Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

6 способів спалити калорії поза спортзалом

  1. Пийте крижану воду
  2. їжте авокадо
  3. Магній для схуднення
  4. Не відмовляйте собі в кульці морозива
  5. Уникайте вершкових соусів
  6. Експериментуйте з десертами

Звичайно, не варто розцінювати даний матеріал, як заклик до відмови від фітнесу. Однак ці способи, дійсно здатні спалити ще небагато калорій. А в справах схуднення, погодьтеся, приємні будь-які цифри зі знаком мінус.

Пийте крижану воду

Дієтологи запевняють, що холодна вода, дійсно, допомагає спалювати калорії. Вся справа в тому, що крижана вода підтримує температуру тіла на більш низькому рівні, ніж зазвичай. Організму потрібна енергія, щоб повернутися до звичних температурними показниками. І він витрачає додаткові калорії. Так що пийте холодну воду на тренуванні, тільки невеликими ковтками, інакше так недовго і ангіну заробити.

Звичайно, не варто розцінювати даний матеріал, як заклик до відмови від фітнесу їжте авокадо

Дослідження американських учених довели, що люди, які вживали, по крайней мере, 1 авокадо в день, втрачали вагу набагато швидше, ніж ті, хто відмовлявся від нього. Нічого особливого в цьому немає нічого особливого: авокадо містить велику кількість корисних поліненасичених жирів, які не відкладаються організмом про запас, але помітно підвищують енергію. Крім того, авокадо знижує рівень інсуліну, тим самим знижуючи почуття голоду.

Магній для схуднення

Безліч БАД і вітамінних комплексів для схуднення в своєму складі мають підвищену кількість магнію. Дієтологи стверджують, щоб тримати обмін речовин на піку активності, необхідно 320 мг магнію щодня. Саме цей мінерал бере безпосередню участь в процесах розщеплення жирів, а значить, допомагає худнути. Для поповнення запасів магнію, включайте в свій раціон збагачену магнієм мінеральну воду, сушені насіння соняшнику і горіхи, шпинат, тріску, пшеничні висівки, сир, квасоля і горох.

Не відмовляйте собі в кульці морозива

Раз в тиждень балуйте себе кулькою холодних ласощів. Морозиво, при цьому, має бути справжнім - молочним і жирним, можна навіть з горіховим топінгом. Вчені довели, що морозиво допомагає виробляти особливий гормон - лептин, який сприяє руйнуванню вже наявних жирових відкладень, контролює апетит. Нормальному виробленню лептину також сприяє правильний режим харчування - часто, але потроху.

Уникайте вершкових соусів

Так, безумовно, соуси і заправки для салатів на основі вершків смачні, але не корисні. В цьому відношенні набагато ефективніше оливкова олія. Змішуйте його з бальзамічним або виноградним оцтом, соєвим соусом або лимонним соком. Подібні заправки не менше апетитні, але куди більш корисні. В оливковій олії містяться Омега-3 кислоти, настільки важливі для правильного обміну речовин. А якщо метаболізм буде працювати як годинник, то і зайву вагу до вас не прилипне.

Експериментуйте з десертами

Не можна все життя відмовляти собі в солодощах. Просто потрібно навчитися вибирати їх з розумом. Відмовтеся від жирних кремів і випічки на користь легких, але дуже смачних десертів на основі нежирного йогурту і фруктових пюре. Мармелад, пастила і зефір на фруктозі також прикрасять ваше чаювання.

Наталія Карпова , etoya.ru

Релевантні товари в Online-магазині:

Схожі матеріали:

Новости