Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Імміграція в Мексику Біженство в Мексику Як отримати статус біженця в Мексиці

  1. Умови та вартість імміграції, отримання паспорта Мексики
  2. Що необхідно, що б отримати статус біженця

Сьогодні все більше громадян Росії і України замислюються над тим куди «звалити» Сьогодні все більше громадян Росії і України замислюються над тим куди «звалити». І якщо раніше імміграція асоціювалася лише з отриманням постійного місця проживання в Європі, Австралії чи США, то зараз все більше наших співвітчизників хочуть отримати громадянство Мексики, Перу, Еквадору, Бразилії та інших країн Латинської Америки.

Мексика - держава розташована в південній частині Північноамериканського материка, межує з США, Белізом і Гватемалою, на заході омивається Каліфорнійським затокою і Тихим океаном, на сході - водами Мексиканської затоки і Карибського моря.

Загальна чисельність населення - 112,500 млн чоловік.

Річний приріст населення - 1,1%.

Середня тривалість життя в Мексиці - 73 роки чоловіки і 79 років жінки.

Висока якість життя в парі з її невисокою вартістю роблять життя в Мексиці досить привабливою. Вартість нерухомості істотно нижче, ніж в більшості європейських країн. Наявність мексиканського паспорта, як другого громадянства, зробить для вас безвізовим в'їзд в більшість країн світу.

Рівень охорони здоров'я та освіти в Мексиці, за останні роки, піднявся на інший якісний рівень. Вартість обслуговування в державних клініках для тих, у кого є ВНЖ або ПМЖ в Мексиці, істотно нижче, ніж для іноземців. Технічним оснащенням деяких медичних установ можуть позаздрити навіть клініки США. У прибережних містах в більшості шкіл, як приватних, так і державних викладають англійською, французькою та італійською мовами, на додаток до рідної іспанської.

Умови та вартість імміграції, отримання паспорта Мексики

ЗВЕРНЕТЕСЯ ДО НАС І МИ ДОПОМОЖЕМО !!!

Найбільш прийнятним варіантом законної імміграції в Мексику є запит притулку. Це найбільш зручний, в усіх відношеннях, варіант еміграції в Мексику та інші країни Латинської Америки (Еквадор, Перу, Коста-Ріка, Беліз і ін.).

наше агентство надає повний спектр послуг з еміграції в Мексику та інші країни Латинської Америки (Еквадор, Перу, Бразилію, Чилі, Аргентини, Беліз і ін.), від допомоги в підготовці і подачі документів до адаптації в обраній вами країні.

Надалі ви або самостійно виїжджаєте в обрану вами країну і подаєте документи на запит притулку, або наш адвокат виїжджає з вами на два тижні, допомагає з орендою або покупкою нерухомості, купівлею бізнесу, запитом притулку і т.д. При цьому ви лише оплачуєте його фактичні витрати по перебуванню в обраній країні (переліт і недорогий готель). Ніяких інших сплатити не передбачається. Термін отримання статусу біженця в Мексиці - 45 днів. Це найменший термін серед усіх країн Латинської Америки.

Скориставшись послугами нашого адвоката, імміграція в Мексику буде зовсім не складною. Ціни на наші послуги дуже помірні. Зв'яжіться з нами , І ми підберемо для вас найбільш підходящий варіант.
ЯКЩО СТАТУС БІЖЕНЦЯ в Мексиці вам не досить, цей статус не вирішує вашу проблему - звертайтеся до нас ми запропонуємо вам такий паспорт ЄС, який буде для вас набагато більш надійним "Парасолькою безпеки" .

Що необхідно, що б отримати статус біженця

Перш за все, вам знадобиться легенда біженця, без якої запит і отримання статусу біженця неможливо. Вас необхідно підготувати до проходження імміграційного інтерв'ю, а також підготувати документи, які повністю підтвердять вашу легенду.

Все це ми допоможемо вам підготувати, але це займає деякий час, тому вам необхідно за два місяці до запланованого виїзду зв'язатися з нами. Скористайтеся послугами нашої компанії, і наш адвокат з багаторічним практичним досвідом в імміграційному праві допоможе вам.

Ми допоможемо, навіть якщо ви перебуваєте в розшуку.
ВАЖЛИВО !!!


Читайте також про можливості імміграції в Кіпр , Німеччину , північний Кіпр , Перу , Чилі, Австралію .
Як отримати "Парасолька безпеки" в Канаді , Еквадорі , Мексиці , в ЄС .
Кращі країни для імміграції 2017С


Новости