Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про офіційному сайті авіакомпанії Іберія (IB IBE): реєстрація

  1. Загальна інформація
  2. Реєстрація на рейс
  3. стикування
  4. Правила перевезення багажу
  5. Ручна поклажа
  6. харчування
  7. Подорож з дітьми
  8. парк літаків
  9. базовий аеропорт
  10. види тарифів
  11. Основні напрямки перельотів
  12. бонусна програма
  13. Акції та знижки

В аеропорту Мадрида імені Адольфа Суареса базуються найбільші в Іспанії національні авіалінії - «Iberia». Авіакомпанія здійснює діяльність, пов'язану з перевезенням пасажирів, вантажоперевезеннями, займається сервісним обслуговуванням в аеропортах, організацією харчування на борту і техобслуговуванням авіалайнерів.

Вона була заснована іспанським фінансистом і німецькими авіалініями «Lufthansa», і вже до свого 50-річного ювілею перевезла десятимільйонна пасажира. «Iberia Group», до складу якої входить «Іберія», здійснила злиття з «Британськими авіалініями» під загальною назвою «International Airlines Group», продовжуючи працювати під власними брендами.

«Іберія» - авіакомпанія, що здійснює польоти в 39 країн світу і 120 пунктів призначення, по шерінговими угодами - ще в 90 пунктів.

Загальна інформація

Коди міжнародною класифікацією:

код ІАТА - «IB»,

Код ІКАО - «IBE».

Адреса: Apdo. Correos 62033, 28080, Madrid.

Контактні дані:

  • телефони: (34) 91374 24 42 (call-центр), (+34) 913 742 418 (факс)
  • «Iberia» офіційний сайт російською мовою

У 2016 році авіакомпанія була визнана кращою в номінації пунктуальність.

У 2016 році авіакомпанія була визнана кращою в номінації пунктуальність

Іберіка авіакомпанія

Реєстрація на рейс

За добу до вильоту відкривається онлайн реєстрація на рейс; за 2,5 години - реєстрація в звичайному режимі. Кожен з пасажирів може вибрати зручний для себе варіант.

  • Реєстрація на рейс в порядку живої черги в аеропорту починається за 2,5 години і закінчується за 50 хвилин до вильоту *. Щоб пройти процедуру, необхідно здати зареєстрований багаж і отримати посадковий талон при пред'явленні закордонного паспорта.
  • Для процедури онлайн реєстрації необхідно зайти на офіційний сайт авіакомпанії "Іберія" в відповідний розділ «Online check-in», де ввести прізвище пасажира заголовними латинськими буквами і номер броні або зайти під логіном і паролем, якщо є опція «Iberia Plus». Далі вибрати будь-яке доступне місце в літаку. При завершенні процедури реєстрації, вказати свою електронну пошту, на яку надсилають посадковий талон (він повинен бути роздрукований для пред'явлення в аеропорту). Навігація по сайту проста, так як можна вибрати меню російською мовою.
  • Мобільний посадковий талон містить дані про рейс. Просканувавши його в спеціальному мобільному терміналі (їх 32 в аеропорту) і, дочекавшись ідентифікації, пасажир може проходити безпосередньо в літак. З даними талоном можна пройти і реєстрацію на стійці, так вона відбудеться швидше. Власники сучасних телефонів iPhone або iPod можуть завантажити талон на телефон.

Правила реєстрації:

  • Після інтернет-реєстрації можна пройти відразу на паспортний контроль і далі, якщо немає багажу.
  • При реєстрації онлайн, якщо є багаж, необхідно оформити його, пред'явивши документи.

Зверніть увагу! Реєстрація через інтернет неможлива для осіб з обмеженими можливостями, під час перевезення тварин, для неповнолітніх мандрівників без супроводу дорослого.

стикування

При транзиті через аеропорт Мадрид-Барахас громадянам РФ не потрібна транзитна віза. Багаж отримують в кінцевому пункті прямування. При перельотах через Атлантичний океан авіакомпанія має ряд переваг, в тому числі з-за тісної співпраці з іншими авіаперевізниками:

  • Більш зручні стикування на рейсах;
  • Наскрізна реєстрація багажу;
  • Зручність у комбінації рейсів 4-х авіакомпаній: «Iberia», «Finnair», «British airways», «American airlines»;
  • Доступ в бізнес-зали та програми лояльності;
  • Супровід в деяких аеропортах для полегшення всіх процедур під час стикувань.

