Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Золоті пляжі Австралії

10 днів, 9 ночей.

Сідней - 4 ночі, Золотий Берег - 5 ночей. Сезон: круглий рік.

ПРОГРАМА ТУРУ

1 Приліт в Сідней . Зустріч російськомовним гідом в аеропорту після прильоту. Трансфер і розміщення в готелі вибраної категорії. Ми будемо раді відповісти на Ваші питання і дати необхідні консультації. 2 Сніданок в готелі. Екскурсії з пакета. Ваш тур до Австралії розпочнеться з оглядової екскурсії найбільшого мегаполісу країни. Оглядова екскурсія по Сіднею з російськомовним гідом . Екскурсія розпочнеться з оглядової поїздки по історичному центру Сіднея - району Рокс, де Ви побачите старовинні будівлі і церкви, що збереглися з 1 Приліт в   Сідней часів заснування міста. Після цього Ви направитеся в сторону Сіднейської бухти, де зробите зупинку біля вибитого в скелі Крісла Місіс Маккуорі - місця, звідки відкриваються самі мальовничі краєвиди на затоку.

Ви зможете помилуватися «візитною карткою» міста - будівлею оперного театру Опера Хауз, а також мостом Харбор Бридж. Потім Ви проїдете по району фешенебельних особняків Паддінгтон і побачите базу Королівського військово-морського флоту. Наступну зупинку Ви зробите на популярному пляжі Бонді Біч, біля входу в Сіднея бухту, щоб насолодитися чудовою панорамою міста. На завершення екскурсії Ви проїдете по околицях престижного житлового кварталу Дабл Бий і побуваєте в центрі нічного життя Сіднея - районі Кінгс Кросс. Вільний час.

3 Сніданок в готелі. Екскурсії з пакета. парк австралійських 3 Сніданок в готелі тварин . Круїз з обідом . акваріум . Щоб як слід дізнатися Сідней, необхідно ближче познайомитися з його гаванню (затока Порт-Джексон). Від набережній екскурсійний катер попрямує на схід, обігне Оперний театр і Ботанічний сад, залишить позаду найрозкішніші зелені пасовиська, що тягнуться вздовж затоки, і піде у напрямку до величних мисів, що охороняє вхід в затоку. На зворотному шляху, коли катер проходить Форт-Денісон і рухається в бік Оперного театру і сіднейського Моста, пасажирам відкривається ще більш величний вигляд.

Однак не слід думати, що затока - це всього лише декорація для яхт і дорогих особняків. Незважаючи на астрономічні ціни на землю, на подив великі площі тут до сих пір покриті лісом. Береги затоки порізані б Однак не слід думати, що затока - це всього лише декорація для яхт і дорогих особняків есчісленнимі бухтами і бухтами, їх назви часто пов'язані з історичними подіями.

Чаудер-Бей на північному березі названа так, оскільки в цьому місці в XІX столітті швартувалися американські китобійні судна. Китобої варили собі юшку з місцевих молюсків і ракоподібних, яка називається "чаудер".

На борту Вас чекає обід - «шведський стіл». В кінці круїзу Ви відвідаєте Сіднейський Акваріум . Він розташований в центрі міста, в Сіднейському затоці. Це грандіозне за розміром споруда з багатьма секціями, кожна з яких присвячена певним різновидам морського життя. Велика секція відведена для спостереження за акулами і скатами.

4 Сніданок у готелі. Вільний час. Можуть бути різні додаткові екскурсії: Підйом на Сіднейський міст , Парк австралійських тварин , Блакитні гори і Парк австралійських тварин , Оглядовий політ на вертольоті або літаку , відвідування Сіднейського Акваріума . 5 Трансфер в аеропорт Сіднея. переліт на Золотий берег (Gold Coast). Трансфер і розміщення в готелі. Тут, на Золотому березі, знаходиться знаменитий пляж серфінгістів - Серфінг Парадайс (Surfing paradise), де проводяться міжнародні змагання з серфінгу. Якщо є бажання взяти уроки серфінгу у справжніх професіоналів, ми зробимо замовлення (оплачується окремо). На Золотому узбережжі безліч чудових ресторанів і знамените казино Conrad Jupiters . 6 Сніданок в готелі. Екскурсії з пакета. Тур по Австралії був би неповним без відвідування одного з найзнаменитіших парків Золотого Берега - парку «Морський 4    Сніданок у готелі мир". « морський світ »- це не тільки парк з різними атракціонами і шоу, але і своєрідний освітній центр, в якому Ви зможете дізнатися багато нового про мешканців Коралового моря.

Тут можна побачити чудове шоу з дельфінами, морськими котиками, касатки, побувати в Затоці акул і зіткнутися віч-на-віч з найнебезпечнішими хижаками моря. Крім того, можна відвідати унікальну виставу з полярними ведмедями, а також покататися на швидкісних американських гірках і побувати в «Бермудському» трикутнику.

7 Сніданок в готелі. Вільний день.

8 Сніданок в готелі. Вільний день.

9 Сніданок в готелі. Вільний день.

10 Трансфер в аеропорт Брісбена. Виліт з Австралії.

Новости