Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українець, який мандрує в Австралію на мотоциклі, "застряг" на острові Тимор

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 лютого 2013, 20:53 Переглядів: 12 лютого 2013, 20:53 Переглядів:   Український екстремал

Український екстремал. Фото: з архіву А. Коровіна.

"Моя подорож розтягується зі 100 днів мінімум до 4-х місяців ... Той корабель, на який я розраховував і який повинен був плисти через Ділі в австралійський Дарвін, скасували ... Наступний корабель, можливо, буде в Ділі 2 березня, а в Дарвіні 7-го ", - написав О.Коровін в своєму блозі.

За його словами, в середу вранці він за прикладом своїх нових знайомих буде чистити мотоцикл від будь-яких органічних речовин, оскільки закон забороняє ввезення рослин і насіння в Австралію.

"Мої нові знайомі відчалюють рано вранці в середу в Дарвін, а я почну ретельно вивчати всі" веснянки "на Жовтому. Як розповідав нам Мохаммед, будь-яка частинка, залишена на пальці інспектора після проведення долонею по байку, може збільшити наші фінансові витрати на 40 доларів за кожні півгодини простою на митному складі ... так що я тепер розумію, що можна було робити п'ять днів з мотоциклом ... Австралійці панічно бояться попадання чужорідної органіки на їх рідній континент ", - написав О.Коровін.

Як повідомлялося, 20 листопада 2012 року харків'янин Олексій Коровін вирушив в одиночне подорож з Харкова до Сіднея на мотоциклі BMW GS F800.

Маршрут подорожі загальною тривалістю близько 30 тис. Км пролягає через Росію, Вірменію, Іран, Пакистан , Індію, Таїланд , Лаос , В'єтнам, Камбоджу, Малайзію, Індонезію і Східний Тимор. На двох ділянках шляху з Індії в Таїланд і з Індонезії до Австралії, недоступних для мотоцикла, О.Коровін планував скористатися поромом або літаком.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Українець, який мандрує в Австралію на мотоциклі," застряг "на острові Тимор". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости