Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Vueling Airlines (Вуелінг Ейрлайнс)

  1. Куди можна злітати з Мінська разом з Vueling Airlines?
  2. Чим приваблива компанія Vueling?
  3. Скільки коштує квиток?
  4. Правила провозу багажу
  5. Норми ручній поклажі
  6. Електроніка на борту

Vueling Airlines (Вуелінг Ейрлайнс) - це друга за величиною пасажиропотоку іспанська авіакомпанія. Вона більш відома під короткою назвою "Vueling", що стався від злиття слів "політ" - іспанського vuelo і англійської flying.

Vueling Airlines з'єднує Середземномор'ї з країнами Європи, Африки та Близького Сходу. Іспанська лідер пропонує своїм пасажирам низькі ціни на авіаквитки, які можна порівняти з тарифами від провідних європейських лоукостерів.

Напрямки і ціни на авіаквитки »

Історія компанії

Історія Vueling Airlines не буяє особливими примітними фактами. Компанія була заснована в 2004 році з прицілом зайняти і зміцнитися в ніші бюджетних авіаперевезень. Що їй вдалося зробити за рахунок правильної стратегії розвитку географії польотів.

В даний час більше 90% акції Vueling Airlines належать компанії International Airlines Group (IAG), що володіє також перевізниками British Airways і Iberia.

Куди можна злітати з Мінська разом з Vueling Airlines?

В першу чергу подорож з Vueling припаде до смаку любителям Іспанії. Саме на маршрути усередині країни орієнтована компанія. При плануванні подорожі варто звернути увагу на головний вузол - Барселону.

Перельоти з Барселони до Мадрида, Гранаду, Малагу, Більбао, на Балеарські острови (Майорка, Менорка, Ібіца) і Канарські острови (Тенеріфе, Гран-Канарія), а також інші великі міста Іспанії обійдуться в рази дешевше, ніж подорож на наземному або морському транспорті.

Короткі дистанції між європейськими містами - "коник" всіх лоукостерів. Vueling вигідно відрізняється тим, що вона здійснює повідомлення з головними вузлами інших низькобюджетних перевізників (Амстердам, Брюссель, Париж, Рим, Мілан, Франкфурт, Берлін, Лондон).

Крім цього, прагне розвинути свою власну стикувальну мережу найбільш популярними маршрутами. Наприклад, починаючи з 1 липня 2013 р будуть відбуватися щоденні рейси з Порту в Париж. Зараз авіаперевізник Vueling здійснює перельоти за маршрутами Лісабон - Барселона і Лісабон - Париж.

Середня дистанція покривається за рахунок перевезень в Північну Африку, Близький Схід і країни Східної Європи.

Літак з Мінська в Барселону літає з 2 червня 2013 року до неділях тільки в літній період з аеропорту «Мінськ» . Час у польоті становить близько трьох з половиною часов.Также досить багато авіарейсів можна знайти з Росії (Москва, Санкт-Петербург) і України (Київ).

У 2013 році Vueling увійде в глобальний авіаційний альянс oneworld, що передбачає відкриття нових стикувальних рейсів з іншими авіакомпаніями.

Чим приваблива компанія Vueling?

Vueling - це більше ніж стандартний лоукостер. Компанія утримує свої тарифи незмінно низькими, проте продовжує надавати деякі послуги безкоштовно. Наприклад, певні місця в літаку. Не потрібно поспішати зареєструватися і стояти в черзі, щоб зайняти місця поруч, не потрібно за це додатково оплачувати.

Безкоштовні закуски і можливість накопичувати бонуси, і звичайно, власні стикування. Все це виділяє Vueling в окрему групу, так званих "гібридних" перевізників. До того ж варто відзначити роботу персоналу і надійність авіапарку.

До того ж варто відзначити роботу персоналу і надійність авіапарку

Скільки коштує квиток?

Незважаючи на жорстку конкуренцію, тарифи компанії залишаються незмінно привабливими. Компанія Vueling часто виробляє різні промо-акції з нових напрямків з великими знижками.

Якщо ваша подорож не прив'язане до конкретних дат, то можна підшукати квиток з найменшою вартістю в бажаний період. Купівля квитка за 3-4 місяці до поїздки, гарантовано заощадить ще більше. Авіаквитки Vueling в Європу можна придбати з вильотами з Мінська, Москви, Києва.

Правила провозу багажу

Як все лоукостер Vueling бере додаткову плату за багаж. Ваш чемодан, який вводиться в багажне відділення, повинен бути окремо зареєстрований і сплачений.

За правилами компанії, одна людина не може провезти більше 50 кг багажу, при цьому одне місце повинне не перевищувати 23 кг. Оплату краще зробити онлайн, так як його оформлення прямо перед вильотом обійдеться дорожче.

Тарифи на провезення багажу слід уточнювати на день поїздки.

Норми ручній поклажі

Для короткого подорожі часом досить мати з собою невелику кількість речей. Якщо користуватися цим правилом, то слід оформити лише ручну поклажу, яка піднімається на борт літака разом з пасажиром.

Компанія Vueling дозволяє безкоштовний провіз одного місця ручної поклажі, який мав би перевищувати ваги в 10 кг і розмірів 55х40х20 см. Якщо така сумка більше одного із зазначених параметрів, то буде необхідна додаткова оплата.

Економічним виходом може стати оформлення багажу тільки на зворотний політ. Чи не відмовляти ж собі в покупках подарунків і сувенірів під час відпустки! Пам'ятайте, що додаткову покупку багажу слід виробляти до оформлення онлайн реєстрації. Аналогічна операція в аеропорту, як правило, коштує на порядок дорожче.

Електроніка на борту

Як і багато європейських авіакомпаній, Vueling з 10 березня 2014 року дозволив користуватися смартфонами, планшетами, плеєрами та ігровими консолями протягом усього польоту. Проте, їх слід використовувати в автономному режимі ні згідно інструкціями екіпажу.

Проте, керівництво уточнює, що ноутбуки і раніше повинні бути вимкнені під час зльоту і посадки.

Новини про лоукост:

Нові рейси лоукостів в 2015 році

П'ять речей, необхідних у подорожі

Як літати дешево. Поради для авіамандрівників

Лоукости з Москви. Перельоти в Європу за дешевими тарифами

Штаб-квартира: Барселона

Флот: 66 (Airbus A319 і Airbus A320)

Присутність в країнах: Австрія, Алжир, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Гамбія, Німеччина, Греція, Данія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Іспанія, Люксембург, Марокко, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Румунія, Росія, Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція, Швейцарія.

Кількість пунктів призначення: 106

Офіційний сайт www.vueling.com

Куди можна злітати з Мінська разом з Vueling Airlines?
Чим приваблива компанія Vueling?
Скільки коштує квиток?
Куди можна злітати з Мінська разом з Vueling Airlines?
Чим приваблива компанія Vueling?
Скільки коштує квиток?

Новости