Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

соус Гуакомоле

Гуакамоле - мексиканський соус з авокадо. Існує маса рецептів соусу і страв в які його додають, але традиційно гуакамоле їдять з кукурудзяними чіпсами (tortilla chips). Так само гуакамоле прекрасно поєднується з будь-якими чіпсами, хлібом і т. П. Або ж як підлива до різних страв, особливо до страв мексиканської кухні.

Гуакамоле поширене в Мексиці, США, інших країнах світу. Також популярно серед вегетаріанців. Потихеньку набирає свою популярність і в Казахстані. Відкривається все більше ресторанів, де можна спробувати блюдо з додаванням цього соусу.

Рецепти гуакамоле найрізноманітніші, які відрізняються різними добавками, приправами, додаються: помідори, різні перці такі як халапеньйо, чилі, зелений або інший лук, кінза та інша зелень, часник і інші приправи.

У місцевостях, де авокадо дороги або в дефіциті, в якості наповнювача іноді додають майонез, проте така версія гуакамоле менш якісна, так як в них смак авокадо перебивається смаком наповнювача.

Для подрібнення продуктів для соусу використовуються як просто вилка і ніж, так і блендер. Все залежить від уподобань, є любителі гуакамоле з дрібними шматочками вихідних продуктів вони пюрируют авокадо вилкою, додаючи дрібно нарізану зелень і овочі. Інші ж вважають за краще пюре і використовують блендер.

Рецепт приготування гуакамоле в домашніх умовах не так вже й складний, для цього буде потрібно кілька продуктів: цибуля ріпчаста 50 г, перець халапеньо 3 штуки, помідори 4 штуки, лайм 1 штука, кінза 10 г, авокадо 5 штук, сіль за смаком, перець чорний мелений.

Так само ви можете купити вже готовий соус гуакамоле в Алмати в нашому інтернет-магазині за приємними цінами.

При необхідності, ми можемо організувати доставку товару в Астану, Караганду, Тараз, Шимкент і інші міста Казахстану.

У нашому асортименті є 2 соусу Гуакомоле:

https://coffeemag.kz/bakaleja/sousi/santa-maria-dip-sous-guakamole-250-gr
https://coffeemag.kz/bakaleja/sousi/hers-dip-sous-guakomole--326-gr

Новости