Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Альпи влітку - кемпінги Австрії ціни

  1. Готелі в Земмерінг
  2. Висновки по п'ятого дня
  3. Готелі і кемпінги в Клагенфурті і на озері Вертер-Зе

П'ятий день було вирішено провести в горах, а точніше в Австрійських Альпах, щоб покататися на лижах, насолодитися снігом серед літа і спробувати себе в гірському слаломі. Жарт, звичайно! З зимовими видами спорту ми не дуже дружимо, Наташа ось в ранньому дитинстві займалася фігурним катанням, навіть займала якісь місця по області і вигравала кубки, але це було давно і вже майже неправда, так що наш спорт взимку обмежується катанням на санках з гори . На низьких висотах в австрійських Альпах немає ніякого снігу, зате є приголомшлива природа і багато-багато корів, прямо як з реклами шоколаду Milka, тільки корови іншого кольору. 🙂

🙂

Ранок п'ятого дня почалося в готелі за сніданком. ми досить швидко поїли і вирушили в найближчий торговий центр, щоб купити сім-карту і обзавестися, нарешті, мобільним інтернетом в Австрії. Ми не знали, де застане нас ніч, тому інтернет нам був беззастережно потрібен, щоб знайти найближчі готелі або кемпінги та забронювати собі нічліг.

На покупку сім-карти місцевого австрійського оператора ми витратили трохи менше години, а ось на «настройку» інтернету - набагато більше. 🙂 Справа в тому, що тариф «для інтернету» відмовився працювати в телефоні і модемі, а погодився тільки на планшет. Добре, що у нас завжди з собою відро всяких гаджетів на будь-який смак і у нас було куди вставляти. 🙂 Покінчивши з організацією інтернету в машині ми рушили в бік гірськолижного курорту Земмеринг.

🙂 Покінчивши з   організацією інтернету в машині   ми рушили в бік гірськолижного курорту Земмеринг

платформа Земмеринг

Як ви вже зрозуміли, поїхали ми на гірськолижний курорт не на лижах кататися, і навіть не на санках, а для того, щоб побачити Земмерінгська залізницю , Яка знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

Ця дорога вважається найстарішою гірською дорогою в світі, ділянку протяжністю 41 кілометр був побудований в австрійських Альпах в середині XIX століття і з тих пір активно використовується. Залізниця Земмеринг розташовується на висоті 985 метрів над рівнем моря, причому перепад між найвищим і найнижчим місцем становить майже півкілометра.

Залізниця Земмеринг розташовується на висоті 985 метрів над рівнем моря, причому перепад між найвищим і найнижчим місцем становить майже півкілометра

Залізнична станція Земмеринг

Залізнична станція Земмеринг

Поїзд-пам'ятник в Земмерінг

Поїзд-пам'ятник в Земмерінг

Карта Земмерінг

Карта Земмерінг

Земмеринг

По правді сказати, на самій станції нічого особливого немає, а ось пейзажі, які ми спостерігали поки сюди їхали, і потім, коли шукали мальовничі шляхопроводи, вражають уяву. Таке відчуття, що ти потрапив на заставку Windows або став частиною картини з підвищеною контрастністю.

Шляхопровід залізниці Земмеринг

Шляхопровід залізниці Земмеринг

Земерінгская залізниця

Уявіть: ні людей, ні машин, одні милі корови, зелена трава, блакитне небо і свіжий гірське повітря. Ідеальне місце, щоб написати книгу про долі світу. 🙂

Альпи влітку

Загалом ми вирішили, що обов'язково при нагоді знімемо тут будиночок або навіть номер в готелі і проведемо тиждень-другий, гуляючи по цим прекрасним місцях.

Наташа навіть пригледіла собі будиночок, залишилося тільки домовитися з господарем не поступиться він нам його на пару тижнів, тому що за веранду з таким видом можна душу продати або навіть Apple Watch.

Наташа навіть пригледіла собі будиночок, залишилося тільки домовитися з господарем не поступиться він нам його на пару тижнів, тому що за веранду з таким видом можна душу продати або навіть Apple Watch

Веранда мрії в австрійських Альпах

До слова сказати, тут дуже багато будиночків і невеликих готелів, в яких можна зупиниться влітку, причому за відносно невисокими цінами - влітку ціни починаються від € 80 за ніч за двомісний номер.

Готелі в Земмерінг

Будиночок в горах

Будиночок в горах

Будиночок в горах

Будиночок в горах

Готель у Земмерінг

З Земмерінг наш шлях лежав на південь Австрії в містечко Клагенфурт, в якому ми збиралися заночувати. Але ми настільки захопилися навколишньою природою, що вирішили заночувати не в самому місті, а в одному з курортних готелів на озері Вертер-Зе.

Але так вирішили не тільки ми, а мабуть, і все німці, італійці та австрійці, тому що booking.com повідомив нам, що вільних місць немає ні тут, ні в Клагенфурті, а найближчий бюджетний готель чекає нас тільки в італійському місті Удіне. Ми пройшлися по парі готелів, яких немає на букінгу, а й там вільних місць не було, а ті що були, починалися від € 400 на добу. Власне, в кемпінгах поблизу вільних місць також не було.

Власне, в кемпінгах поблизу вільних місць також не було

Готель на озері Вертер-Зе

Готель на озері Вертер-Зе

Озеро Вертер-Зе

Тут нарешті варто сказати, що спочатку ми брали з собою намет і все необхідне для кемпінгу, адже ми розраховували, що більшу частину ночей будемо проводити саме в кемпінгах, а не комфортабельних готелях. Але до цього нам дуже щастило на дешеві готелі, тому ми не морочилися з пошуком місця для встановлення намету. Тут же нам належало ночувати в машині.

Тут же нам належало ночувати в машині

В одному з кемпінгів нам порадили доїхати до озера Койчахер (всього пара кілометрів) і пошукати там вільні місця. Ця рада врятував нас від незручного сну на сидіннях автомобіля - в першому ж кемпінгу ми знайшли місце і вже в сутінках поставили намет і повечеряли. В ночі ми особливо не розглядали, де зупиняємося - знайшли місце і слава Богу, але зате вранці нас чекав сюрприз, але про це пізніше. 🙂

Кемпінг Strand Camping Süd

Кемпінг Strand Camping Süd

Наш нічліг на сьогоднішню ніч

Висновки по п'ятого дня

Якщо ви хочете побувати на півдні Австрії і зупиниться в одному з курортних містечок озерного краю, то обов'язково бронюйте готель або кемпінг заздалегідь. Ну і літні Альпи абсолютно прекрасні і Земмеринг відмінно підходить, щоб їх побачити.

Ця стаття була вкрадена з сайту http://poznamka.ru ...

Особисто нам дуже сподобався кемпінг на озері Вертер-Зе - Campingplatz Klagenfurt, але в ньому не було місць навіть під намет. При цьому, ціни на кемпінги в Австрії не сказати, щоб дуже дешеві. Наприклад, цей кемпінг обійшовся б нам в € 27 / добу за місце під намет і двох дорослих, а за кемпінг Strand Camping Süd ми віддали € 24. Деякі кемпінги можна забронювати заздалегідь через booking.com , Наприклад:

Готелі і кемпінги в Клагенфурті і на озері Вертер-Зе

<< Попередній день Наступний день >>

Поділитися "День 5: Земмеринг і австрійські Альпи влітку"

День 5: Земмеринг і австрійські Альпи влітку 2015-08-15T09: 22: 15 + 03: 00 Natalya 'Poznamka'

Ваc також можуть зацікавити ці публікації

Новости