Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австрія 2017, ціни на гірськолижні тури і путівки в Австрію з Москви, купити дешево тур на відпочинок в Австрії, Новорічні тури в Австрію

  1. Клімат і природа Австрії
  2. Історія Австрії
  3. Пам'ятки Австрії та можливості відпочинку
  4. кухня Австрії
  5. Покупки в Австрії
  6. Транспорт в Австрії
  7. додаткова інформація
  8. Віза

Щорічно відпочинок в Австрії вибирають для себе тисячі туристів. Ця європейська країна приваблює мандрівників чудовою природою, кращими гірськолижними курортами і великою кількістю всіляких розваг. У республіку можна приїжджати і на самоті, і в колі друзів, і сім'єю.

Австрія розташовується в Центральній Європі з Австрія розташовується в Центральній Європі з   столицею містом Відень столицею містом Відень. Вона межує з такими країнами, як Чехія , Словаччина, Угорщина , Словенія, Італія , Ліхтенштейн, Швейцарія та Німеччина. Велика частина території країни (близько 70%) зайнята горами.

Транспортна мережа країни прекрасно розвинена. Сполучення між містами і селищами здійснюється за допомогою залізничного транспорту. На гірськолижні курорти Австрії найпростіше можна дістатися на автобусах і поїздах. При бажанні мандрівники також можуть взяти на час автомобіль.

У країні є безліч готелів, ресторанів, курортів, басейнів, пляжів та інших місць відпочинку. Загальна кількість таких закладів перевищує 70 тисяч.Прічем прибувають на гірськолижні тури в Австрію можуть зупинитися не тільки в великих містах, а й в невеликих селищах, рівень сервісу в яких нітрохи не нижче.

Клімат і природа Австрії

Клімат країни помірно-континентальний. температура Клімат країни помірно-континентальний і рівень вологості залежать, в основному, від висоти. Влітку повітря прогрівається до +20 градусів, а в горах досягає нульової позначки.

Зазвичай в цей час року на території країни тепло і дуже сонячно. Зима в республіці м'яка і не особливо сувора. Саме тому саме новорічні тури в Австрію і відпочинок на гірських курортах в цей час користується особливою любов'ю у мандрівників. У долинах температура повітря опускається в середньому до -2 градусів, а в горах до -14 градусів.

Кількість опадів, також як і рівень температур, залежить від особливостей місцевості.

У 9 регіонах країни природа відрізняється. Якщо мандрівники купують тури в Австрію, відправляються в столицю, швидше за все їх мета - побачити історичні пам'ятки. Але, крім того, в Відні вони можуть помилуватися на мальовничий ліс. У розташованому в східній частині держави окрузі Бургенланд знаходяться степове озеро нойзідлер і Національний парк, в якому мешкають рідкісні види птахів. У Нижній Австрії мандрівники можуть побачити виноградники, праліси. «Зелене серце» країни - округ Штирія - славиться різноманітним ландшафтом.

Вирушаючи на відпочинок в Австрії в цей район, мандрівник може побачити багаті ліси, красиві озера, щедрі виноградники, дивовижні гори.

У Верхній Австрії є мінеральні джерела, пагорби, а також безліч різноманітних розваг. Тут можна вибрати сільський відпочинок, прогулянки по долині Дунаю (піші та велосипедні). Чи не місцевих озерах передбачено безліч водних розваг. Відпочити в цьому районі можуть і мандрівники, які вирішили освоїти гірські лижі в Австрії, зайнятися скелелазінням і іншими видами зимового спорту. Адже місцевість на півдні округу гірська.

Земля Каринтія славиться своїми озерами. Ще тут розташовується найвища вершина Альп - пік Глоснокнер. На землях Зальцбурга знаходиться ще один Національний парк країни. Для тих, хто хоче поєднати відпочинок в Австрії з вивченням особливостей ландшафту, корисним буде поїздка в округ Форарльберг. Тут можна знайти все, починаючи з льодовиків, закінчуючи долинами. У землях Тіроль можна побачити найбільш вражаючі гірські пейзажі і розкішні долини.

Тури в Австрію користуються величезною популярністю в усі пори року. Адже крім гірськолижних курортів тут можна знайти чудові природні пам'ятки.

Історія Австрії

Територія Австрії була заселена ще за кілька століть до Територія Австрії була заселена ще за кілька століть до   нашої ери нашої ери. На ній проживали кіотські племена. У I ст до н.е. вона була підкорена римлянами. У 788 році територія відійшла до Карла Великого. Однак, розквітати держава почала лише в 13 столітті, коли до влади прийшла династія Габсбургів. У Середньовіччі країна приєднує до себе нові землі - Хорватію, Чехію, Угорщину, Трансільванію. У новий час країна також розширювалася за рахунок додаткових територій.

Під час Другої світової війни, держава виступала на боці Німеччини. У підсумку, на період з 1945 по 1955 рр. воно втратила незалежність. Лише через 10 років після завершення війни Австрія отримала суверенітет і оголосила постійний нейтралітет. Але, навіть в ті часи тури в Австрію були досить затребувані.

У 1995 році Австрія увійшла до Євросоюзу. В даний час республіка являє собою добре розвинене індустріально-промислова держава. Туризм в країні добре розвинений. Гірськолижні курорти Австрії та інші місця відпочинку приносять бюджету чималі доходи. Рівень життя в країні досить високий. За показниками якості вона успішно конкурує зі Швецією, Британією, Данією та деякими іншими країнами.

Пам'ятки Австрії та можливості відпочинку

Більшість мандрівників купують тури в Австрію, щоб побувати на знаменитих гірськолижних курортах країни. І це не дивно. Адже місцеві станції вважаються найкращими в світі.

