Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Замітка в журналі авіакомпанії Якутія

  1. Замітка в журналі
  2. деякі думки

Оновлене: 2017-12-5

Олег Лажечников

30

Короткий пост. Хочу поділитися, ну або похвалитися, кому як більше подобається, що про мене написали в журналі. Так, це не National Geographic який-небудь, а всього лише журнал авіакомпанії Якутія, який лежить в спинках крісел, але все ж. Читачка прислала фотографії, ну, як я їх можу не викласти на блозі :)

Замітка в журналі

Цитата:

«Багаторічна практика подорожей, скрупульозно перероблена автором, склалася в стрункі ряди піктограм. Всі матеріали розкладені по поличках-країнам-частинах світу. Олег ділиться не тільки красивими пейзажами, а й корисною для туриста інформацією. Наприклад, блогер провів експеримент, результатом якого стали добірка банківських карт для подорожей і наочна викладка Кешбек; протестував трансферний сервіс в Таїланді і не тільки; склав рейтинг страхових компаній і покрокові онлайн-путівники зі зручною навігацією. Передплатники пишуть щирі слова подяки: «... подорож планували самостійно ... велика частина з вашим путівників. Спасибі, все дуже в нагоді! »У той час як за наводкою блогера туристи п'ють фруктові шийки в кращому реггі-барі на Самуї, автор переїхав до Хайфи. Здається, нам знову пощастило - чекаємо путівник по Ізраїлю. »

Оновлене: 2017-12-5   Олег Лажечников   30   Короткий пост

Невелика колонка про мене в журналі Якутія

З Ізраїлем вони погарячкували, звичайно. Але коли-небудь, да :) Взагалі в цілому, на подив нормально написано. А то бувало по-різному. Просто зазвичай запитували дозвіл і потім давали ще чернетку на узгодження.

деякі думки

Коли я тільки починав блог, мені сильно хотілося засвітитися, де тільки можна: на інших блогах , в газетах , на телебаченні , на радіо (По посиланнях приклади). Тому я завжди був радий всяким інтерв'ю. Але час минув і прийшло розуміння, що такі штуки, звичайно, приємні, адже тебе побачать / почують тисячі людей, але воно зовсім ніяк не впливає на мій проект. Маю на увазі даний сайт. Чи не впливає на його розвиток і не додає читачів.

Напевно, якби про мене розповів 1-й канал, та не у вигляді 5-хвилинного ролика, а в форматі передачі півгодинної, то може бути це мало б сенс. Але фішка в тому, що зараз ТВ простір не дуже перетинається з мережевим. І на телебаченні це розуміють, тому потихеньку теж влазять в інтернет. Так що толку від інтерв'ю на Youtube було б набагато більше, ніж від ТБ. З іншого боку, у мене ж інформаційний проект, а він за замовчуванням не приверне читачів з подібних джерел, максимум сплеск інтересу на деякий час.

До чого я це написав? А сам не знаю :) Просто поділився думками. За останні пару років мене раз 5 вже звали на ТБ і я відмовився. Також звали виступити перед аудиторій особисто, розповісти про подорожі і тд. Але так як роботи багато, а інтересу до подібних заходів мало, то я від усього відмовляюся, вот такой вот я інтроверт. Чомусь останнім часом хочеться витрачати час на корисні путівники і самі подорожі, а не на піар. Якось так.

Лайфхак 1 - як купити хорошу страховку

Вибрати страховку зараз нереально складно, тому на допомогу всім мандрівникам я складаю рейтинг. Для цього постійно моніторю форуми, вивчаю страхові договори і сам користуюся страховками.

Рейтинг страхових

Лайфхак 2 - як знайти готель на 20% дешевше

спочатку вибираємо готель на Booking . У них хороша база пропозицій, але ось ціни НЕ кращі! Той же самий готель часто можна знайти на 20% дешевше в інших системах через сервіс RoomGuru .

Готелі зі знижками

До чого я це написав?

Новости