Правила перевезення багажу

багаж

Нормою зареєстрованого багажу є 1 багажне місце до 23 кг на людину розміром до 158 см в економ-класі, в бізнес-класі один чемодан не може перевищувати 32 кг. При бронюванні додаткового багажу, необхідно прибути до стійки реєстрації за 20 хвилин до рекомендованого часу. Фіксована оплата за 1 додатковий багаж - 45 євро. Пасажири «бізнес класу плюс» можуть провозити безкоштовно 2 одиниці багажу.

Ручна поклажа

У ручну поклажу можна брати речі вагою до 8 кг і габаритами - 56 * 45 * 25, в тому числі спортивне обладнання тез же розмірів і музичні інструменти, для яких визначені наступні габарити: 30 * 120 * 38.

Зверніть увагу! Додатковий багаж у вигляді дамських сумочок, дитячих крісел, дитячого харчування, електронних пристроїв і дитячих колясок можна провозити безкоштовно.

харчування

На борту є можливість замовити будь-які страви, починаючи від бюджетного варіанту, закінчуючи стравами для бізнес-класу і спеціальним меню. Види меню: класичне, середземноморська кухня, гурме, гриль, східне меню, бургер. Спеціальне харчування можна замовити після підтвердження бронювання в розділі «управління бронюванням».

Для немовлят до двох років передбачена баночка дитячого харчування, для дітей старшого віку - розроблене з урахуванням дитячих смаків меню.

Подорож з дітьми

Для дітей до 2-х років вартість перельоту без надання окремого крісла складає 10% від тарифу. Якщо дитина займає окреме місце, під час польоту він повинен знаходитися в спеціальному дитячому кріслі. Вартість тарифу на окреме місце ідентична розміщенню дітей від двох до одинадцяти років. На рейсах є дитячі ліжечка, їх кількість обмежена, тому замовляти їх необхідно заздалегідь.

На замітку! Дитячу коляску можна здавати безпосередньо перед входом в літак. Отримати її по прильоту можливо в місці отримання іншого багажу.

парк літаків

Парк літаків авіакомпанії становить на даний момент 77 аеробусів *, середній вік яких становить 10 років. Модифікації від «A319-100» до «Airbus A340-600» (один з найсучасніших літаків, оснащений новітньою технікою). Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті

Ейрбас в авіапарку компанії

базовий аеропорт

Міжнародний аеропорт Мадрид-Барахас - найбільший іспанський аеропорт з пасажиропотоком до 50 млн. Осіб на рік, один з трьох в Мадриді, є базовим для «Іберії».

Код IATA - «MAD», код ICAO - «LEMD».

Адреса: 29042 Madrid, Spain.

Телефони: +34 902 404 704 (довідкова)

Офіційний сайт

Аеропорт здійснює функції хаба, що з'єднує європейські країни з Латинською Америкою. Він складається з шести терміналів, найбільший з них приймає тільки рейси «Іберії».

Аеропорт Мадрид-Барахас

види тарифів

Компанія пропонує на вибір 5 видів тарифів:

  • «Економ-клас" не передбачає внесення змін до даних бронювання. На рейсах далекого прямування пасажирам доступні регульовані спинки крісел із збільшеною відстанню для ніг і індивідуальний екран.
  • «Економ-преміум» отримують більше додаткових опцій в порівнянні з попереднім, в тому числі інтернет під час далекомагістральних польотів.
  • Пасажири «Бізнес-класу» мають можливість отримати розширене меню і безкоштовне гаряче харчування на будь-яких рейсах.
  • Пасажири «Бізнес« Club »отримують більше місця і коктейльний столик, всі розваги на борту.
  • Тариф «Бізнес плюс» на рейсах далекого прямування пропонує скористатися кріслами, трансформуються в повноцінне ліжко. Під час перельоту здійснюється дворазове харчування, пропонуються закуски і вина іспанських виробників.

Основні напрямки перельотів

Авіакомпанія здійснює перельоти до Європи, Америки, Африки, на Кариби, в Азію, в Росію, в тому числі по код-шерінговими угодами.

бонусна програма

У бонусної програми «Iberia Plus» можуть брати участь пасажири від двох років. Вона дозволяє накопичувати бонуси «Avios» і розплачуватися ними за квитки або інші послуги авіакомпанії. Для їх отримання необхідно зареєструватися на сайті авіакомпанії.

Акції та знижки

Вартість квитка можна знизити до 40%, якщо ввести при бронюванні код купона. На сайті авіакомпанії можна стежити за новинами та акціями, щоб придбати більш дешевий квиток.

Авіакомпанія постійно підвищує якість своїх послуг, роблячи польоти більш комфортними і безпечними. Оптимальні маршрути і стикування дозволяють туристам швидше дістатися до місця без втрати в якості обслуговування.

* Інформація вказана на липень 2018 року.

* По знижкам і акцій необхідно уточнювати актуальну інформацію.

Новости