Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відлітати з Іспанії найдешевше з EasyJet, Ryanair, Wizz Air і Transavia

Згідно зі звітом відомого пошуковика   подорожей   Trabber

Згідно зі звітом відомого пошуковика подорожей Trabber.es за останні півроку, Easyjet, Ryanair, Wizz Air і Transavia були визнані найбільш економічними авіалініями, які надають вигідні пропозиції при відправленні з Іспанії.

«Не дивлячись на те, що попит на туристичні тури закономірно зростає щоліта, в 2014 році тарифи на квитки не підвищилися. Все завдяки активній конкуренції між авіаперевізниками », - зазначає творець порталу Оскар Фріас.

Так, бюджетні всіх своїх колег-лоукостерів виявилася британська компанія Easyjet, тарифи якої, починаючи з липня нинішнього року, були дешевше інших авіаліній в 51% випадках. Несильно відстає від лідера і ірландська Ryanair зі своїми 49%. До того ж, як зазначається в дослідженні, на сьогоднішній день саме цей перевізник має найширшу мережу лоу-кост-маршрутів в Європі.

Третього місця в списку удостоїлася угорсько-польська Wizz Air, що стала бюджетної в 36,4% випадків. За нею йдуть голландська Transavia і турецька Pegasus Airlines з 36,3% і 21,7% відповідно.

Решта рядки в рейтингу зайняли іспанська Iberia (18,3%), марокканська Royal Air (14,8%), іспанська Vueling (14,7%), американська American Airlines (14,5%) і норвезька авіакомпанія Norwegian (14,2%).

МЩ

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

Новости