Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про офіційному сайті авіакомпанії Вірменія (RM NGT): реєстрація, контакти

  1. Загальні відомості
  2. Правила перевезення багажу
  3. Умови та сервіс
  4. Домашній аеропорт
  5. можливості сайту

Скориставшись сайтом авіакомпанії «Вірменія», можна придбати авіаквиток, дізнатися розклад літаків. На сайті надані всі контакти компанії і освітлена її історія. Отримати інформацію на сайті «Армавіа» можна англійською, вірменською і російською мовою.

Загальні відомості

Код: ICAO - NGT, IATA - RM. Центральний офіс розташований в місті Єреван по вулиці Вазгена Саргсяна, 10. Контактний телефон: +37411747777, факс: +37411747777, електронна пошта: [email protected] . Каси авіакомпанії знаходяться в:

Каси авіакомпанії знаходяться в:

Літак авіакомпанії Armenia

Авіакомпанія Armenia була утворена в 2015 році. З 2016 після отримання кодів займається перевезенням вантажів і пасажирів. Компанія є лідером на ринку авіаперевезень Вірменії. Зареєструватися на рейс авіаперевізника можна з головної сторінки офіційного сайту вірменських авіаліній за допомогою переходу за посиланням - https://reservations.armeniafly.com/ibe/public/showReservation.action?hdnParamData=ru^RE. Умови реєстрації прості. Необхідна зареєструватися на сайті і вибрати необхідний рейс. Все це займає не більше п'яти хвилин. Компанія надає можливість замовити чартерний рейс. Телефон для замовлення: +3741121777, пошта: [email protected] . Під час стикування пасажирських рейсів авіаперевізник не надає додаткові сервіси.

Правила перевезення багажу

Міра і кількість безкоштовного багажу вказується в квитку. Вона залежить від рейсу і класу місця. І становить 10 кілограм для дітей до 2-х років.

Напрямок рейсу Економ клас Бізнес клас Мінеральний води, Воронеж, кг 25 50 Тель-Авів, кг 20 2 місця по 20 Бейрут, кг 30 2 місця по 30 Д Ліон, Кельн, кг 2 23 2 меса по 23
Все що перевозяться речі проходять ретельну перевірку. Зареєстрований багаж відзначається биркою і транспортується в багажному відсіку. Ручна поклажа береться на борт пасажиром. Адміністрація радить на кожному місці багажу розмістити іменну записку, яка містить інформацію про власника.

Важливо! Для безкоштовного провозу максимальний розмір місця повинен становити 158 сантиметрів (підсумовується довжина, ширина і висота). Для пасажирів до двох років - 1 метр 15 сантиметрів.

Для перевезення додаткових місць необхідно домовлятися при купівлі квитка. Вартість залежить від напрямку рейсу. Коляски та дитячі крісла для немовлят перевозяться безкоштовно, якщо не перевищують встановлених норм. У разі втрати багажу необхідно звернутися до працівника аеропорту. Пред'явити йому багажну бирку. Компанія відшукає втрачене місце в найкоротші терміни.

Заборонені до перевезення предмети:

  • оснащені сигналізацією сумки;
  • предмети з радіоактивним фоном;
  • піротехніка;
  • кислотосодержащие речовини і луг;
  • ємності з підвищеним внутрішнім тиском;
  • магніти;
  • легковозгораемие об'єкти;
  • отрути.

Персонал компанії Вірменські авіалінії

Умови та сервіс

Харчування на борту літака входить у вартість квитка. В меню авіакомпанії Вірменія представлені:

  1. Гаряче харчування (не на всіх рейсах).
  2. Холодні закуски.
  3. Вірменські вина і пиво.

Всі продукти закуповуються безпосередньо перед відправкою рейсу.

Пасажири з дітьми проходять реєстрацію без черги. На дитину 2-12 років отримується дитячий квиток з наданням крісла і місця для багажу. Немовля до 2 років перевозиться на колінах у батька. Якщо пасажир подорожує з декількома немовлятами, то на другого і наступних потрібно придбати дитячий квиток. І посадити малюка в приватне автокрісло, на окреме місце. Коляски та автокрісла авіаперевізником не надаються.

Є послуга з перевезення дитини без супроводу. Нею можуть скористатися діти віком від 5 до 11 років, сплативши повну вартість квитка. А також діти від 12 до 16 років, доплативши 30 євро за послугу на будь-який рейс.

Зверніть увагу! Вагітним жінкам дозволено літати на лайнерах авіакомпанії, маючи при собі висновок лікаря про дозвіл на переліт із зазначенням дати рейсу. Термін вагітності не повинен перевищувати 30 тижнів. При собі у пасажирки має бути все необхідне для комфортного перельоту.

Компанією передбачена транспортування домашніх тварин в пасажирському відсіку або в багажному. Тварина має перебувати в клітці, відповідної вимогам. Про перевезення тварини має бути повідомлено при купівлі квитка. Транспортування тварини розраховується за вагою наднормативного вантажу. Собаки-поводирі після надання відповідних довідок перевозяться безкоштовно.

Пасажирам з обмеженими можливостями виявляється:

  • зустріч і супровід на території аеропорту;
  • допомога при проходженні реєстрації;
  • безкоштовна транспортування кошти спецпередвіженія;
  • безкоштовний прокат колясок перевізника в очікуванні свого багажу.

У парку літаків авіакомпанії знаходяться два види Боїнгів. Це - Boeng 737-500 і Boeng 737-700. Їх максимальна швидкість дорівнює, вона становить 876 км / ч. Але за іншими критеріями вони відрізняються.

Модель Boeng 737- 500 700 Крейсерська швидкість, км / год 780 834 Розмах крил, м 01.08.1988 34.32 Max.взлетная маса, т 60 70 Число місць: в бізнес-класі 12 12 економ-класі 104 120
Це дуже популярна серед перевізників модель літака. Він випускається з 1967 року. І в будь-яку секунду 1200 737-х знаходяться на повітряному завданні. Модель Boeng 737- 500 700 Крейсерська швидкість, км / год 780 834 Розмах крил, м 01

Базовий аеровокзал авіакомпанії Вірменія

Обслуговують рейс професійні пілоти, які отримали міжнародну сертифікацію. Милі стюардеси - справжні майстри своєї справи. В екстреному випадку вони зможуть надати медичну допомогу і надати психологічну підтримку.

Домашній аеропорт

Міжнародний аеропорт Звартноц, розташований в Єревані, є базовим аеродромом для авіакомпанії. Звартноц був відкритий в 1961 році. У 1998 - запущений вантажний термінал, що пропускає 100 000 тонн вантажів на рік. У 2007 і 2011 були відкриті два нових пасажирських термінали. Дістатися до аеропорту можна на таксі, автобусом Elitbas, що з'єднує центр міста і Звартноц або особистим транспортом. На території знаходяться:

  • ресторан,
  • дьюті-фрі-шоп,
  • банкомат,
  • станція першої допомоги,
  • вікно обміну валюти.

З аеродрому відбуваються щоденні рейси в міста Європи і Азії. Аеровокзал знаходиться в групі категорії «В» за міжнародною класифікацією. Він є найкращим на Кавказі з технічного боку, в сфері обслуговування і з безпеки. Його охороняє армія Вірменії. Пасажиропотік становить понад два мільйони осіб на рік.

можливості сайту

На сайті авіакомпанії можна ознайомитися з її історією, правилами перевезення людей і транспортування вантажів, замовити квиток на рейс в цікавій для пасажира категорії. Тут представлені квитки в економ-і бізнес-класах. Дитячі та дорослі, з наданням місць для багажу і без надання.

Дитячі та дорослі, з наданням місць для багажу і без надання

Московський рейс

Повернення квитків, придбаних на офіційному порталі, проводиться в офісі перевізника: Єреван, вулиця Вазгена Саргсяна, 10. Набутий у агента авіаквиток повертається агенту на його умовах після дзвінка в службу за номером +37411747777.

Авіа "Armenia» здійснює рейси за наступними напрямками:

  • Москва;
  • Санкт-Петербург;
  • Тель Авів;
  • Бейрут;
  • Мінеральні води;
  • Тбілісі;
  • Салоніки;
  • Багдад;
  • Ербіль;
  • Ліон.

Зверніть увагу! В даний момент умови перевізника не передбачають наявності бонусів або бонусних карт. Також авіакомпанією не проводиться жодних акцій, не надається знижок.

Авіафірм «Вірменія» дуже молода і стрімко розвивається. Її сервіс надійний, а комфорт і обслуговування залишаються на належному рівні. Авіакомпанія «Вірменія» офіційний сайт є зручним інструментом для вибору необхідних послуг.

Action?

Новости