Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Канапе з сьомгою і лососем святкові рецепти

  1. Основа для бутербродів:
  2. Для приготування знадобляться:
  3. Для приготування знадобляться:
  4. Для канапе знадобляться:
  5. Ще рецепти канапе:

Канапе з сьомгою і лососем - чудове прикраса для будь-якого святаКанапе з сьомгою і лососем

- чудове прикраса для будь-якого свята! Її ніжне м'ясо відмінно поєднується з різними продуктами, та й просто в рибних нарізках вона хороша як самостійну страву.

У холодних закусках часто використовується слабосолона сьомга. А в гарячих закусках і деяких видах теплих салатів використовують обсмажену. Канапе з сьомгою - чудова і навіть трохи вишукана версія ідеального частування для святкового столу.

Варіантів приготування таких бутербродиков незліченна кількість. А як їх красиво оформити і вигідно подати, ми вам підкажемо. Спеціально для вас редакція нашого порталу приготувала деякі ідеї для створення смачних канапе з сьомгою. У нас ви знайдете кращі рецепти з фото і ми впевнені, що ви обов'язково підберете для себе ідеальний рецепт міні-бутербродики.

Основа для бутербродів:

Варіанти для начинок:

Продукти для оформлення:

Для бутербродів і канапе сміливо вибирайте будь-які поєднання запропонованих основ і начинок. Щоб ви могли вільно фантазувати і створювати свої власні кулінарні шедеври, дамо кілька зразкових варіантів.

Сьомга на деруни

Святкові канапе з сьомгою в такому варіанті робляться простіше нікуди. А частування виходить шалене. Отже, увага:

Роли з сьомгою в лаваші

Щоб лаваш НЕ зачерствів, оберніть рулет харчовою плівкою (або складіть в пакет) і відправте в холодильник. Приблизно через годину вийміть і розріжте гострим ножем на шматочки по 3-4 см. Готові роли виставте на блюді зрізами вгору. Можна прикрасити ікрою тобіко або оливками. Для декору всього блюда відмінно підійде маринований імбир. Ці канапе з сьомгою виглядають просто чудово (див. Фото).

Тарталетки з авокадо і сьомгою

Лосось в омлеті

Чудовий рецепт канапе з лососем допоможе приємно здивувати гостей і змусити їх по достоїнству оцінити ваші кулінарні таланти. Увага:

Класичні канапе з червоною рибою

Незважаючи на прості інгредієнти, канапе виходять дивно смачні і завжди нарозхват на святковому столі.

Для приготування знадобляться:

З тонко нарізаних шматочків хліба потрібно вирізати основу для канапе у вигляді кружечків за допомогою вузького келиха або квадратів. Огірочок нарізати на тонкі гуртки, викласти на тости. Для виготовлення трояндочок з солоною форелі філе слід нарізувати тонкими довгастими скибочками, а потім скрутити їх в квітка і закріпити на гуртку огірка, змащеного вершковим сиром. Зверху витончені канапе прикрасити петрушкою або кропом.

Канапе з фореллю особливої засолювання

Справжні гурмани напевно по достоїнству оцінять оригінальний смак канапе з фореллю, посоленной незвичним способом. Отже, для канапе необхідно підготувати:

На дно плоскої ємності з бортиками насипати сіль, поверх укласти шматок форелі так, щоб шкіра виявилася знизу. Натерти імбир на тертці і густо посипати імбирної масою філе, риба повинна виявитися під імбирної «шубкою». Нарізати апельсин кружечками, рівномірно видавити сік на форель, потім розкласти кружечки по всій поверхні. Посолити і поставити рибу ненадовго в холодильник (достатньо 5-6 хвилин).

У цей час підготувати основу для канапе, видавивши кружечки з м'якоті хліба для тостів стаканчиком або спеціальної формочкою. Вершковим маслом обмазати хліб з боків і зверху, потім обваляти кружечки в дрібно нашаткувати шніт-цибулі і викласти на блюдо.

З готової форелі видалити імбир, апельсини і сіль, нарізати філе тонкими скибочками і згорнути гармошкою або трояндочкою. Закріпити рибу на хлібній основі за допомогою шпаг.

Канапе з лососем і огірком

Ніжний смак цих канапе з лососем здивує гостей на святковому фуршеті.

Для приготування знадобляться:

Вирізати по краю огірка тонкі борозенки, потім нарізати його кружечками і викласти їх на плоске блюдо. Сметану ретельно змішати з хріном в пропорціях по своєму смаку, видавити суміш на кружечки огірка. Рибу трохи скропити лимонним соком, поперчити. З майже прозорих смужок філе лосося скрутити невеликі рулетики, уклавши їх поверх сметани з хроном. Прикрасити зеленню.

Канапе з копченим лососем і крабовими паличками

Нескладний рецепт для повсякденного і святкового столу.

Для канапе знадобляться:

Заздалегідь розм'якшити масло, в нього помістити натерті на дрібній тертці крабові палички, ретельно перемішати. Підсмажений хліб нарізати на основи для канапе у вигляді квадратів, гуртків або трикутників (за бажанням), густо намазати його кашкою з масла і крабових паличок.

Рибне філе нарізати на невеликі шматочки або смужки (їх можна згорнути гармошкою, рулетиком), укласти на масляний шар. Присипати канапе дрібно нарубаної зеленню.

Як бачите, немає нічого важкого в приготуванні канапе з лососем, а наші рецепти з фото максимально спростять вам завдання.

Канапе з сьомгою і вершковим сиром

Швидкий і дуже апетитний рецепт канапе, для якого буде потрібно:

Кількість інгредієнтів розраховане на 6 порцій.

Спочатку приготувати сирну суміш, змішавши вершковий сир з дрібно нашаткованою кропом (приблизно 1 ст. Л.), Подрібненої на тертці цедрою лимона (близько 1 ч.л.), лимонним соком, сіллю і перцем.

Потім вирізати з м'якоті житнього хліба маленькі кружечки і змастити їх товстим шаром сирної суміші. Філе сьомги, нарізане тонкими смужками, укласти зверху у вигляді акуратних трояндочок. В якості прикраси використовувати що залишилася лимонну цедру і зелень.

Порадуйте гостей надзвичайно смачними канапе з сьомгою або лососем. Наші рецепти допоможуть вам убити друзів і близьких наповал. Адже таких чудових міні-бутербродиков вони ще ніколи не пробували! Успіхів!

Ще рецепти канапе:

ФОТО КАНАПЕ З ЛОСОСЕМ

Нижче в довільному порядку представлені різні канапе, складовою частиною яких є лосось або сьомга. Рецептів для даних канапе ми не знайшли, але досвідчена господиня або шеф кухар з легкістю зможуть відтворити задумки, передані в фотографіях.

Новости