Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Зальцбург, Інсбрук, Відень - спеціальна пропозиція авіакомпанії!

Політ на Різдво в Австрії з австрійськими Авіалініями

Політ на Різдво в Австрії з австрійськими Авіалініями

Існує багато вагомих причин для того, щоб полетіти з України в Австрію з «австрійськими Авіалініями». А восени їх стало ще більше - починаючи з середини листопада до самого Різдва найкрасивіші площі Австрії перетворюються в казкові різдвяні базари, аромати різдвяної випічки і гарячого пуншу створюють передріздвяний настрій! Отже - вставайте з дивана і бігом в літак!

З 15.11.2014 Осінь / зима 2014 03.09.2014 - 08.02.2015Різдвяний ярмарок у Відні Шоу з випічки яблучного штруделя Арнульф Райнер - ретроспективаРіздвяний ярмарок Adventzauber на площі біля Ратуші, площі Фрайюнг і палацу Шонбрунн Оригінальний майстер-клас в палаці Шонбрунн Виставка в Віденської галереї Альбертіна

Забронюйте своє місце на борту літака Австрійських Авіаліній прямо зараз:

- авіаквитки Київ Відень: від 5570 грн.,
- авіаквитки Київ Зальцбург (переліт транзитний через Відень): від 5768 грн.,
- авіаквитки Київ Інсбрук (переліт транзитний через Відень): 5814 грн.

Вартість авіаквитків з України в Австрію вказана за переліт туди-назад з урахуванням всіх зборів, відповідно до даних системи онлайн бронювання на сайті Універсального Міжнародного Агентства і розрахована в гривні за курсом валют на день публікації новини. Кількість авіаквитків на рейсах авіакомпанії за спеціальними цінами обмежена, поспішайте бронювати! Ціна авіаквитків може змінюватися, виходячи з курсу валют.

Австрійські Авіалінії здійснюють рейси з Відня в наступні міста України: Київ, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Одесу.

Дізнатися розклад рейсів в, підібрати мінімальну ціну перельоту в, а також забронювати і купити авіаквиток в онлайн, Ви можете, скориставшись наступною формою:



Дізнатися ціну авіаквитка в будь-якому напрямку Ви можете також зв'язавшись з менеджерами наших авіакас , Звернувшись в УНІВЕРСАЛЬНЕ МІЖНАРОДНЕ АГЕНТСТВО по моб. / Вайбер +38 (050) 426-555-7 (АВІАКВИТКИ, головний офіс Харків, Гімназична набережна 18), моб. / Вайбер +38 (050) 401-409-1 (Каса № 11, Аеропорт Харків), моб. / вайбер +38 (050) 302-62-30 (Дніпро, ул.Писаржевского 1А), +38 (050) 400-92-82 (Полтава, ул.1100-річчя Полтави 4) . Наші фахівці підберуть зручний маршрут і прорахують вигідну вартість авіаквитка, щоб Ви могли купити найдешевший Авіабілети в наших авіакасах.

Новости