На території країни розташовано дуже багато курортів. На території країни розташовано дуже багато курортів На гірськолижних станціях є найрізноманітніші траси - для новачків, для тих, хто катається більш впевнено, і, звичайно ж, для професіоналів. Різноманіття спусків дозволяє початківцям і вже досвідченим спортсменам щодня оновлювати свої маршрути.

У республіці популярні не тільки гірські лижі: в Австрії завжди можна покататися і на сноубордах, а також зайнятися скелелазінням. Багато місцеві курорти універсальні: в них знаходяться розваги для любителів різних видів спорту і відпочинку.

У містах і селищах, де розташовуються готелі, дуже добре розвинена інфраструктура. Тому відпочинок в Австрії запам'ятовується мандрівникам не тільки активним відпочинком, але і динамічним нічним життям, смачною кухнею і хорошим шопінгом.

На території країни є курорти різних класів. На деяких з них можна відпочивати з дітьми, інші призначені для новачків, треті для професіоналів. Гірськолижні тури в Австрію можуть припускати відвідування респектабельних курортів. Самими популярними серед мандрівників станціями вважаються: Ішгль , Циллерталь, Зельден , Майрхофен , Санкт-Антон, Обергургль, Зеефельд, Серфаус, Мета Ам Зее і багато інших.

Мандрівникам пропонується не тільки активний відпочинок. У країні також є термальні курорти. Деякі з них об'єднані зі станціями. Тому, приїхавши освоювати гірські лижі в Австрії, мандрівники можуть заодно відвідати здравниці, наприклад, Зельден, Багдастайн і інші.

Що стосується пам'яток, в республіці їх дуже багато. Зосередженням культурного життя країни вважається її столиця- Відень . І, якщо мандрівник, набуваючи тури в Австрію, вирішує відправитися в це місто, значить, його цікавить історична спадщина країни.

Принади столиці обчислюються сотнями будівель і споруд. Серед них: палаци, собори, церкви, театри, музеї, галереї та інші. Вони відносяться до різних історичних епох.

Прибуваючи в культурні, новорічні тури в Австрію, неодмінно слід Прибуваючи в культурні, новорічні тури в Австрію, неодмінно слід   побачити такі місця, як: Бельведер, Хофбург, палац Ліхтенштейн, Шенбрунн, Віденську державну оперу, Ратушу, Парламент, Собор Св побачити такі місця, як: Бельведер, Хофбург, палац Ліхтенштейн, Шенбрунн, Віденську державну оперу, Ратушу, Парламент, Собор Св. Стефрана, Церква Богородиці на Березі, площа Героїв, імператорський склеп, а також численні будинки-музеї великих композиторів і багато інших пам'ятники архітектури.

В одному з найпопулярніших міст - Інсбрук - можна не тільки відвідати гірськолижні курорти Австрії, а й побачити Золоту Дах, Ратушу, Музей Олімпійських ігор. У Зальцбурзі обов'язково потрібно побувати в фортеці Хоензальцбург, бастіоні Хаттвер-Бастай, будинку і площі Моцарта, соборі Св. Рупрехта.

Той, кого мало цікавлять гірські лижі, в Австрію може відправитися, щоб побачити чудові пам'ятники архітектури і численні пам'ятки, які є в кожному місті країни.

кухня Австрії

У багатьох, хто вже побував в Австрії, перше, що згадується - це ароматний гарячий яблучний штрудель з родзинками і корицею, віденська кава і віденський шніцель. У холодну погоду приємно зігрітися глінтвейном, а в спеку варто спробувати пшеничне пиво. Втім, кухня Австрії ввібрала в себе традиції багатьох європейських країн і відрізняється різноманіттям.

Покупки в Австрії

Години роботи магазинів, як правило, з 08-00 до 20-00. Безліч торговельних центрів і бутиків у Відні, і інших великих містах приваблюють сюди за покупками туристів.

Серед сувенірів чималий вибір - знаменитий фарфор ручної роботи Augarten, вироби від Сваровскі, фігурки коней, різні солодощі та цукерки Моцарт, гарбузова олія, шнапс і багато ще цікавого.

Транспорт в Австрії

Прекрасно розвинена мережа транспорту дозволяє без проблем подорожувати по всій країні. Мандрівникам і місцевим жителям зручно пересуватися на поїздах і автобусах. У містах є метро (у Відні), трамваї, автобуси і таксі.

додаткова інформація

Національний мова-німецький; серед населення переважають австрійці, є чехи і хорвати, вихідці з Угорщини. Велика частина населення сповідує католицизм.

Різниця в часі: - 2 години

Код країни -43

Розрахунки в євро

Вартість станд. вечері: 15-25 е / чол

Час перельоту: до Відня 3 години

Посольство Росії в Відні: Reisnerstrasse 47, т / ф: (8-10-43-1) 712-12-29

Віза

Віза оформляється в посольстві Австрії.

Відпустка в будь-який час року разом з «Сеньйор Робінзон»

Агентство «Сеньйор Робінзон» зуміє організувати для вас незабутній відпустку в європейській країні в будь-який час року. Ми допоможемо вибрати гірськолижні тури до Австрії, підшукаємо кращий для вашого здоров'я курорт, сплануємо поїздку для вивчення культури країни. Наші співробітники легко і швидко зможуть організувати як індивідуальний, так і сімейний відпочинок. Єдине, що вам потрібно зробити перед поїздкою - зібрати валізу: інші проблеми за вас вирішать фахівці агентства.

фотографії Австрії

Новости