ніж вирушити до Австрії, радимо ознайомитися з корисною інформацією про визначні пам'ятки і визначні пам'ятки країни, про те, яким видом транспорту краще скористатися, де найкраще зупинитися, де смачно і недорого перекусити, який тариф мобільного зв'язку краще використовувати.

Ці рекомендації дозволять зробити Вашу поїздку в Австрію приємним та незабутнім. Особливо корисною дана інформація буде мандрівникам, самостійно освоювали туристичні маршрути.

Самостійно плануючи вояж до Австрії, будьте готові до того, що на розробку маршруту та підготовку подорожі піде значна частина часу, відведеного на підготовку. Так само не варто забувати, що в житті не все буває ідеально і можуть статися події, які докорінно змінюють побудовані до цього плани. Тому не зайвим буде продумати запасний план.

Пересування по Австрії

На даний момент в цій країні функціонують п'ятдесят п'ять аеропортів. Найбільші з них розташовані в столиці Відні, Інсбруку та Зальцбурзі. Врахуйте, що австрійський авіатранспорт практично не використовується для внутрішніх перевезень: в основному авіатранспорт використовується для міжміських перельотів.

Протяжність австрійських залізничних шляхів вражає уяву. Загальна протяжність залізниці становить близько шести тисяч кілометрів. Інфраструктура залізничного сполучення налаштована настільки добре, що потяги ходять строго за графіком, тому Вам не доведеться переживати про затримку транспортного засобу.

Метро розташоване в столиці та мегаполісі Лінца. Віденський метрополітен, який має п'ять ліній, неймовірно зручний завдяки вдалому розташуванню станцій поблизу великих пам'яток. Купуючи квиток на метро, ​​Ви зможете також скористатися автобусом або трамваєм - погодьтеся, для туриста це дуже зручно.

Крім громадського міського транспорту Ви можете скористатися власним автомобілем, орендувати який можна неподалік від аеропорту чи залізничного вокзалу. Поїздка на легковому автомобілі за австрійськими дорогому - це одне задоволення. Однак якщо Ви захочете побувати в горах, радимо бути особливо обачним.

Якщо Ви не плануєте вибиратися за межі міста, то велосипедний транспорт підійде Вам як не можна краще. Ретельно вивчивши інформацію в Інтернеті, можна знайти відмінні велосипедні маршрути, що пролягають по мальовничих місцях країни.

Шукають усамітнення людям можна запропонувати річковий транспорт, що курсує по найбільшій річці країни - Дунаю. Захоплюючі екскурсії по річці в Енсі, Відні та Лінці проходять досить часто.

Пам'ятки та цікаві місця Австрії

Пам'ятки та цікаві місця Австрії

Перш ніж планувати відвідування музеїв, виставок і інших визначних пам'яток, визначитеся, що саме Вас цікавить.

Прихильникам активного способу життя варто зупинити свій вибір на курортному містечку Бадгастайн, розташованому в мальовничому національному парку Високий Тауерн.

Це містечко славиться величними будівлями, розташованими в оточенні гір.

Сюди приїжджають, щоб вдосталь надихатися найчистішим гірським повітрям, зануритися в гарячі джерела і поніжитися в знаменитих на всю Австрію спа - салонах. У вільний від відпочинку час тут можна покататися на лижах, велосипедах або просто прогулятися пішки, насолоджуючись красою навколишньої природи.

Шанувальникам шедеврів живопису крім Відня варто відвідати місто Грац. Місто, що славиться шістьма університетами, є Меккою для студентів. Тут розташовані численні музеї та виставки. Найбільш популярним серед жителів і гостей Австрії є Музей мистецтв. Будівля музею вражає відвідувачів своєю нереальною біоморфною архітектурою, автором якої є Пітер Кук і Колін Фурньє.

Місто зберіг свою архітектурну самобутність, тому прогулянка по тихих вуличках і милування архітектурою старовинних будівель доставить Вам справжню насолоду. Гурманам Грац надасть можливість ознайомитися з шедеврами інтернаціональної кухні, що відбиває культуру Італії та Балкан.

Любителям оперного мистецтва обов'язково варто відвідати перлину Австрії - Віденську Державну оперу. Віденська опера розташована в величному будинку, що вражає совій красою і архітектурною витонченістю. На її сцені звучали музика Моцарта, Штрауса і багатьох інших видатних композиторів.

Традиційно раз на рік в будівлі Віденської опери проводиться Віденський бал, потрапити на який мріє практично кожна дівчина. Ознайомитися з інтер'єром Віденської опери, який вражав своєю розкішшю, можна в складі екскурсії, квиток на яку можна придбати тут же по дуже демократичній ціні. Якщо Ви бажаєте бути присутнім на виставі, заздалегідь забронюйте квитки через Інтернет, так як їх дуже швидко розкуповують.

Де зупинитися в Австрії

Якщо Ви подорожуєте по Австрії в гордій самоті або в компанії друзів, зупинятися краще в хостелах, які є в кожному місті у великій кількості. Найбільш популярні у Відні хостели, вартість у них варіюється від 17 до 35 євро з людини за добу.

Мобільний зв'язок в Австрії

Заощадити в роумінгу Ви зможете завдяки туристичній сім-карті Європас, створеної спеціально для ділових і розважальних поїздок.

В Австрії та ряді інших країн діє пакет 1 ГБ за 19 $

В Австрії найбільш поширені тарифи T-Mobile Austria GmbH.

Покриття тарифу T-Mobile Austria GmbH охоплює практично всю країну, практично всі абоненти можуть скористатися швидкістю 4G. Ви можете зупинити свій вибір на тарифному плані з передоплатою або контрактному. Вам буде запропоновано близько 1500 хвилин розмови всередині мережі, близько 1500 смс - повідомлень і вигідну пропозицію по використанню інтернету, який, безумовно, порадує своєю швидкістю.

Оператор, один з найбільших в Австрії, готовий запропонувати вигідні пропозиції по максимальній швидкості інтернету.

Пропозиція поширюється на абонентів, як на контрактній основі, так і користувачів, які використовуються передоплату.

вибравши тарифи Go Europe від Orange , Ви отримаєте в країнах ЄС 100 МБ на добу, оплата за які становить 1 євро. Пакетів може бути включено безліч.

За 1 євро Ви також отримаєте шістдесят хвилин для вхідних і вихідних дзвінків в Австрії. Дивіться інші тарифи на мобільний інтернет в Австрії

Новости