Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готельний менеджмент в Австралії | освіту в Австралії, навчання в Австралії, навчання в Австралії

  1. Індустрія гостинності в Австралії на підйомі
  2. вибір спеціальності
  3. Вибираємо університет в Австралії
вивчення готельного
і ресторанного бізнесу
в Австралії

Індустрія гостинності в Австралії на підйомі

Висновок про підйом готельного бізнесу можна зробити на підставі аналізу фахівців, які виступали на щорічній конференції Hotels Investment World. Конференція відбулася в Сіднеї в 2014 році і зібрала всіх найбільших гравців індустрії гостинності з Австралії і Нової Зеландії.
Обсяг інвестицій в готельну інфраструктуру і розвиток супутніх послуг в світі досягло позначки в 50 млрд. Доларів США в 2014 році. Таким чином, глобальний готельний бізнес знаходиться на рівні свого п'ятирічного максимуму. А в період з січня по червень 2014 року в розвиток австралійських готелів внесли понад 572 млн. Доларів США. І це все за 6 місяців!
Важливою ознакою підйому готельного бізнесу Австралії є збільшення порівняльної частки інвестування в австралійські готелі на світовому ринку. Якщо раніше ця частка інвестицій становила лише 1,5-2% від усіх глобальних вкладень в готелі, то в цьому році відсоток може збільшитися до 3%.
Більшість готелів східного узбережжя Австралії успішно закінчили фінансовий 2013-2014 рік, зафіксувавши заповнюваність більше 68%. Цей показник вважається хорошим. Середня добова виручка готелів в розрахунку на один номер (RevPAR) в штатах Квінсленд, Нового Південного Уельсу і Вікторії склала від 115 до 128 доларів США.
Загальний висновок: індустрія гостинності зараз на підйомі, і вкладати гроші в індустрію гостинності в середньостроковій перспективі - цілком розумно і прибутково! Відповідно, і навчання професії в даній сфері теж практично, навчання можна розглядати, як розумне інвестування!

вибір спеціальності

Найбільш популярні спеціальності в даному сегменті ринку праці: керуючий готелем, рестораном, кухнею, шеф-кухар, організатор заходів. Дані спеціальності можна отримувати на рівні професійних дипломів, на рівні ступеня бакалавра, а ряд спеціальностей і на рівні магістра.

Вибираємо університет в Австралії

На нашому сайті наведено великий список університетів і шкіл готельного менеджменту Австралії, що пропонують якісні програми навчання за різними спеціальностями індустрії гостинності. Цей список навчальних закладів наведено на цій же сторінці вище. Фахівці освітнього агентства Students International проконсультують вас з усіх питань отримання вищої та поствисшего освіти в Австралії, допоможуть вам із зарахуванням і з отриманням студентської візи. Напишіть нам імейл на електронну адресу [email protected] або скористайтеся формою он-лайн запиту праворуч від цього тексту.

Новости